Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 zeper said: ya hayır,kimi vardır jazz sevmez kimi vardır rap sevmez,kimi de vardır türkü sevmez...o ayrı bir konu beğeni meselesi tabi ki olabilir.Ama yurdın genelinde hakim olunca bu...ve de bir kot pantolunu made in turkey görünce almayıp aynı pantolonun üzere levis etiketi yapıştırılınca çok daha pahallı olmasına rağmen alan yurdum insanı...çok da şaşırtıcı gelmiyor türküye olan mesafemiz. şu kısım biraz liseli solcu gibi olmuş :) Türkü işine gelince de, en başta müziği hoşuma gitmiyor. Herhangi bir yerme amacım yok, sadece hoşuma gitmiyor. Erkan Oğur bir yana aranjman (sanırım) sıkıntısı var gibi geliyor bana. Ya çok yavan oluyor ya da modern yapalım derken çok sonradan görme birşey ortaya çıkıyor. Bir de o türkücülerdeki boynuma birşey dolayayım, alnımı kırıştırıp ekmeğimi taştan çıkarıyorum tribine gireyim havaları itici geliyor. Ama gayet tabi en nihayetinde zevk meselesi. Zorla olmuyor bu işler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 oturur bi sayfa yazı yazarım bu konuda da hiç uğraşamıcam. tek diyeceğim şey kimseye dokunma bırak kim neyden hoşlanıyorsa onu dinlesin. ha bunu dert etmeyi kendine borç bildiysen çık türküyse o adamların hoşuna gidecek türkü yap, tsm ise hoşuna gidecek olanını yap, yapamayacak konumda isen bırak da yapabilecek konumda olup da yapmayanlar ağlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EPiMF8gaPTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bu ne şimdi türküler diyoruz liselim i koyuyosun hey allam ne dengesizler var neyse konuya dönecek olursak bir sabahat akkiraz var mesela ,semah bileniniz varsa çok güzel söyler hastasıyım ablanın yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 onur akın da deli söylüyo bu türküyü:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 "bu topragın sesi"nde bile faithless-drifting away çalıyor. Siz neden bahsediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Dolabımdan. Dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 türkülerin yeri benim için apayrı arkadaşlar ya,belki de neslim tükenmek te dedemin ustası olan ermeni değirmencinin değirmeninin köyümüze yakın olan suyun başındaki yıkık duvarlarını gördüğüm de gelir aklıma türküler,ne bileyim,istanbuldan kalkıpta sadece anadoluyu yaşamak için gelmemin sebebidir bu şehre türküler belki de bağ bahçe işleriyle uğraşırken fidanların,ne bileyim meyve sebzenin büyümesini izlerken mırıldandığım müziktir türkü yahu :D seviyorum türküleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 herhangi bir türkünün herhangi bir yerine CANO CANO ekleyince cuk oturuyor ya,ben onu çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Etme kurban olayım dost Ağlatma gelem gelem (CANO CANO) Tutup elim kollarımı Bağlatma gelem gelem (CANO CANO) Yarama boşa melhem Sürme karetmez dost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 al bakalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bunu eklemeden olmaz değilmi :D, m.o oynarken iyi gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 türkü dinlenecek yer ayır, hip hop dinlenecek yer ayrı. kimisi onu dinler kimisi bunu dinler, herkesin dinlediğine herkes karışamaz. türkü gurban olduğum izzetaltınmeşeden çok güzel dinlenir amma lakin öyle değildir. neşet ağam da iyi söyler. benim eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 pinkporing said: bunu eklemeden olmaz değilmi :D, m.o oynarken iyi gidiyo m.o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar