Ethelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Diğer serverlarda durum nedir bilemicem ama Azgal'da durumlar gayet iyi order açısından.Destro kale almakla pek ugrasmıyor defans yaparak güzel farm yapıyorlar ozellikle Elraen ve onun ekibi.Patch den sonra özellikle çok tatlı oldu oyun güzel bir balans geldi oyuna.Renown kasmak gayet kolay.Azgal'da RK guildindeyiz birkaç Turkish dostlarımızla beraber.Bunların dısında aklınıza takılan birşeyler varsa yardımcı olmak isterim.
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ya bana bütün oyunlar ölü gibi geliyo çokmu oyun vardır nedir... tam şu iğrenç saatlerde aksiyon varmı warhammerda?
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 çok fazla mmo var :) bu nedenle oyunlar geliyor oyunlar gidiyor.
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 @ Mirluin aksiyon bayaa var t3 t4 çok aktif tam öldü diyodum oyuna tekrar sardı valla
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 anlamadım forumları okuyorum insanlar memnun değil.
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 he tabi yanlış anlamalara sebebiyet vermeyeyim ben beklediğimden daha iyi buldum dedim, öyle ıssız terkedilmiş rvr zonelar falan beklerken yine kendime güzel renownlu avlar bulmak iyi geldi. 6 ay öncesinin kalabalığı yok ama yinede oyuncu sayısı tatmin edici
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 wardan hiç bi zaman insanlar memnun olmadı zaten. Ama genelde de oyuna devam edenler memnun olmayanlar tayfası bende dahil asdf.
Hakkan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 sardi okuyunca çok sevindim hacım. allah analı babalı büyütsün afacanı
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 sagolll dostum:) nerelerdesin kayıpsın yaw napıyon?:)
Hakkan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 sorma ömür boyu müebbet yedik (saka len evlendim :) ) oyun bakınıyorum hacım warda baya bi hareketlenme var gibi eskilerden kimler oynuyor.
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ooo hayırlı olsun allah bi yastıkta kocatsın gerci sen zaten kocadın ama:) valla war falan oynamıyorum ben ama tratlar oynuyor. rifte baslamıstık hep beraber sora bıraktı herkes eski oyununa geri döndü. ben lotro oynuyorum işte.
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Hakkan said: sorma ömür boyu müebbet yedik (saka len evlendim :) ) oyun bakınıyorum hacım warda baya bi hareketlenme var gibi eskilerden kimler oynuyor. vaaay abi hayırlı olsun mutluluklar dilerim. nerlerdesin ya sen bi kayboldun bulabilene aşkolsun sanırım eskilerden bi ben varım girersen oyuna bi mesaj at gerci bu 2 hafta cok online olamayacağım ama dene bi şansını :)
Hakkan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 eywallah tratım darısı haririn basına :) daha oyunu nereye koyduğumu bulamadım:)bulursam nostalji yaparım artık.
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Lan bunlar yaşlanmış iyice trat.Birinin çocuğu oluyor diğeri evleniyor. Sardi, allah analı babalı büyütsün.Hakan sana da mutluluklar abi.
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 valla evlenipte mutlu olan görmedim ben henüz:) bakalım inşallah hakkan olur:P
Rynirex Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 esinide oyuna baslat sorun kalmaz :)özelliklede eşler için ideal oyun allods türkçe zaten ugrassin dursun :P
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 aman warhammerı oynamayın birlikte hele yenge de healer falan olursa valla ayrılır yataklar ona gore :P
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yüklüyorum oyunu bakalım trial deniycem.
Öne çıkan mesajlar