Cocostar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 beyler şimdi şöyle bir konu var uzun saçlara sahibim ki belime yakındır sanırım p.tesi çok ciddi bir yerde işe başlıyorum,bunca yıl serseri modunda kullandığım saçlarımı ne şekilde toplamam gerekir ne yapıcam karar veremedim yardım lütfen.teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 arkadan at kuyruğu yapıcaksın. at kuyruğu yaptıktan sonra bile çok fazla sarkıyor ve bu seni rahatsız ediyorsa orayı da ikiye üçe katla sonra topla. yani çok fazla seçeneğin yok zaten toplama açısından o kadar uzun saçta. topuz filan yapma aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Çok ciddi bi yerde işe başlıyorsan matt damon traşı yaptırabilirsin en afilli. Uzun saç olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 acayip ciddi hatta en ciddi büyük şirketlerde bile uzun saç olabilir. olur demiyorum ama olabilir. o tamamen müdürlerin tutumu ile ilgili. sadece bazı şirketler bildiğin kural olarak koyuyor. ama bunlar da genelde yemek vs gibi alanlarda. ama genelleme yaparsak dediğin doğru. genelde kısa saç bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ne bileyim ben kısa saç beklerdim işletmenin yöneticisi olsam. Kes de demezdim ama hoş durmayacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 saçım uzun işim yok :( forever işsiz.. bunu da çizmek lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sacim sacmasapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ama sen her halinle bana güzel gözüküyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bırak dağınık kalsın daha doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 boyle fuzuli olarak sacini sakalini kes diyen bir firmada calismam herhalde. hani bazi meslekler var, danismanlik yapiyorsundur ya da musteriyle birebir calisiyorsundur, tamam bazi beklentileri olur gorunum acisindan. ama kendi siyasi gorusunu calisanlara dayatan adamlardan hazetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bele kadar sac ne abi, insan olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 beline kadarsa toplaman iyi olur,benim bir tanıdığım örerdi hatta öyle gitti iş görüşmelerine falan,ama sanırım o kadar ciddi yerler değillerdi.Neyse yani at kuyruğu yapıp gömlekle falan,karizmatik olabilir aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ahah yok ben arkada topuz yapmayı düşünüyordum ama aman diyince gözüm korktu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 girdiğin yere bakar, global bişise kimse bişi demez ( gerçi mülakata alan adam sevmiosa uzun saçlı farkeder =) ) . Kestirme bence, derli toplu dursun, temiz olsun yeterli sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 gomlegin icine sok arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 valla iş görüşmesini toplayıp gitmiştim işe alındığıma göre sorun olmadı ama şimdi gider gitmez ordakilerede kıl bir tip gibi gözükmek istemem ondan çekindim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ::o hahah aquila said: gomlegin icine sok arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ohoo ise girmissin bile, ben de gorusmeye gidiyosun sandim, duzgun topla git iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 tamam öyle yapıyım akşam akşam ayağa kaldrdım ortalığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Cocostar said: valla iş görüşmesini toplayıp gitmiştim işe alındığıma göre sorun olmadı ama şimdi gider gitmez ordakilerede kıl bir tip gibi gözükmek istemem ondan çekindim biraz aman yav =) dert ettiğine bak, bişolmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 o zaman heyvan gibi kas yap. saçlar açık ve suratta sert bi ifade ile git.. ters bişi diyen olursa otoparkta katla ikiye.. beli kırıldığı için işe gelemeyecek ve onun koltuğu senin olacaktır profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 saclari or, ucuna bicak tak, laf eden olursa savur saclari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kes benimde uzundu kestim hiç koymadı şimdi yine uzuyo, dert değil kökü sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ben kelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ben kelleşiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar