DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Aslında bir armamız var yarın imkan bulursam buraya postlarım, onun üstünde değişiklik, düzeltme yaparız. İsmimiz Paranormal Activity Termination&Investigation olarak değişmiştir arkadaşlar. Saolasın Horace. :horace:[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Valla Pati diyince aklıma bu geliyor benim :) bakalim armayada[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Yalnız armanın patiyle bir bağlantısı yok onu belirteyim. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 O arma da bana biraz fazla amerikan çagrisimli geldi nedense. AdaSu nun göğsündeki EL izini hatırlarmısın? Öyle birşey öneririm ben. bu arada logo bence fena değil - onu "insansı" ele benzetirsek süper olur bence. ilk balışta hayvan patisi olduğu da anlaşılmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Arma geliyor 10 dakikaya.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu resimde görmüş olduğunuz kişi ünlü eagle eye dır, haberiniz olsun, adamın ünü kendisinden önce gidiyor :P[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 abi beim logonun neyi eksik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ben itiraz ediyorum suanki isimden memnunum :P[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ben de aslında çok yeni katılmakla beraber acaba bu çok amerikan çağrışımlı göğüs logosunun değişme olasılığı olup olamayacağını sormak istiyorum. Önerim hayvan patisi veya insan elidir. Gerçi teknik olarak değişip değişemeyeceğini bilmiyorum, belki de kuruluşta seçiliyordur ve bir daha değişmesine izin verilmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Bende yaptım ama yörünge dışı edilirim diye yayınlamıyorum :D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» [*|*|*|*|*|Yapim aşamasında|*|*|*|*] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ehe ay yıldız yapın:-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: sostizm, 02 Eylül 2004 14:11 tarihinde demiş ki: Ben de aslında çok yeni katılmakla beraber acaba bu çok amerikan çağrışımlı göğüs logosunun değişme olasılığı olup olamayacağını sormak istiyorum. Önerim hayvan patisi veya insan elidir. Gerçi teknik olarak değişip değişemeyeceğini bilmiyorum, belki de kuruluşta seçiliyordur ve bir daha değişmesine izin verilmiyordur. Alman desek? :) Maalesef logoyu değiştirmek için süpergrubu dağıtmamız lazım. :( Bakalım inşallah publish 2 ile bu değiştirme işlemi gelir)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tamam siz resimli bişey istiyosunuz, okey onu da yaparız.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar