Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Surekli bulusmak vakit gecirmek isteyen sevgili

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

trainspotting23 said:

kız arkadaşıma "oyunla senin aranda bir tercih yapmak istemiyorum, sen kaybedersin." dersem çok mu ayıp olur?

inan senin ruhun benim oyunlarimin onunda diz cokup tovbe etse kantir strayk sana headshot atar, ordan gelen xpyle magery yukseltir sabah aksam kal vas atarim diyeceksin kiza

eger susarsa senindir, susmazsa klavyeyle gelisine vur

*Uzmanlarimiz yapiskan kizlardan kurtulmak icin Razer Arctosa(R) klavyelerini tavsiye etmektedir
Sosyal ağlarda paylaş

Leopar said:

inan senin ruhun benim oyunlarimin onunda diz cokup tovbe etse kantir strayk sana headshot atar, ordan gelen xpyle magery yukseltir sabah aksam kal vas atarim diyeceksin kiza

eger susarsa senindir, susmazsa klavyeyle gelisine vur

*Uzmanlarimiz yapiskan kizlardan kurtulmak icin Razer Arctosa(R) klavyelerini tavsiye etmektedir

öldüm sdfsdasd abi hani bende hanımköylü bi adam değilimki ya. Bağırıp çağırmadığım bigün yoktur. Çok dırdır ederse nerde olursak olalım alıyorum ceketi çıkıyorum ama o zamanda kaçan kovalanıyo hep o peşimden geliyor. Ama bu korkuyla peşimden gelen kız akşam yine oyunuma karışıyor vs.

Bir de şu mevzuyu herkes bilir; "hayatım bu akşam şuraya gidicem ben" dersin. Kız öyle bir "git tamam sen bilirsin" der ki sen anlarsın gittiğinde hayat sana zehir olacak. Abi ben o ses tonunu duydugumda hiç bilmediğim küfürleri edebiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

11 sayfa okumadım ama tam tamına aynı derdi çektim bir süre.

çok kötüydü ya öyle böyle değil.

her gün okul çıkışı bize geliyordu. pazartesiden cumaya. bizim evde oturuyoduk öyle annem babam geliyordu eve o hala oturmaya devam ediyordu. hiç utanma sıkılma yoktu. kovamıyordum da. çok kötüydü.

cumartesi pazar da annemler yazlığa gider arkadaşlarla bizde toplanırdık o da olurdu tabi 2 gün de böyle geçerdi. pzar günü annemler eve döndüğünde bile hala bizde olurdu. hayatım cehenneme dönmüştü resmen.

okul çıkışı bize gelmediği günler dışarda takılalım isterdi. hep beraber olalım hep bişeyler yapalım.
ya evime giriyim bi dota atayım bırak ya yalvarırım. dotayı da geçtim öğlen uykusu yapayım kafama göre takılayım. eve gidicem diyince trip kavga.

neymiş evde sıkılıyomuş. of. valla hayatımın en kötü günleriydi.

daha da kötüsü ayrılamıyordum da yani kıza karşı bi şey hissetiğim yok ama başlamışız baya da zaman geçmiş böyle kitlemiş beni alışkanlık cart curt derler ya öyle bi durum da var.

neyse aldattı sonra beni de kurtuldum. resmen para istesem zengin olurdum derdim hep abi aldatsa da şu kız ayrılsak öbür türlü ayrılamıyoruz diye gitti kabak gibi aldattı valla tabi koymadı desem yalan olur :P

neyse benim topiğimmiş gibi dert yandım WOT yaptım içimi döktüm benzer olaylar olsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

neyse aldattı sonra beni de kurtuldum. resmen para istesem zengin olurdum derdim hep abi aldatsa da şu kız ayrılsak öbür türlü ayrılamıyoruz diye gitti kabak gibi aldattı valla tabi koymadı desem yalan olur :P

waoww...ilk defa aldatıldığına sevinen birini gördüm.Çok çekmişsin yaw.Gene de aldatılmayı bile ayrılmak için süper bir bahane görüyorsan,hani o raddeye gelmişsen, daha önce davranabilrdin,aryrılmak istediğini söylebilr,başka başka bahaneler bulabilrdin.Böyle ilişkileri sürdürmek için bu kadar ısrarcı olmayın ya.
Sosyal ağlarda paylaş

çok çektim gerçekten de aldatmasıyla beraber yeniden doğmuş gibi olmuştum.

yani böyle çok koymuştur artizlik olsun diye aldattı da kurtuldum canım falan demiyorum gerçekten daha önceden de çok düşünmüştüm arkadaşlarıma da söylemiştim yani aldatsa gerçekten biticek öbür türlü bitmiyor işte salakça bir şekilde.

bir de sevinmenin bir sebebi var kızı hiç sevmiyordum yani hoşlanma durumu falan hepsi bitmişti öyle başlayıvermiştik ve kendimi kandırıyordum artık aşığım ya ondan ayrılamıyorum falan diye. o yüzden aldatınca üzülücek tek bişey vardı o da işte erkeklik gururu gibi bişey gidiyo başkasıyla sevişiyo falan. hoş değil tabi. ama olucak o kadar eheh:)

bi gün bi girdim facebookuna çocuğun tekiyle konuşmaları buldum. ulen iyi ki salak silmemiş. şifresini bildiğimi de biliyor:)
direk ayrıldım sakince bir şekilde hiç olay çıkmasın tadım tuzum kaçmasın diye.

hayatımın hakkaten de dönüm noktasıydı o kızla hala çıkıyor olabilirdim düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. :) of çok fena.
Sosyal ağlarda paylaş

bi kaç ay intahar ederim dönmezsen diye tehtid etti
sonra intahar etti şov amaçlı hastaneye kaldırdılar falan
sonra da bi kaç ay bir daha ederim diye tehtid etti

yani koyaydın gtüne ölseydi diyebilirsiniz ama vicdan azabı, benim yüzümden ölecek olması falan çok korkutmuştu. o yüzden kötü geçti o 2-3 ay yani hergün arıyodu falan. tabi taviz de veremedim, süper bir bachelor yaşantısı beni bekliyordu artık fasdf

işte hem taviz verme hem ölmesin diye uğraştık biraz kısaca :)

ya aslında baya dramatik bi hikayeydi bu böyle ayrı topic açabilirdim yani 2-3 posta yaydık hikayeyi euheh
Sosyal ağlarda paylaş

abi sizin çevrenizde hiç garip kız yok mu?

böcek ilacı içtim der ya da ilaç içtim der, kontrol olarak hastaneye kaldırılır..

ama bi bok yoktur yani.

fazlaca yüz vermemek lazım bunlara. kadınların başarılı intihar istatistikleri o kadar düşük ki..

said:
sonra intahar etti şov amaçlı hastaneye kaldırdılar falan
sonra da bi kaç ay bir daha ederim diye tehtid etti

"kişisel kararının beni bağlamasını bekleyemezsin" gibi bi cümle kursaymışsın diyeceğim ama bu gibi karmaşık cümleler kurduğumda sıradan türk benim dediklerimin%3'ünü bile anlamıyor. dolayısı ile o da seni anlayamayacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...