Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

tunca

Öne çıkan mesajlar

Bende başlıyorum bugun 162 sayfayı okudum bişeyler kaptım ama hala kafamda soru işaretleri var.Crafting pek para etmiyo sanırım.Pure mage diyede bişey yok.Dedectiflik diye bişey eklemişler hiç deneyen varmı işe yararmı.
Kafamda oturtamadım bi build yapsanız bana pve düşünüyorum ilk etapta mage + bard olayınamı girsem?
Guild fln varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Mage eva medi resist wrest music provo yapabilirsin pklara karşıda kendini savunabilirsin veya mage medi music provo pve için iyi yanına istediğin 3 skilli daha koy, resist olmazsa daha dikkatli oynaman magic reflection ve g.heal potunu eksik etmemen gerekir. Haritacı bard kasıyorum cartography lp mage medi music provo hide alıcam ilerde hide yerine başka bişey alabilirim, veya tamer mage yapabilirsin yanında babalar gibi dragonlarla gezersin.

En temiz para pve de, crafterla ürettiğin itemları vendora satınca uğraştığına değmiyo ama skill kasarken maliyetini çıkarıyo birazda cep harçlığı bırakıyo o kadar ama güzel bi vendor tutturursan o zaman para eder crafter.
Sosyal ağlarda paylaş

Spherede ki gibi warlock olayı yok yalnız, codexte templateleri incele ona göre seç. 60 a kadar her skill kolay, bol bol da skill scroll düşüyo teaclettiğin skilleri çabucak 60a getirirsin. Tank mage yapıcaksan magery/sw, resist dexxer yapıcaksan sw/fence/mf/archery, heal bard kasıcaksak provo, magery vermeni tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...