Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende başlıyorum bugun 162 sayfayı okudum bişeyler kaptım ama hala kafamda soru işaretleri var.Crafting pek para etmiyo sanırım.Pure mage diyede bişey yok.Dedectiflik diye bişey eklemişler hiç deneyen varmı işe yararmı.
Kafamda oturtamadım bi build yapsanız bana pve düşünüyorum ilk etapta mage + bard olayınamı girsem?
Guild fln varmı?
Mesaj tarihi:
Mage eva medi resist wrest music provo yapabilirsin pklara karşıda kendini savunabilirsin veya mage medi music provo pve için iyi yanına istediğin 3 skilli daha koy, resist olmazsa daha dikkatli oynaman magic reflection ve g.heal potunu eksik etmemen gerekir. Haritacı bard kasıyorum cartography lp mage medi music provo hide alıcam ilerde hide yerine başka bişey alabilirim, veya tamer mage yapabilirsin yanında babalar gibi dragonlarla gezersin.

En temiz para pve de, crafterla ürettiğin itemları vendora satınca uğraştığına değmiyo ama skill kasarken maliyetini çıkarıyo birazda cep harçlığı bırakıyo o kadar ama güzel bi vendor tutturursan o zaman para eder crafter.
Mesaj tarihi:
Şu an oyundaysan east brit banka gel nick forumla aynı. Leather set ihtiyacınız olursa deriyi getirin dikiyim g.heal cure vs keglere para vermeyin, istediğiniz keg için gereken regleri ve boş kegi getirin yapıyim.
Mesaj tarihi:
Ağırdan aldığım için doyamadım bi de hon çok kötü ya bugün Merrick diye bi lavuk yell geçti 4 yeni skin ekledik falan filan store a göz atın diye storea giremiyorum error veriyo dota2 çıkınca uoda honda yalan olur hehe
Mesaj tarihi:
50 sw yerine 50 resist daha iyi olurdu. tabi nasıl bi template yapacaksın orası da önemli ama resistsiz pek olmuyor gibi ve kasması sw ye göre zor.

ama artık üşenirim, uğraşamam, o kadar emeğim var dersen oyna gitsin. 60 a kadar zaten tum skiller kolay.
Mesaj tarihi:
Evet yeni başlıycam bende kısaca özet geçebilirmiyiz ?

razor olduğuna göre runuo

bizdeki gibi skill cap , stat cap

ıvır zıvır sıkıntıları nedir?

para nasıl kasariz kolayından :P

edit:

Uo mondains Legacy yada 9th anniversary bunlar uygunmu yoksa anasayfadanmı çekmek zorundayız ?
Mesaj tarihi:
oynuyorumda bi türk bulamadım
britde dolanıyorum..
teach edicek para bulamadım

bide galiba yanlış skill verdim ben

sw heal vermiştim

ne vereyim sizce yeni char acayım diyorum..?

daha önce pure mage ,warlock,tank oynamışlığım var.
mage ve sw versem olurmuki ?

warlock bi char kassam
Mesaj tarihi:
Spherede ki gibi warlock olayı yok yalnız, codexte templateleri incele ona göre seç. 60 a kadar her skill kolay, bol bol da skill scroll düşüyo teaclettiğin skilleri çabucak 60a getirirsin. Tank mage yapıcaksan magery/sw, resist dexxer yapıcaksan sw/fence/mf/archery, heal bard kasıcaksak provo, magery vermeni tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
HosH said:

Anlamadığım tek nokta Guard'lar neden işlemiyor,adam bana krim elini kollunu sallayarak kesiyor bankın orda

en son bırakmadan önce citizen olmadığın şehirde guard çağıramıyordun. sonradan değişti mi bilmiyorum
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...