Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun saçlılar yardım lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler şimdi şöyle bir konu var uzun saçlara sahibim ki belime yakındır sanırım p.tesi çok ciddi bir yerde işe başlıyorum,bunca yıl serseri modunda kullandığım saçlarımı ne şekilde toplamam gerekir ne yapıcam karar veremedim yardım lütfen.teşekkürler.
Mesaj tarihi:
arkadan at kuyruğu yapıcaksın. at kuyruğu yaptıktan sonra bile çok fazla sarkıyor ve bu seni rahatsız ediyorsa orayı da ikiye üçe katla sonra topla.

yani çok fazla seçeneğin yok zaten toplama açısından o kadar uzun saçta. topuz filan yapma aman diyim.
Mesaj tarihi:
acayip ciddi hatta en ciddi büyük şirketlerde bile uzun saç olabilir. olur demiyorum ama olabilir. o tamamen müdürlerin tutumu ile ilgili.

sadece bazı şirketler bildiğin kural olarak koyuyor. ama bunlar da genelde yemek vs gibi alanlarda.

ama genelleme yaparsak dediğin doğru. genelde kısa saç bekliyorlar.
Mesaj tarihi:
boyle fuzuli olarak sacini sakalini kes diyen bir firmada calismam herhalde.

hani bazi meslekler var, danismanlik yapiyorsundur ya da musteriyle birebir calisiyorsundur, tamam bazi beklentileri olur gorunum acisindan. ama kendi siyasi gorusunu calisanlara dayatan adamlardan hazetmiyorum
Mesaj tarihi:
beline kadarsa toplaman iyi olur,benim bir tanıdığım örerdi hatta öyle gitti iş görüşmelerine falan,ama sanırım o kadar ciddi yerler değillerdi.Neyse yani at kuyruğu yapıp gömlekle falan,karizmatik olabilir aga.
Mesaj tarihi:
girdiğin yere bakar,
global bişise kimse bişi demez ( gerçi mülakata alan adam sevmiosa uzun saçlı farkeder =) )
.
Kestirme bence, derli toplu dursun, temiz olsun yeterli sanırım.
Mesaj tarihi:
valla iş görüşmesini toplayıp gitmiştim işe alındığıma göre sorun olmadı ama şimdi gider gitmez ordakilerede kıl bir tip gibi gözükmek istemem ondan çekindim biraz
Mesaj tarihi:
Cocostar said:

valla iş görüşmesini toplayıp gitmiştim işe alındığıma göre sorun olmadı ama şimdi gider gitmez ordakilerede kıl bir tip gibi gözükmek istemem ondan çekindim biraz

aman yav =) dert ettiğine bak, bişolmaz =)
Mesaj tarihi:
o zaman heyvan gibi kas yap.

saçlar açık ve suratta sert bi ifade ile git..

ters bişi diyen olursa otoparkta katla ikiye..

beli kırıldığı için işe gelemeyecek ve onun koltuğu senin olacaktır

profit
  • Yeni Oluştur...