Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bu gece openRPG'den 20.00'dan sonraki bi saate oynamayı kararlaştırdık. Şuanki liste: Ben, Bonecrusher, Silphatos, Voice, Heffer (belki Draven). Ciddi olarak ilgilenen (maytap geçmeyecek olanlar yani, net üzerinden oynadıgımız için batırması çok kolay oluyor) ilgilenen olursa buraya yazarsa sevinirim. not:hala DM bulmuş değiliz acilen bi dm'e ihtiyacımız var.[signature][hline]bilek ays
Bendekar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ben de varım ona göre gerçi heffer bahsetmiştir benim de oynayacağımdan bu arada ilgilenenler ve open rpg nedir diyenler için linki verelim www.openrpg.com
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ne kadar sürmesini planlıyorsunuz oyunun ?[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 belli olmaz gölge hiç bi fikrim yok vallaha. gel sen yinede msn veriyim isteyenler irtibat kursun : [email protected] bu arada dm bulduk.[signature][hline]bilek ays
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Sadece oyuna başlamamız 3 saat sürdü ya.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 evet ama oyunda 3,5 saat sürdü. ;) herneyse çok güzel bi oyun oldu gerçi ezik level 2 tipler oldugumuz için bi kaç rahip 3 tane de villian öldürüp questi tamamladık. yarın yine 12-1 gibi oynamayı düşünüyoruz. eğlenceli oluyo masaüstü yapamıyoruz bari böyle kendimizi avutalım değilmi ama ;)[signature][hline]bilek ays
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Logu falan koyarsanız benim son 1, 2 cümleyi silesiniz.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya eski konuları hortlatmayı sevmem ama yeni topic açarak kirlilik yspmsk istemedim. Bu programı yüklemek istediğimde hep aynı hata ile karşılaşıyorum (normal windows downloaderı dap ve flashget kullandım), Download sayfasında step 1 kısmındaki dosyayı indiriyorum fakat step 2 ve step 3 deki dosyalar sürekli 16 kb olarak iniyor ve haliyle tamamlayamıyorum. elinde bulunduran yada download edip başka bir yere upload bir hayır sever varsa çok mutlu olurum...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 aynı sorun benim de başıma geldi, daha sonra denersen veya farklı bir bilgisayar kullanırsan çözülüyor olabilir. Ben bağlantısı baya iyi bi bilgisayardan tekrar çekmeyi denediğimde indi ondan söylüyorum. ha biz frpyi open rpg üserinden mi yaptık? hayır:) öyle bişey de var eheh
Öne çıkan mesajlar