derp Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 evde bi balon vardi ici helyum doluydu sonra bi yerinden kaciriyordu kendini odanin icinde durduramayinca arkadaslar cope attilar. tabi even havasi sicak balon da sicak oldugundan copun ustunde kaldi bi saat falan ben sonra dayanamadim ipini kestim disariya cikardim (disarisi soguk tabi) ucmaya basladi cok sevindirik oldum. sonra iceriye 1 dakka gittim sonra geri geldim baktim balon gitmis. daha bi heyecanlandim, duygusallastim. bay bay balon
derp Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 forgiver said: öm boşalt om bos zaten
marksman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 balon said: beni tekrar ister misin ? Ashahsas :D
derp Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 balon said: beni tekrar ister misin ? tabi ki
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 seni patlattım işte dicem olmucak. Ne boş yaratıklar var, trolle bile gelmiyor. Neyse susim ben, daha geçenlerde banlandık. Canım sıkılıyor tekrar banlanmak istemiyorum şimdi.
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 balon said: sigaramı bile yaktım. ahahahaha
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 balonun boşaldım kelimesini kullanması bülent arınç'ın seks demesi kadar ilginç benim için
balon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Sen gel bende daha ne ilginçlikler var. Bi de garbage'a niye gitmemiş bu, bu kadar özel biri miyim ben? Sizi seviyorum.
derp Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ilk mesajdaki olay tamamen gercektir o yuzden garbic diil.
PhysX Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 derp said: evde bi balon vardi ici helyum doluydu sonra bi yerinden kaciriyordu kendini odanin icinde durduramayinca arkadaslar cope attilar. tabi even havasi sicak balon da sicak oldugundan copun ustunde kaldi bi saat falan ben sonra dayanamadim ipini kestim disariya cikardim (disarisi soguk tabi) ucmaya basladi cok sevindirik oldum. sonra iceriye 1 dakka gittim sonra geri geldim baktim balon gitmis. daha bi heyecanlandim, duygusallastim. bay bay balon http://i33.tinypic.com/dxzhir.jpg
Öne çıkan mesajlar