Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Beyler hangisidir? meditasyon daha rahatken yoga da garip haraketler yapıyorsun biraz daha piyasa bişey gibi geldi,bilen biri varsa açıklama yaparsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 kırk satır mı kırk katır mı olmuş başlık :) napacan ya yoga meditasyon falan...git dolaş,gez,karşı cinsten birini bul.sinemaya gidin.işiniz mi yok ya[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bence meditation.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 meditasyon[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 mana da gelir hem[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yoga zaten kapsiyor meditasyonu. Birde yogayi oyle bilmeden yapamazsiniz. Yoga yapiyorum diye `garip hareketler` yapip ciddi sakatliklara yol acabilirsiniz. meditasyonda filmlerde gordugunuz gibi sadece bagdas kurup parmaklari birlestirerek olmuyor.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Dojorel, 17 October 2003 23:35 tarihinde demiş ki: yoga zaten kapsiyor meditasyonu. Birde yogayi oyle bilmeden yapamazsiniz. Yoga yapiyorum diye `garip hareketler` yapip ciddi sakatliklara yol acabilirsiniz. meditasyonda filmlerde gordugunuz gibi sadece bagdas kurup parmaklari birlestirerek olmuyor.[hline]blinded by fear of life Biraz daha açarmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yoga denilen şey televizyona çıkıp da "işten sonra yarım saat yapıyorum, strese iyi geliyo" diyenlerin tanıttığı şey değil. yoganın kapsamı çok daha geniş. "yoga bi hayat tarzıdır" diycem, çok geyik olcak, "yoga bi felsefedir" diycem, haddim değil. yani ne olduğunu bilmiyorum tam, ama ne olmadığını biliyorum biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_craftsman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yoganın bi dolu çeşidi var, daha felsefik olanı da var, daha spor tarzında olanı da var... meditasyon tamamen spiritüel bi olay, vücudunla pek bi alakası yok, çünkü meditasyonda ayrı levellara falan geçmen icap ediyo, o yüzden vücut önemli deil... yoga zor bişi biraz çalışma alır ama hem felsefesi vardır hem vücuduna iyi gelir, meditasyon ruhsal olaylarla ilgileniyosan yap, öbür türlü yogadan da fazla sabır ve aşırı iyi bi hoca isteyen birşey... meditasyonu kendi kendime denedim, en sonunda hayatımın en garip anını yaşadım, ama kesinlikle meditasyon falan yapamadım... aksine korktum, elimi ayağımı da çektim o işlerden... yoga kitaptan öğrenmeye başlamıştım, ciddi zor hareketleri var, özellikle vücudun esnekliği üzerinde yoğunlaşan birşey... ben yoga yap derim... sağlıkına sağlık katarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Yoga sonsuz mutluluk ve icsel ozgurluk saglayan Hiduizm, Budizm, Jainizm 'in ruhsal gelenegi seklinde cok basit tanimlayabiliriz. Vucudun sonra zihnin rahatlatilmasini amaclayan seanslar halinde yapilir. Baslangic seviyesindekiler icin kaslarin gevsetilmesi esnasinda standart gevseme hareketlerini yapip son 20 dakikayi tamamen pozitif imgeleri gozunde canlandirmayi icerirken [bir egitmen esliginde]ileride vucudun kazanacagi esnekligin sinirlarini zorlayarak bu gerilme gevseme bolumleri daha `zor` gorunen hareketlere, zihnin belli noktalara odaklanarak kendi vucudumuzun yani sira bir baska kisinin dahi fiziksel rahatsizliklarinin iyilestirilmesi saglanabilir. Kesinlikle bilincsizce kas esnetme hareketleri yapilmamalidir ancak her zaman pozitif imgeler dusunulebilir.. Yoga kendi icinde bircok ogretiye de sahiptir. Bunlar gectigimiz 1000 yil icinde yoga ustalari tarafinda gelistirilmis hareketleri icerir. temel hedef fiziksel ve bedensel esnekligimiz ve saglamligimizi artirarak, sakinlesmemizi, durulasmamizi, vucut zihin bagini kurmamizi, saglik sorunlarinin ve stresin yol actigi hastaligi ve olumu yok etmemizi ve ic huzura erismemizi saglamaktir. Baslangic seviyesini tamamlamis bir hatha yoga ogrencisi olarak sanirim kulaktan dolma bilgilerden biraz daha fazlasini saglayabilmisimdir sanirim. Umarim aciklayici olmustur.[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 18 October 2003 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 meditasyon her kisinin kendi metoduna gore degisir. oturarak meditasyon yapandan tut yatarak yapana, ayakta yapana kadar her cesidi var. o acidan meditasyon herhangi bir zaman ve noktada sadece kendine ozel olacak sekilde gelistirecegin bir metod. ha neyi yapmak icin, amacin ne ise onu yapmak icin. kafayi mi bosaltican, zihnini mi dinlendiricen, konsantrasyonunu mu artirican artik.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Dojorel, 18 October 2003 00:12 tarihinde demiş ki: Yoga sonsuz mutluluk ve icsel ozgurluk saglayan Hiduizm, Budizm, Jainizm 'in ruhsal gelenegi seklinde cok basit tanimlayabiliriz. Vucudun sonra zihnin rahatlatilmasini amaclayan seanslar halinde yapilir. Baslangic seviyesindekiler icin kaslarin gevsetilmesi esnasinda standart gevseme hareketlerini yapip son 20 dakikayi tamamen pozitif imgeleri gozunde canlandirmayi icerirken [bir egitmen esliginde]ileride vucudun kazanacagi esnekligin sinirlarini zorlayarak bu gerilme gevseme bolumleri daha `zor` gorunen hareketlere, zihnin belli noktalara odaklanarak kendi vucudumuzun yani sira bir baska kisinin dahi fiziksel rahatsizliklarinin iyilestirilmesi saglanabilir. Kesinlikle bilincsizce kas esnetme hareketleri yapilmamalidir ancak her zaman pozitif imgeler dusunulebilir.. Yoga kendi icinde bircok ogretiye de sahiptir. Bunlar gectigimiz 1000 yil icinde yoga ustalari tarafinda gelistirilmis hareketleri icerir. temel hedef fiziksel ve bedensel esnekligimiz ve saglamligimizi artirarak, sakinlesmemizi, durulasmamizi, vucut zihin bagini kurmamizi, saglik sorunlarinin ve stresin yol actigi hastaligi ve olumu yok etmemizi ve ic huzura erismemizi saglamaktir. Baslangic seviyesini tamamlamis bir hatha yoga ogrencisi olarak sanirim kulaktan dolma bilgilerden biraz daha fazlasini saglayabilmisimdir sanirim. Umarim aciklayici olmustur.[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 18 October 2003 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] vucudumu esnetmek istememde su meditasyonu merak ediyorum iyice aciklayan bi kitap var mi onerebilecegin?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Meditasyonun ana fikri şudur ; Hiç birşey düşünmemeye çalışın yapamazsınız değil mi? Çünkü hiç birşey düşünmemeyi düşünürsünüz. Şimdi size bir örnek vereyim.Monitor'e bakıyorsunuz içindekini düşünüyorsunuz ona odaklanıyorsunuz.Ama monitorun ışığını düşünmüyorsunuz.Yada boğazda yürürken yandan geçen teknelerin zincir halkaların markasını düşünmüyorsunuz. Meditasyon böyle birşey. Ben bir aralar yapıyordum sonra zaman kaybı olarak nitelendirmeye başladım ama öyle değil =).Çok yoğun bir kişi olmadığım için heheh. Şimdi bana öğretilen metod.Bağdaş kuruyorsunuz.Hiçbir gürültü olmaması lazım o yüzden bir deniz sesi veya şömine sesi olması lazım ritimli.Bilgisayarda deniz sesi mp3 ü vardı.Nature Effects mi öyle birşey olması lazım. Onu yüksek sese alıp kapıyı kapatıyordum.Bağdaş kuruyordum.Ve parmaklarımı birbirne kenetliyip işaret parmaklarımı havaya doğru kaldırıyordum.2 işaret parmağım birbirlerine bakıyordu.Onların arasındaki boşluğu düşünüyordum yoğunlaşıyordum.Bir süre sonra bir bakıyorsunuz ki zaman anormal hızlı geçmiş.Ve o sürede hiçbirşey düşünmemişsiniz. Güzel gerçekten.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 sinirsiz teknik kullanabilirsiniz. meditasyon soyle olacak diye bir sey insanligin bilinen tarihinden beri yok. anafikir sizi hoplatip ziplaticak derecede rahatsiz edilmeyeceginiz bir yerde, uyuyakalmayacaginiz ama kasilmayacaginiz rahat bir pozisyonda bulunmaktir. hicbir sey dusunmemeye calismak nafile, dusunursunuz. bilakis dusuncelerin akip gecmesi icin serbest birakmaniz lazim. eninde sonunda bir dusunceye takilicaksiniz o da dikkatinizi dagiticak, meditasyonu birakmak zorunda kalicaksiniz, cunku bu dusunce genelde sizi en cok dusunduren sey oldugu icin kasilicaksiniz. fakat bir dahaki meditasyonda daha az, ondan sonrakilerde daha az kasildiginizi goruceksiniz. bir sure sonra artik dusunceler kafanizdan esip gecicek, bir asama sonra da sadece oyle oturucaksiniz, sadece kendiniz. iste optimali yakaladiginiz an bu andir. boyle yapmaya basladiginiz meditasyonlar zibin gibi olur, iyi olur. fakat dikkat, boyle bir meditasyondan sonra degisen derecelerde hissedebileceginiz dinclik, eger gec saatte yaptiysaniz ve uyumaniz gerekiyorsa uyumaniza mani oluyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 kesinlikle Meditasyon.. Beyini boşaltmak açısından süfer yapar insanı... Hele birde Doğa ile başbaşa bir ortamdaysan... Bende 2sininde kitabı-hareketleri vıdı vıdıları var ..ama hiç birinin %75 inden fazlasını okumadım..Çünkü meditasyondaki ilk "Nefeslenme" olayı başta bitiriyor zaten..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Pratik Meditasyon Tekniği, J. F. Boeckel/Remzi Kitabevi Yoga, Sophy Hoare/Remzi Kitabevi Astral Seyahat Teknikleri, Scott Rogo/Ege Meta Yayınları[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Yoga nın turlu turlu turevlerı oldugu gıbı bazı gızlı tarıkatlarıda mevcut yanı egerkı sığ yonden normal bır saglık turevı ıcın ıstıyorsan Ankara da ısen oldukca guzel yerler oldugunu soyleyebılırım.[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Astral Projeksiyon diye tabir edilen,yogamsı konsantrasyon olayıda insan vucüdunu rahatlattığı tespit edilmiş.Zaten Astral projeksiyonda bir nevi vücut rahatlatma yöntemi ama hangisi dersen yoga hem fiziki hem ruhen rahatlatır insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 dojo astral seyahat benm bildiğim kadarıyla farklı bi konu ve öyel canım sıkıldı bi dolaşıup geliyim olmuyo harbi yetenekli olman lazım pisişik güçlerin olması lazım astral seyahat yapabilenlerin büyük bi çoğunlğu telekinezi faln da kullanabiliyo şöle bi olay var çocuk d ışarı çıkar ama başına giycek bişiy almayı unutur daha sonra evdeki insanlar çocuun geldiğini ve şapka aldıığını görürler çocuk eve geldiğinde başında şapka vardır ama eve gelmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Astral seyahat yetenkle ilgili bir şey değildir. Telekinetik güçlerin de olması gerekmez. Astral seyahat zaten herkesin bilinçsiz olarak yaptığı bir şeydir. Bunu bilinçli duruma getirmek için çalışmak gerekir. Bu kadar basit. Bir kişinin astral seyahat yaparak başka bir yerden bir cismi alması mümkün değildir bunlar tamaman halk arasında anlatılan basit hikayelerdir. Gelelim yoga ve meditasyona. Meditasyon zihni boşaltarak onu daha aktif kullanımına yarayan bir zihin dinlendirme yöntemidir. Yararlarını zaten hepiniz üç aşağı beş yukarı biliyorsunuz. Yoga ise vücudun ürettiği elektriğin akışını düzenleyerek daha sağlıklı bir vücuda meditasyon ile de daha sağlıklı bir beyne ulaşmaya çalışılan bir öğretidir. Evet yoga sadece bir şekildedir. Yoganın türleri yoktur. Power yoga, tantrik yoga yoktur. Sadece Yoga vardır. Yoga tam anlamıyla yapıldığında yogadır ve yararlıdır. Yoganın bir kısmını alarak yaptığınız yeni şey yoga değil bir jimnastik olacaktır. Eğer birinden birini yapmayı düşünüyorsan kesinlikle yoga yapmalısın. Eğer istanbulda isen ve yoga yapacaksan(ya da yapmayı düşünenler var ise) iyi bir hoca vardı bir kaç mailleşme olmuştu aramızda seminer olduğunda mail gonderiyor. Gonderdiğinde burada yayınlarım seminerine katılır daha geniş bilgi alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Peki aranızda reiki'yi duyan varmı? Evrensel yaşam enerjisi anlamına geliyo..Sadece dokunuş ve odaklanma ile yapılıyo...Mesela başınız mı ağrıyo,ellerinizi koyun 5 dakka bekleyin,o enerji sayesinde bi b.kunuz kalmaz.Ama buna gerçekten inanmazsanız yapamazsınız... Ben bu sayede başımın sol tarafındaki ağrıyı sağ tarafa alabiliyorum mesela :) Çok çok çok odaklanırsam ağrıyı atabiliyorum..Yani tamamen duygusal..Sadece bu işe yaramıyo pozitif düşünceyi sağlıyo.. Tabi bunu gelişigüzel yapamıyosunuz,vücudunuzda belli bir aura düzeni ve çakralar var.. Ben şimdi ne kadar anlatsam boş.En iyisi siz buyrun www.reikievi.com Buna gerçekten inanın hayatınıza çok şey katar..Hatta kitabını alın reiki diye bi kitap 6 milyon.. Günlük uygulamaların size sağlayacağı yararlar: *Stresli olduğunuzda derin bir rahatlama sağlar. *Kafanız karıştığında düşüncelerinize berraklık getirir. *Korku anlarında sizi sakinleştirir. *Zihninizi bir noktaya odaklayıp problemlerinizi çözmenize yardımcı olur. *Acınızı azaltarak, yaralarınızın doğal iyileşme sürecini hızlandırır. *Her zaman daha sağlıklı olmanızı sağlar. *Varolan hastalıklarınızın ilerlemesini önler. *Kronikleşmiş rahatsızlıklarınızı yavaş yavaş ortadan kaldırır. *Duygusal yaralarınızı sarmanıza yardımcı olur. *Vücudunuzu toksinlerden arındırır, meydana gelen enerji blokajlarını çözer. *Olumsuz davranışlarınızı siz farkında olmadan değiştirir. Bütün bunları bedeninizdeki enerji titreşimlerini artırarak yapar. [signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! [Bu mesaj UltraPsycho tarafından 04 Eylül 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ya net üzerinde bi kaynak veren çıkmamış. varmı bilen? yazabilirmi?[signature][hline]Üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ne kaynağı yani?[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bence gir paticikin uo emülatörleri bölümüne sataş birilerine küfret,bağır,çağır rahatla.Oh beah![signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hiçbiri.[signature][hline] Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar