derp Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 evde bi balon vardi ici helyum doluydu sonra bi yerinden kaciriyordu kendini odanin icinde durduramayinca arkadaslar cope attilar. tabi even havasi sicak balon da sicak oldugundan copun ustunde kaldi bi saat falan ben sonra dayanamadim ipini kestim disariya cikardim (disarisi soguk tabi) ucmaya basladi cok sevindirik oldum. sonra iceriye 1 dakka gittim sonra geri geldim baktim balon gitmis. daha bi heyecanlandim, duygusallastim. bay bay balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 cool story sis :D(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 vay be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 allahın hikmeti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 öm boşalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 /coolstorybro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 forgiver said: öm boşalt om bos zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 beni tekrar ister misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 balon said: beni tekrar ister misin ? Ashahsas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 derp derp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 balon said: beni tekrar ister misin ? tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 seninim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bosaldin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 sigaramı bile yaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 sigarayla dikkat patlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 seni patlattım işte dicem olmucak. Ne boş yaratıklar var, trolle bile gelmiyor. Neyse susim ben, daha geçenlerde banlandık. Canım sıkılıyor tekrar banlanmak istemiyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 balon said: sigaramı bile yaktım. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 oyy oyy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 balonun boşaldım kelimesini kullanması bülent arınç'ın seks demesi kadar ilginç benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Sen gel bende daha ne ilginçlikler var. Bi de garbage'a niye gitmemiş bu, bu kadar özel biri miyim ben? Sizi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ahah balon (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ilk mesajdaki olay tamamen gercektir o yuzden garbic diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 derp said: evde bi balon vardi ici helyum doluydu sonra bi yerinden kaciriyordu kendini odanin icinde durduramayinca arkadaslar cope attilar. tabi even havasi sicak balon da sicak oldugundan copun ustunde kaldi bi saat falan ben sonra dayanamadim ipini kestim disariya cikardim (disarisi soguk tabi) ucmaya basladi cok sevindirik oldum. sonra iceriye 1 dakka gittim sonra geri geldim baktim balon gitmis. daha bi heyecanlandim, duygusallastim. bay bay balon http://i33.tinypic.com/dxzhir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar