Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 amcaoğlu 2.el bi araba aldı.bmw e30 3.16 işte.tuning yapmak için sağlam bi yer varmı bildiğiniz? internet sitesi olsun mutlaka.105 hp galiba.160-170 falan yapmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yokmu bilen biri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Tuning seven kitle az burda bildiğim kadarıyla ya. Herşeyin orjinali güzel ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sadece motoru güçlendiricez işte.hızı yetmiyormuş :P 150-160 falan anca basıyo.200 lerefalan çıkmasını istiyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 3.16 o kadar az mı gidiyor yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yol yokki abi basıcak.uzun bi yol olsa bomboş daha fazla basar heralde.çabuk hızlanmasını istiyoruz işte öyle.amcaoğlu istiyor yoksa biz arabamızı sipariş verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Gitsin e30 m3 alsın o zaman abi motora bişiler yapıp iyice dağıtmayın arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi sahibinden.com a bakıyorum ama kimse e30 m3 diye yazmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi e30 dedigin bayagı eski bişey. haliyle fasulye olmustur onun motoru da artık. ugrasmaya bile degmez yani turkiyede bence. 160 170 egzantriklerle oynanarak yapılır turbo dısında. gidin sanayide 2dk dolasın bulursunuz bi yer. e30 316 olduguna gore cok bi paraya almadınız haliyle cok da bi para harcamak istemiyosunuzdur. web siteli tuningciler cok ciddiye almayabilir veya cok fiyat ceker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 e30'u seviyosa bence gayet güzel yapılırki hatta bizim sitede bir e30 vardı hayatımda benim olmasını isteyeceğim sayılı arabalardandı. bu ülkede şahine uğraşıp kafam kadar turbo takan insanlar var ,olay tamamen parayla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 evet çok pahalı bişey değil.7k tlye aldı.fazla da para harcamaz zaten eski model arabaya.ben uyarmıştım onu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 keşke 3.20 / 3.25 alsaymış. 1.6 motorla uğraşmaktan daha kolay olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Selam, Bir kere E30 kasa alıp da modifiye yapmak isteyen birinin alacağı kombinasyon 316 olamamalı. En azından 320 almalıydı. O aracın frenlerine süspansiyonuna da müdahale gerekir. Çünkü günümüz araçlarındaki minimum değerlerin altındadır diye düşünüyorum. Kaldı ki o E30'dan çok daha sağlam Megane'lar dolanıyor ortalıkta artık :) Benim Audi 80 2.0e quattro alıp turbo uygulaması yapmayı planladığım pembe hayallerim gibi. Neyse ki çabuk bitti işin mahiyetini tam olarak görünce. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 316 yapılmaz diyosun yani.ozaman satıcak artık bunu 325 alıcak.onda bişeyler yapılabilir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 e30 lara gel http://www.facebook.com/video/video.php?v=1707578202563&oid=246778105951&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bence daha modifiyeye yatkin bir arac alsaydiniz keske. Hondalar daha uygun sanki. Ya da eski bir amerikan da alinabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Selam, Kafadan Alman amcaların E30'a ne tür uygulamalar yaptıklarına bakardım. Sonra bana uygun olan uygulama/motor ikilisini seçer, o yolda ilerlerdim. Tekrardan Amerikayı keşfetmeye gerek yok. Hatta konuyla ilgili ve meraklı olsaydı bu araştırmayı aracı almadan kendi de yapardı. Bana göre bilinçsizce girişilen bir heves. Yıkıcı oldu biraz ama modifiye sticker yapıştırmaya benzememeli. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 e30 yerine turbo $ahin alsaymi$ ke$ke. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar