Pasta Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bu kafayla çok tutarsın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 4 milyon yıldır insanlık anca tecavüze kadar gelebildiyse bi yandan iyi gibi bi yandan kötü. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Klapaucius said: görmemelisin görmemek için ortada hiçbir neden yok diye düşünüyorum. aldatan kadını taşlayacaksın ne ya? hangi devirde yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 fastreloader said: Klapaucius said: Her zaman derim gene diyorum. İran modeli cezalar gelmeli kesinlikle. Tecavüzcünün çükünü koparıcaksın, bir daha yaparsa makattan işkence aleti sokacaksın, aldatan kadını taşlayacaksın falan falan falan. Yok efendim insanlık dışıymış bilmemneymiş geçiniz bence yanlış düşüncelerinden ötürü senin de kafanı kesmek gerek. Kesilmez merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Klapaucius said: ...aldatan kadını taşlayacaksın falan falan falan. Yok efendim insanlık dışıymış bilmemneymiş geçiniz http://i.imgur.com/ZXPsu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 imouthis said: Klapaucius said: görmemelisin görmemek için ortada hiçbir neden yok diye düşünüyorum. aldatan kadını taşlayacaksın ne ya? hangi devirde yaşıyoruz. Bir kadın gelip seni beni onu aldatsa zaten dövmekten beter edilmesi gerektiğinde hemfikir olmamız gerekir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 en güzel ceza böylelerinin altına demir çubuklarla "tecavüzcü" yazısı dağlamak. sonra da çubuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 liberal said: http://i.imgur.com/ZXPsu.jpg gagagadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 aldatma olayının altında yatan sebeplere bakmadan taşlayıp öldürelim diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Klapaucius said: fastreloader said: Klapaucius said: Her zaman derim gene diyorum. İran modeli cezalar gelmeli kesinlikle. Tecavüzcünün çükünü koparıcaksın, bir daha yaparsa makattan işkence aleti sokacaksın, aldatan kadını taşlayacaksın falan falan falan. Yok efendim insanlık dışıymış bilmemneymiş geçiniz bence yanlış düşüncelerinden ötürü senin de kafanı kesmek gerek. Kesilmez merak etme Adam sedat pekerin yeğeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Klapaucius said: imouthis said: Klapaucius said: görmemelisin görmemek için ortada hiçbir neden yok diye düşünüyorum. aldatan kadını taşlayacaksın ne ya? hangi devirde yaşıyoruz. Bir kadın gelip seni beni onu aldatsa zaten dövmekten beter edilmesi gerektiğinde hemfikir olmamız gerekir diye düşünüyorum isteyen istediğiyle sevişir arkadaşım, sevgilin oldu veya karın oldu diye onun "sahibi" falan olduğunu sanıyosan yanılıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 imouthis said: aldatma olayının altında yatan sebeplere bakmadan taşlayıp öldürelim diyosun yani? kocam beni dövüyo gerekli ilgiyi bulamıyorum ondan başka bir adama gittim. E ona gitmeden bir de boşanmaya gitseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://i828.photobucket.com/albums/zz207/deathneed/4chan/troll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Klapaucius said: fastreloader said: Klapaucius said: Her zaman derim gene diyorum. İran modeli cezalar gelmeli kesinlikle. Tecavüzcünün çükünü koparıcaksın, bir daha yaparsa makattan işkence aleti sokacaksın, aldatan kadını taşlayacaksın falan falan falan. Yok efendim insanlık dışıymış bilmemneymiş geçiniz bence yanlış düşüncelerinden ötürü senin de kafanı kesmek gerek. Kesilmez merak etmemerak etmiyorum arzu ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 FromTheHell said: isteyen istediğiyle sevişir arkadaşım, sevgilin oldu veya karın oldu diye onun "sahibi" falan olduğunu sanıyosan yanılıyosun. hıhı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Klapaucius said: Bir kadın gelip seni beni onu aldatsa zaten dövmekten beter edilmesi gerektiğinde hemfikir olmamız gerekir diye düşünüyorum yuh. öldür istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 fastreloader said: merak etmiyorum arzu ediyorum arzu mmmmmmmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Klapaucius said: imouthis said: aldatma olayının altında yatan sebeplere bakmadan taşlayıp öldürelim diyosun yani? kocam beni dövüyo gerekli ilgiyi bulamıyorum ondan başka bir adama gittim. E ona gitmeden bir de boşanmaya gitseydin keşke herşey senin söylediğin gibi tozpembe olsaydı türkiye'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Merhaba zaten türkiyede kimseyi taşlamıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Hadi şimdi isteyenin istediğini aldatmaya hakkı olduğunu savunalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 6.5 milyar insan nereye gitsin işte, uğraşıp duruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 see us naked http://www.facebook.com/video/video.php?v=116776761724940&oid=153324014714523&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 aldatmayı hiçkimse etik olarak doğru bulmaz fakat bu durumu barbarca çözmek doğru değil diye düşünüyorum. insanlar çağdaşlaşacağına daha da örümcek kafalılığa doğru gidiyor. şahsen üzüldüm bu duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Beyler. Olay tecavüz değilmiş bu arada. Düşündüğüm gibi, Türk Ceza Kanununun "reşit olmayanla cinsel ilişki" maddesinden almışlar herifleri. Kız seviştiği erkeklerin ismini vermiş ve şikayetçi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar