kozalak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 yersiz yerlerden laf atmıyoz. yerimiz yurdumuz belli. ciddi bi şirkete başlıyosan ciddi görünmen lazım. uzun saç bunun için ideal değil. olabilir ama ideal değil. hele de bele kadar saç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 gayet uzun saçlı müdür vardı staj yaptığım yerde. son derece de ciddi bir firma. ciddiyet ile uzun saçın alakası yok. bakımlı olmak gerekli onla alakası var. kısa saç ama yataktan kalkıp aynaya bakmadan gelen adam mı ciddi şimdi saçlarına bakan uzun saçlı adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ok you win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 lan başta işe almaz uzun saça laf edecek adam. neyin tartışması hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bence kısa saçlılar mı daha çirkin uzun saçlılar mı onu bi tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 omuzu az geçtim ben de geliyorum güldür güldür :P amma velakin daha bi kere bile açık saçla çıkmadım dışarı. dışarıyı bırak evde de hep topluyorum. Saçları salma olayı çok ters geliyor. At kuyruğu cool bişi ama gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 toplayın daha o saçları. sonra neden dökülüyor. açıcaksınız saçları rahatlaticaksiniz. zorunlu olduğunuzda toplarsınız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 dimi yaf, saclarini acmiyacaksan ahenkle dans ettirmeyeceksen niye sac uzation ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ahenkle dans edince fortlayan çok oluyomuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kötü hissediyorum abi kendimi özgüvenim sıfırlanıyor napayım bi heves uzattım zaten yazın falan kestiririm sonra bi de 50 yaşında uzatcam bayılıyom böyle beyaz saçlarını arkada toplayan at kuyruklu amcalara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 onların bazısı godoş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 asıl kısa saclı erkekler tırnakları sökülmüş aslan gibi duruyo, tırsak zayıf, bileği tutmaz, gürliyemez yelesiz sokak kedisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ahaha cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 cucenin lan party fotolarını görüp daha sonradan streamde sesini duyunca tüm hayalleri yıkılıyor ama insanın fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Cuce said: asıl kısa saclı erkekler tırnakları sökülmüş aslan gibi duruyo, tırsak zayıf, bileği tutmaz, gürliyemez yelesiz sokak kedisi. şurda güzel güzel içip kederleniyoduk. ne gerek vardı güldürmeye şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben yine kederleniyorum, empatik adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 cücenin vicüt+benim ses=god himself gattai? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 erkekligini kanitlamak icin saca sakala muhtac olanlar dusunsun konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 @tyranus Abi yanlış anlama da sen kimdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bi cuce fotosu koysaniza merak ettim sixpack viking flnmisin hacim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 cuceyle combo fotomuz var, ama facebook exclusive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 aquila said: erkekligini kanitlamak icin saca sakala muhtac olanlar dusunsun konuyu. adam olduğunu kanıtlamak icn yolumuş tavuğa dönüşenler düşünse daha iyi, doğalı bizim agham. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 cuklerimizi karsilastiralim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sen iste götümüde karşılaştırırım aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar