ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 böyle yayın yapan sunuculu falan bir oluşum var mı? kore içi olur dışı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Kısa bir müddet sonra: http://forum.paticik.com/read.php?39,5415263 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 1 günlük ama içinde çok kaliteli oyuncuları bulunduran turnuvalar var. ya da 2-3 hafta sürenler var. bu turnuvalar çoğunlukla invitational ESL veya CraftCup gibi giriş serbest değil herkese.(sadece iyi oyuncular var) ya da büyük clanları clan warları dönüyo şu an. sana tavsiyem teamliquid.net te streamleri takip etmen akşamları ya da Sc2 Tourneys kısmında turnuvalara göz atman ya da sayfanın takvim kısmından gelecek organizasyonlara bakman. baya dolu dolu şeyler var. Şu an mesela TL.net open var , giriş açık tabi ama turnuva baya bi ilerleri şu an hep iyi oyuncular kaldı geriye. onu izleyebilirsin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ömürmde hiç tl icin adam gibi stream bulamadım o streamden bu strema koştum durdum rahat izliyemedim hgiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 oyuncu streamlerini izlerken böyle oluyo genelde. ama haftasonları ya da akşamları organizasyon streamleri daha iyi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Cuce said: ömürmde hiç tl icin adam gibi stream bulamadım o streamden bu strema koştum durdum rahat izliyemedim hgiç ahah abi 1mbit internetin yok mu senin ondandır =P ben ne zaman stream izliim desem güzel bişi buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 http://www.teamliquid.net/video/streams/TeamLiquidTV suan saglam maçlar oynanıyor. TL open de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 1mb meslesi değil hep bi streamde mac oluyo öbür 3de olmuyo ondaki bitiyo diğetlerinde baslıyo vs vs bitek final macını falan izlyebliyorum adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 olm hadi oynayalım ya güzel gibi oyun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 lan.. grup elemelerinde shattered temple oynuyolardı burda nedne lost temple oynuyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ahahah lamer macı oldu tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 sc1 oyunu oldu daha cok oha 8500 kişi izilio lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 finalde SeleCT izlemek istedim ama olmadı sağlık olsun. HasuObs da iyi oyunlar çıkarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yayın muhteşem ya. lcd tvden izler gibi kalite oha. gsl az örnek alsa sundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 hakketen maçlar harika, stream kalitesi muhteşem. ne iyiymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Cam gibi idi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 avrupadan amerikadan umudunuzu kesmeyin abi cok sağlam organizasyonlar oluyo buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bencede aksam 8000 kişi idi izleyen abi en son. incontrol reiz yayında http://www.teamliquid.net/video/streams/iNcontroL enteresan bi takılma var bende ama:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bendede bazen cok takılıyo gidip geliyo yaın bazende cok temiz izliyorum, yalnız adam sadece avrupaya yaın yapıyıso su anda herhalde memelekeyinde saat kacki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 7 saat geriden geliyorlar diye biliyorum.Herif para için baya uğraşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 TD)Pentagram said: Cam gibi idi valla internet üzerinden izlediğim en kaliteli şeydi ya. hatta bu divx filmlerden bile kaliteliydi. anlamadım ben nasıl bi yayındı o öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Valla araştırmak gerek.Çok inanılmaz bir görüntü vardı.Birde takılmıyordu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 araştıracak birşey yok. gg.net in yayınları açık ara hepsinden daha kaliteli ve akıcı ve streamerlarından birisine sormuştu elemanın teki, bağlantın ne diye. 1 mbps upload yeterliden bile fazla demişti adam. sanırım aradaki fark servis sağlayıcılarla aralarındaki bir konu. ya para ödüyorlar ya da 10k hit aldıkları için bir güzellik yapılıyor bu adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 http://www.teamliquid.net/video/streams/iCCup.TV st july vs bomber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar