snarveien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8ge7eYq9JfQ&feature=related yeni dinledim ve inanılmaz keyif aldım çok iyi abi bilen var mı bunları? yoksa tek bilmeyen ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 o konserdekiler bilio en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 çok kötü Mortis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 abi çok iyi değil mi mızıka sesi falan acayip hoşuma gitti tüylerim diken diken oldu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Başarılı ama tüyleri diken diken edecek kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 vokali yolda görsem döverim. gitar başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Çok sevdim. Brezilya^da ÇOK böyle grup var. Ben de ilk fark ettiğim de YUH NOOLUYO falan demiştim. Santana ile Corason Espinado yapan MANA grubunu mesela Brezilya'da canlı izlemiştim daha bu kıta tanımazken. Nasıl olur demiştim ÇOK İYİLER nasıl kimse bilmez. Albümlerini falan toplayıp getirmiştim. Sonra Santana ile tek şarkı yaptılar - meşhur oldular. Youtube'da mana live diye bakarsan çok videosunu bulursun bak. Şuna bir bak mesela. Güzel şarkıdır. Bunun video clibi de çok acayiptir. Spartacus'den çok çıplak adam var. Konserlerini de Tır kasasında açık havada bedava veriyorlar. Tek gelirleri, konser alanında minibüs içinde plastik bardakta sattıkları içkiler. Bu yüzden bu ve bunun gibilere tır grubu anlamına gelen birşey diyorlar brezilyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Buddha said: Başarılı ama tüyleri diken diken edecek kadar değil. Mükemmel kriter... Anlamayan arkadaslar olur diye söylüyorum, 3 noktam sarcasm'ı vurgulamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Sarcasm çok güzel bir açıklama olmuş doğrusu. Tüyleri diken diken etmeye gelince arkadaş söylemiş beni o kadar etkilemediğini vurgulamak istedim. Ama bu bir kriter değildi :) Arkadaşın yorumuna hitaben yazdığımı fark etmedin sanırım, bulmuşken lafı batırayım dedin :) Tabi buranın rajonu buydu demi yakaladın mı yapıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 leon diye film varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar