zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 arkadş olmana gerek yok,hesab açman gerekbilir ama http://www.facebook.com/yasmean89/posts/187055151332735?notif_t=like şu belki istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iY1Q0bNwXuI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 amaan bu muydu bunu yapmışlardır çıkar bi kaç seneye piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 dasaaa said: yawn electrochromatic camlar uzun süredir var.. smart glass diye satılıyore. kalanının bi kısmı var, bi kısmı aşırı gereksiz. misal bunu yapıcak altyapı evde varsa bi zahmet aynaya ok yes yazmak yerine ok. yes dediğimi anlasın.. NALET OLASI PC'M VE CEP TELEFONUM BİLE ŞU ANDA BUNU YAPABİLYOR!!! telefonu koyup görüntüyü alma surface ile 2005te yapıldı, drag and drop adresler ile gps iyi sistemlerle var. electrochromatic cam'ı arabalara mercedes koydu. yol tabelaları yerine elbetteki araçların camlarında HUD olacak, kim uğraşır o tabelaya elentrink sağlamaya. şeffaf displayler hali hazırda var. bi de bu geleceğe ait geyiklerde paso data aktarım süresi = 0 kabul ediliyor ya.. acaip saçma buluyorum onu bak. sdfsd giysi değiştirme vs olayını 2008'de NY'de bi ekran ile yapmışlardı. şimdi kinect ile daha da güzeli yapılır rahatlıkla. ama bunların çoğu aşırı gereksiz ve işlevsiz şeyler. söylemeden geçecemeyeceğim. corning cam üzerine çalışıyor ok. ondan böle bu demo falan ama önemli olan güzellik değil, işlev ve kullanım.. ehhe çoğu gereksiz bunu yazmaya gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 "amaan bu muydu bunu yapmışlardır çıkar bi kaç seneye piyasaya" said: çıkması değil kaç senede yaygınlaşır??dı soru;)böyle her eve falan gelecek ki onu da dasa yukarda verdiği kinect teknolojiyisle çürüttü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi yaygınlaşsa bile 100 dolara olmazx bu işler bunlar ucuzlayana kadarda daha degişik şeyler cıkar ztn :) yani fakirseniz umudu kesin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 YARIN yarın bu teknoloji raflarda. haberler iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Tükürürüm böyle teknolojinin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 dunyanin konustugu teknoloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 teknoloji dünyası çaresiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ölümsüz teknolojinin sırrı çözüldü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ölümsüz teknolojinin sırrı kanserde de umut ışığı. brokolinin 101 yararından biri daha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 DÜNYA BU TEKNOLOJİYİ KONUŞUYOR!!!!BİRBİR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bu raatlığa rağmen oyuncuların hepsi nasıl bu kadar fit olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Ardeth said: ölümsüz teknolojinin sırrı çözüldü! bu teknolojinin sırrı cözüldü lafını cok seviyorum ben, şey gibgi civde "abi öcne writingi research etmek gerekiyomuş sonra trade acılıyomuş, trade teknoojisinin sırrı buymuş" gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Çok itici geldi baa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi bu video hakkında arkadaşa şu yorumu yapmıştım , aynen c/p said: olm şurada gösterilen herşey kökeninde aynı şey ki. O kadar da kasacak şeyler değil aslında. Yazılımın ve malzemenin ucuzlamasına bakar sadece onun harici öyle pek te aman aman bir numara yok bu videoda.Sondaki televizyon bir tek farklı sadece. Farkettiysen kadın hala arabayı kendisi kullanmak zorundaydı şehir içinde mesela :) Apple taktiği olmuş video resmen; aynı teknolojiyi daha düzgün bir kaplama ile sat, millet ileri teknoloji sansın :D hadi tamam biraz abarttım belki de, bana öyle çok aman aman gelmedi açıkçası bu video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar