batuhan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bende başlıyorum bugun 162 sayfayı okudum bişeyler kaptım ama hala kafamda soru işaretleri var.Crafting pek para etmiyo sanırım.Pure mage diyede bişey yok.Dedectiflik diye bişey eklemişler hiç deneyen varmı işe yararmı. Kafamda oturtamadım bi build yapsanız bana pve düşünüyorum ilk etapta mage + bard olayınamı girsem? Guild fln varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mage eva medi resist wrest music provo yapabilirsin pklara karşıda kendini savunabilirsin veya mage medi music provo pve için iyi yanına istediğin 3 skilli daha koy, resist olmazsa daha dikkatli oynaman magic reflection ve g.heal potunu eksik etmemen gerekir. Haritacı bard kasıyorum cartography lp mage medi music provo hide alıcam ilerde hide yerine başka bişey alabilirim, veya tamer mage yapabilirsin yanında babalar gibi dragonlarla gezersin. En temiz para pve de, crafterla ürettiğin itemları vendora satınca uğraştığına değmiyo ama skill kasarken maliyetini çıkarıyo birazda cep harçlığı bırakıyo o kadar ama güzel bi vendor tutturursan o zaman para eder crafter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Başlangıçta önerebilceğin şeyler var skill train parası bile yok ya.Şöyle kendimi çevircek param olsa iyi olurdu biraz, yardımlarınızı bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Şu an oyundaysan east brit banka gel nick forumla aynı. Leather set ihtiyacınız olursa deriyi getirin dikiyim g.heal cure vs keglere para vermeyin, istediğiniz keg için gereken regleri ve boş kegi getirin yapıyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 adam istikrarla devam ediyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Ağırdan aldığım için doyamadım bi de hon çok kötü ya bugün Merrick diye bi lavuk yell geçti 4 yeni skin ekledik falan filan store a göz atın diye storea giremiyorum error veriyo dota2 çıkınca uoda honda yalan olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bu arada fakir ama gururluysanız tanesi 1.9gpden iron ingotta satabilirsiniz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 dota 2 çıkana kadar vakit geçirmek için bence ideal oyun uo şuanda oynuyoruz pvp de yapıoruz pve de yapıoruz skilleri kastık raad ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Razora update gelmiş, makrolar falan yalan oldu regleri potlarıda çubukta göstertemiyorum nasıl yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Updateten sonra makroları AppdataRoamingRazor klasörünün içine atıyomuş eski makrolarımı yapıştırdım oraya sorun kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 an itibari ile ibypatch ı indirmeye başladımda nasıl gireceğimi çözemedim kayıt falan nerden oluyoruz. Gaçılııınn HocaEfendi gelip duru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Patchi indir kur sonra razoru indir, server kısmına playipy.com porta 2593 yazıp giriyosun. Oto kayıt var siteden falan üye olmana gerek yok yaz bi id pass gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 razoru kurdum ama hata alıp duruyorum abuk subuk ip adres ve portu yazacak yer bulamadım bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 sonunda girdim oyuna Nick HocaEfendi çözmeye çalışıyorum bişiler para bulursam teach yapıcam 50 heal 50 sv verdim yanlış yaptım galiba ama doğru yolu sölersiniz yeni char acarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 50 sw yerine 50 resist daha iyi olurdu. tabi nasıl bi template yapacaksın orası da önemli ama resistsiz pek olmuyor gibi ve kasması sw ye göre zor. ama artık üşenirim, uğraşamam, o kadar emeğim var dersen oyna gitsin. 60 a kadar zaten tum skiller kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Provocation 70'ten sonra pek artmıyo ya :S Magery'de 55 te takıldı gibi lightningle pek gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paralyze da deneyebilirsin 55-63 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Evet yeni başlıycam bende kısaca özet geçebilirmiyiz ? razor olduğuna göre runuo bizdeki gibi skill cap , stat cap ıvır zıvır sıkıntıları nedir? para nasıl kasariz kolayından :P edit: Uo mondains Legacy yada 9th anniversary bunlar uygunmu yoksa anasayfadanmı çekmek zorundayız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bendeki uolarla çalışmadı siteden çektim ben çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 oynayın gençler oynayın uo güzel oyun ben de oynuyorum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 oynuyorumda bi türk bulamadım britde dolanıyorum.. teach edicek para bulamadım bide galiba yanlış skill verdim ben sw heal vermiştim ne vereyim sizce yeni char acayım diyorum..? daha önce pure mage ,warlock,tank oynamışlığım var. mage ve sw versem olurmuki ? warlock bi char kassam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Spherede ki gibi warlock olayı yok yalnız, codexte templateleri incele ona göre seç. 60 a kadar her skill kolay, bol bol da skill scroll düşüyo teaclettiğin skilleri çabucak 60a getirirsin. Tank mage yapıcaksan magery/sw, resist dexxer yapıcaksan sw/fence/mf/archery, heal bard kasıcaksak provo, magery vermeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Anlamadığım tek nokta Guard'lar neden işlemiyor,adam bana krim elini kollunu sallayarak kesiyor bankın orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 t2anın noto sistemi o. permagreydir adam. guardlayamazsın ama dalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 HosH said: Anlamadığım tek nokta Guard'lar neden işlemiyor,adam bana krim elini kollunu sallayarak kesiyor bankın orda en son bırakmadan önce citizen olmadığın şehirde guard çağıramıyordun. sonradan değişti mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar