Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu gece oynanacak oyun / OpenRPG

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu gece openRPG'den 20.00'dan sonraki bi saate oynamayı kararlaştırdık.
Şuanki liste:
Ben, Bonecrusher, Silphatos, Voice, Heffer (belki Draven).

Ciddi olarak ilgilenen (maytap geçmeyecek olanlar yani, net üzerinden oynadıgımız için batırması çok kolay oluyor) ilgilenen olursa buraya yazarsa sevinirim.
not:hala DM bulmuş değiliz acilen bi dm'e ihtiyacımız var.[signature][hline]bilek ays
Mesaj tarihi:
evet ama oyunda 3,5 saat sürdü. ;)
herneyse çok güzel bi oyun oldu gerçi ezik level 2 tipler oldugumuz için bi kaç rahip 3 tane de villian öldürüp questi tamamladık.

yarın yine 12-1 gibi oynamayı düşünüyoruz.
eğlenceli oluyo masaüstü yapamıyoruz bari böyle kendimizi avutalım değilmi ama ;)[signature][hline]bilek ays
Mesaj tarihi:
ya eski konuları hortlatmayı sevmem ama yeni topic açarak kirlilik yspmsk istemedim. Bu programı yüklemek istediğimde hep aynı hata ile karşılaşıyorum (normal windows downloaderı dap ve flashget kullandım), Download sayfasında step 1 kısmındaki dosyayı indiriyorum fakat step 2 ve step 3 deki dosyalar sürekli 16 kb olarak iniyor ve haliyle tamamlayamıyorum. elinde bulunduran yada download edip başka bir yere upload bir hayır sever varsa çok mutlu olurum...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
aynı sorun benim de başıma geldi, daha sonra denersen veya farklı bir bilgisayar kullanırsan çözülüyor olabilir. Ben bağlantısı baya iyi bi bilgisayardan tekrar çekmeyi denediğimde indi ondan söylüyorum.
ha biz frpyi open rpg üserinden mi yaptık? hayır:) öyle bişey de var eheh
  • Yeni Oluştur...