kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 galibası falan yok aslında eninde sonunda yerleşicem. yaptığım 2 iş görüşmesi var. bi tane de bugün olacak. görüşmeler olumlu geçiyo benim açımdan. eninda sonunda geleceğim için ben de tavsiyeleri alayım. çalışma bölgem çok büyük ihtimal 1. leven-4.levent tarafları olacak... parasını verip işe yakın bi yerlerde oturmak istiyorum. bi arakdaş apart tarzı daire de bulabilirsin eşya derdin olmaz falan dedi. 2+1 düşünüyorum (1+1 de olabilir belki) nerelerde ev bakmak lazım? max 1250 düşünüyorum kirayı. ama oraya kadar da pek çıkmak istemiyorum, duruma göre değişir tabi. biraz da istanbullulardan yardım alalım sdf.
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bana soyledigin maasa is bulabildin mi onu soyle bakim bi =)
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 levent tarafında 1k ya 3+1 bile vardır. sahibinden.com'a bakabilirsin, gerçi şimdi mevsimi değil eve çıkmanın fakat, bu aralıktadır yine fiyatlar.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 di, sana ne kadar sölemiştim hatırlamıyorum :D en son aldığım maaşı mı soruyosun? ona yakın bişeyler söylüyorum görüşmelerde sdf. kermit, daha önce ankaradaydım. hala ankaradayım gerçi. iş görüşmelerine geliyorum istanbula.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Lancelion said: levent tarafında 1k ya 3+1 bile vardır. sahibinden.com'a bakabilirsin, gerçi şimdi mevsimi değil eve çıkmanın fakat, bu aralıktadır yine fiyatlar. hmm iyiymiş ama işe o kadar da yakın olmasın ya. böyle ortalarda olsa taksime de yakın vs...
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 metro hattında olduktan sonra farkı yok pek, 5-10 dakka fark eder
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 1 metroyla 15dkda gidersin taksime ya 4 leventten leventten falan arabaylada trafik yoksa en fazla yarım saatini alır zaten çok uzak yerler değil
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 taksim civarı istiyosa taksim tarafından tutsun işyerine metroyla gidersin. belki bakarsın her gün sabah aynı metroya bi kızla binersiniz bişiler falan olur aranızda.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 istanbul içinde araba ile işe gidilmez zaten.bahçeşehirden 1+1 felan ararsan öm atabilirsin :P ama uzak kalıyor merkeze
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 aslında taksim tarafında tutup iş yerine metroyla gidip gelmek daha mantıklı gibi sonuçta gecenin bi saatinde metro olmuyor. bahçeşehir taaa nerde yaa. orda arkadaşım var kalsın almiyim :D peki apart, eşyalı daireler hakkında bilginiz var mı?
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bahçeşehir şu edirneye bağlı olan yermi ? kasdgas
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 metrobüsle 2 saat sürüyo lan orası asdsfasda
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 evet metro yolu üzerinde bi ev tut osmanbey şişli vs levent civarı 1250 ye öle ev bulmak zor olabilir ablam da bakiodu bi ara bulamadı. ama şöle bişey de var ben mesela leventte çalışıyorum hemen kanyonun orda iş yerim. Buranın arkasında gültepe var. 5 dakka yürüme mesafesi ve böle çok ucuza evler var, hani biraz medeniyet köprüsü var arada oraya da bakbilirsin.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 arada medeniyet köprüsü var derken neyi kastettin? oralara da bakabilirim..
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bi taraf elit kesim derken bi taraf çingene kesim demek istiyo
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Insani biraz okuz demek istemis. =) Abi adam akilli ev bak. Git gez ciddi ciddi. Cok fazla ev var ama cogu ise yaramaz. Bir de kuytu kosede kalacak eve yanasma pek. Gece vakti cekiverirler bir kenara.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kuytuda falan kesinlikle tutmam sdf. kenara çekmelerinden tırsıyorum :D kanyon arkasını geçtik o zaman.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 craigliste gir, çık birinin yanına. Mis gibi, tavsiye ederim.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 said: İstanbul'a taşınıyorum galiba birisini sırtına vurdu beni.. taşıyor. tabeleya baktım yolda. İstanbul'a taşınıyorum galiba!!
napae Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kozalak said: aslında taksim tarafında tutup iş yerine metroyla gidip gelmek daha mantıklı gibi sonuçta gecenin bi saatinde metro olmuyor. bahçeşehir taaa nerde yaa. orda arkadaşım var kalsın almiyim :D peki apart, eşyalı daireler hakkında bilginiz var mı? Bahçeşehir demeyin, 7 sene yaşadım ben orada. 7 sene önce iyiydi şimdi inanılmaz varoş bir yer.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Suark said: craigliste gir, çık birinin yanına. Mis gibi, tavsiye ederim. yok şu an birisinin yanına çıkmak istemiyorum. tek başıma çıkıcam. belki ilerde yanıma birilerini alabilirim...
Öne çıkan mesajlar