Buddha Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Tkp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 nasyonel sosyalist dedi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 alternatif parti nedir abi ya ; "hani öyle çok bi iddiamız yok , asıl fikrinizi yansıtan partiye bu seçimde oy vermek istemezseniz buyrun gelin kapımız açık" gibi bişi algıladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 loop said: 12 yıldır oy kullanmıyorum. Hangisi Nasyonel Sosyalist çizgiye yakın ?direk BBP turkiye karsiligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Penthesilea said: loop said: 12 yıldır oy kullanmıyorum. Hangisi Nasyonel Sosyalist çizgiye yakın ?direk BBP turkiye karsiligi Yok ya ! 8-) Onlar sanki biraz soft ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bbp muhafazakar milliyetci NaSos'a yakın değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Czentovic said: yav said: hiç bir partiyi beğenmediğimden oy kullanmıyorum demek de aşırı mantıksızca oturup en çok beğenmediğin partinin önünü en iyi hangisi kırar diye hesap edip atacaksın oyunu bana kalırsa barajı geçemeyeceği aşikar olan partilere oy vermek bile bir o kadar mantıksız mesela komik. bak 9 sayfa boyunca bi sen komik bulmuşsun seçimde de aynı şey olacak ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 i.nelik olsun diye oy vermicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Seçim sonuçlarını izlemek güzel.. Bir futbol sezonunun 5-6 saat içinde başlayıp bitmesi gibi.. Gerçi AKP Alex Ferguson kıvamında bu sıralar (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 eskiden daha keyifliydi seçim sonuçları. hem uzun sürerdi hem de çekişme olurdu. şimdi şikeli maç izlemek gibi bişi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 loop said: Seçim sonuçlarını izlemek güzel.. Bir futbol sezonunun 5-6 saat içinde başlayıp bitmesi gibi.. Gerçi AKP Alex Ferguson kıvamında bu sıralar (:P) İlk açıldıktan sonra bitiyo, bölgelerde değişiklikler oluyo ancak genel olarak aynı seyrinde gidiyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Yerel seçimlerde, mahalle muhtarlıkları için pusula değilde, üzerinde isim yazan sıradan bir kağıt kullanılıyor malum.. Son seçimde bazı yerlerde mahallenin maskotu aklen malul bazı vatandaşlarımızın seçim kazandırıldığını duymuştum. Genel seçimde böyle bir şey olsa ne komik olur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Dartanian said: loop said: Seçim sonuçlarını izlemek güzel.. Bir futbol sezonunun 5-6 saat içinde başlayıp bitmesi gibi.. Gerçi AKP Alex Ferguson kıvamında bu sıralar (:P) İlk açıldıktan sonra bitiyo, bölgelerde değişiklikler oluyo ancak genel olarak aynı seyrinde gidiyo genelde. Öyle deme Cem Uzan'ı heycanla izlemiştik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 tekrar açmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 akp'nin yüzde 50 aldığı seçimi bize niye hatırlatıyorsun ki şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar