Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meditasyon mu yoga mı ?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

zaten forumlar da araştırmanın bir parçası olsa gerek herkes herşeyi kendi başına araştırıp buluyor olsaydı.. ;) hem patcikte konuştuğumuz konuların kaçta kaçı süpper gerekli ki?

bırakınız konuşsunlar bırakınız muhabbet dönsün.. (konu eski ama yine de saptırmayalım)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

Hangisi daha iyi gibi bir sey soylenemez.. Insana gore degisir o.. Kendinize yakin hissedeceginiz enerjiler var etrafta... Bu enerjiyi ister Yoga ile, ister Tai Chi ile, ister Reiki ile, ister v.s. ile yakalarsiniz. Bu size gore degisir..

Acikcasi ben Reiki denemistim ( ki Reiki 1 kullanicisiyim ), kullanmama ragmen, bana cok yakin gelmedi. Simdi Aikido ile ugrasiyorum, kendimi cok daha uyumlu, zihnimin cok daha dinc oldugunu hissediyorum. Gerci isinirken veya sonunda %40 Yoga hareketleri yapip, isteyen meditasyon ile ( transandantal degil ) kendini rahatlatabiliyor.

Secim size bagli, bence hepsini denemek lazim.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 05 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
ne meditasyon ne yoga . en guzeli cekeceksin kafayi bakacaksin aya . bundan krali varsa gel beni bul etraflica tartisalim konuyu

aha işte budur babalar , tam da dolunayda deniz kenarına ...

üstüne tanımam rahatlamanın ,[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...