Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Gel seni şöyle hamamcı Babacum'un yanına alalım :)[signature][hline]Fecondation under control of the King [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 03 Eylül 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 halisülasyon görmek hiç görmedim ama böle gece bilgisayarın başında otururken sol tarafıma doğru baktığımda sehpanın üzerindeki bi imp baya ürkütür herhalde hehe bide dar alanda kalma fobim vardır aslında bu korku değilde böyle mesela kollarınızı oynatamayacağınız şekilde dar bi alanda sıkıştınız ben boğulup ölürüm öyle bi durumda herhalde ortamda hava olsa bile[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kötü kaptırmaktan.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kötü kaptırmak nasıl yani??*[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: W3r3wolf, 03 Eylül 2004 18:04 tarihinde demiş ki: Gel seni şöyle hamamcı Babacum'un yanına alalım :) :lol::D[signature][hline]Nefr, 02 Eylül 2004 18:41 tarihinde demiş ki: ben karimi ya da kocami aldattigim icin hapis yatmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Maddi, manevi kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılayamama ve başkasına muhtaç olmaktan korkarım. Bir de sevdiğim insanların zarar görmesi/ölmesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Valla benim şuan en büyük korkum görsel sanatlar bölümündeki light saber çılgınlığı. Başımıza Jedi lar çıkacak yakında[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 beni acrofobim var ama ciddi bi şekilde, yükseklik korkum, yani aşşağa düşmekten korkma diil bu yüksekten bakınca başım dönüo. Birisi cam kenarında oturunca veya aşşağa sarkınca içim fena oluo. arkadaşlarım hep bu yüzden benle şakalşırlar gökhan bak diip böle biyerlerden sarkarlar falna. :) Alfred Hitchcock'un Vertigo adlı filminde olan şey bende de var yani .[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Yükseklik...[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]Savaş gazisiyim savaşta arka kolumu ön bacağımı kaybettim ama yıkılmadım biraz sendelendim son hatırladıklarımsa gomtanım fedaykinin kükremesi Silahhh Omzaaaa ve bize görevimizi vermesi görev:Kırmızı başlıklı kız operasyonu bilrsiniz kırmızı başlıklı kızı işte biz tarih yazmak için o hikayeyi değiştirmek için onu kurtarmaya gidiyorduk evin britain territory kuzey ormanlar civarında olduğunu bilgi edindik ve helikoptere 5 arkadaş bindik ufak bi harekatla kırmızı başlıklı kızı kurtaracaktık taki ormanda o salak sarhoş makinst tireni kırmızı ışta qecirmesi sonucu bize çarpması aslında yol hakkı bizimdi çarli tam geçiyordu o anda sarhoş tireni üzerimize sürdü ve kaza oldu tarihe girdik ama ilk helikopterle tirenin kazası olarak girdi ben bir savaş gazisiyim ve torunlarıma kırmızı başlıklı kızın hikayesini anlatıyorum.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yooo ben kadınlardan korkmam hatta çok severim :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 lan kçkken frediden deli korkardım, şmdi birine mhtaç olmak.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hmm bir zaanlar yazmıştım hatta holyman imza bilke yapmıştı korku insanları bir araya getirir ben bi allahtan korkarım o yüzden imamlarla sıkıfıkıyım (bu arada w3r3 sen gelsene şöyle yamacıma...) w3r3 yeni bir fobi edinecek yakında babacumofobia diye...[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 en çok korktuğum şeyler: 1-karanlıkta ve evde tekken aynalara vuran işıkta birşeyler belirmesi 2-sarhoş olduumda normalde olduumda fazla aktif olmam nedeniyle millete sataşıp yanımdakilerin veya ailemin başını derde sokmak[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 biz deli gibi bisiklet sürüoz ama Mersinin trafigi fln bız bısıklet surerken felc oluyor bogle sahılde fln sabıta artık kıwalıyor bısı ıste gene yolda hızla surerken bogle duran arabalara yakın suruz mecburen ıste onları kapısını acmalarından korkuom arkadaslarıma da sogledım cunku sahılde park halınde cok araba war korkuom dıye alay edıolardı bı arkadasım neredeyse carpıodu bı mınubus duruyordu tam bu ark. yanından gecerken bı kapıyı actı cocuk sıyırdı gectı ama tam carpsa suratı fln dagılırdı heralde ama ben gulmekten oluodum hep alay edıodu kendı neredeyse . . .[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Eskiden karanlıktan korkardım ama cok zun once gecti bu korkum arada yukseklik korkum cıkar ama pek onemli deil..=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 amma korkaksınız be insan bildiği şeylerden korkarmı? bilmediğiniz şeyden korkun[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ne demis bir buyuk . gozumun gordugu seyden korkmam .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Deniz Ne kadar sevsemde cok korkarım =o/[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: BabacumMostors, 03 Eylül 2004 21:24 tarihinde demiş ki: amma korkaksınız be insan bildiği şeylerden korkarmı? bilmediğiniz şeyden korkun ben bu kişiden korkuyom :P[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bana bébém denmemesi en büyük korkum sanırım... ay bi de şırınga! oy oy ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Neden Bébém? PS: Denmemesi demiş hehe yannısh okumushum pirdon =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 03 Eylül 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 gece üstüne yattığım kolumun sabah kangren olması,kürdanın diş etime batması,apartmanın bodrumu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoNzO Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ucak.. brrrrr....[signature][hline]Is There Anybody Out There?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: wussy, 03 Eylül 2004 17:28 tarihinde demiş ki: palyaçolar.. ''O'' mu okudun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: darkwingduck, 04 Eylül 2004 00:14 tarihinde demiş ki: gece üstüne yattığım kolumun sabah kangren olması,kürdanın diş etime batması,apartmanın bodrumu O kangren korkusu yüzünden düzgün çocukluk yaşayamadım bee! Asla kahvaltıya düzgün başlayamadım. ühühühü. BÖHÜHÜHÜHÜHÜ. üwüeaaaeüewEWA![signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar