Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bi grup keşfettim sanırım

snarveien

Öne çıkan mesajlar

Çok sevdim. Brezilya^da ÇOK böyle grup var. Ben de ilk fark ettiğim de YUH NOOLUYO falan demiştim. Santana ile Corason Espinado yapan MANA grubunu mesela Brezilya'da canlı izlemiştim daha bu kıta tanımazken. Nasıl olur demiştim ÇOK İYİLER nasıl kimse bilmez. Albümlerini falan toplayıp getirmiştim. Sonra Santana ile tek şarkı yaptılar - meşhur oldular. Youtube'da mana live diye bakarsan çok videosunu bulursun bak.

Şuna bir bak mesela. Güzel şarkıdır. Bunun video clibi de çok acayiptir. Spartacus'den çok çıplak adam var.

Konserlerini de Tır kasasında açık havada bedava veriyorlar. Tek gelirleri, konser alanında minibüs içinde plastik bardakta sattıkları içkiler. Bu yüzden bu ve bunun gibilere tır grubu anlamına gelen birşey diyorlar brezilyada.
Sosyal ağlarda paylaş

Sarcasm çok güzel bir açıklama olmuş doğrusu. Tüyleri diken diken etmeye gelince arkadaş söylemiş beni o kadar etkilemediğini vurgulamak istedim. Ama bu bir kriter değildi :) Arkadaşın yorumuna hitaben yazdığımı fark etmedin sanırım, bulmuşken lafı batırayım dedin :) Tabi buranın rajonu buydu demi yakaladın mı yapıştır :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...