Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 3 account açabiliyosun, dummy bi char aç herhangi bi combat skillini teachlet elinede silahı ver bandaj al bırak makroya. Sw kasıcağın karakter yeniyse 3 4 saatte despiseta skill scroll falan derken 30dan 67-68 yaparsın swyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dummy char açıp onu dövüp bandajlıyımmı şimdi? Like old times? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Evet rot. Bizim guild noldu majestic e mi geçtiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ben gweil ile gectim dierleriyie oynadıgım yok zaten deniz de gecti ravsan zaten gecmişti ravsanı yakala bigün sen de gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 neler olup bitti yahu, cok ayrı kaldım, /root elrond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yenibaşladim da para falan lazim hafif bir de stat nasil kascaktik ya haha. yardim edebilecek birinin erede ne zaman bulurum thnx alşdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hayaımda 1-2 k oyunculu server gormedim, direk akıyorum oyuna çok fena canım çekti. varmı yardım edecek, yol yordam gösterecek. war mode on : lortum gold pls klan pls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Simdi serverda günlük stat ve skill limiti var, en iyisi herding le str hidingle dex. int hiç kasmamıstımda zor değildir anatomyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 onca sene uo oynadım bu kadar sefil takıldığımı hiç hatırlamıyorum ama inanılmaz eğleniyorum.hatta şoyle diyim, bandaj bitince kasmak için kıyafetimi kestim asdagasd binek olmayınca pvm bile bi başka oluyormuş. yoksa binekle dragona bile dokundurtmadan kesmek çocuk oyuncağıydı. int için eval. int gayet hızlı gain veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bende yarin falan gelirim heralde,guilt muilt var mi napsak ne etsek kimle takilsak? ben crafter oynamayi planliyorum basta minoc madene yardirsam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 guild yok sanırım. pati ahalisinden baya bi insan oynamış hevesini almış gibi. minoc madene yardırırsan olur tabi ki. ama 2 hesap ac derim ben. birinde bs yi makrolarken digeriyle para kasarsin. provoke, peacemaking bi charla eğlenirsin. yoksa sanmıyorum 21. yy da gainlerin bu kadar kıt olduğu bi server da üstelik bs gibi bi skilli kasabilecek sabırda insan kalsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 beyler craft falan acmakla ugrasmayın craftta para yok en iyi para pve de ney oynamak istediğinize baglı char olarak pvp için tank mage en iyisi deniyor ama ben rouch mage oynuyorum pve için ise mage-provoke iyi iş görüyor başlangıcta para için ise tank mage oynayacaksanız baslangıc olarak brit mezarda takılıp sorasında despise e giderek hem para hem skill gaini gayet kolay bulabilirsiniz isteyen bana öm ile msn ini atsın eklerim yardımcı oluruz elimizden geldiği kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 zaten t2a modunda craftın süslemeden başka bir değeri yok. pvm en zevklisi tartışmasız. trammel faceti olmayınca daha bi zevkli zaten pvm, lootlanma heyecanı, gang falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Çok kral shard abi... Sonunda adam gibi playera ve pvm ye doyurdu yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 valla bende uo nun pvm sinden hiç bu kadar keyif almamıştım. zaten olayım hep bi an once tum skilleri kasıp aksiyona dalmaktı. burda ise olay gerçekten farklı,yıllar sonra tekrar uo nun hakkını verip oynuyoruz. hatta kısaca dünkü anımı anlatayım: geçen gün gemiye atlayıp ice island a gittik.occlodan yola çıktık. gemi ile giderken guild dan katılmak isteyen oldu moonglowa gemiyi yanaştırdık kıyıdan aldık adamı. ice island da recall mark çalışmadığı için gemiyle gitmek durumundadaydık. varınca ordan deceide'a daldık. deli gibi yaratık kestik. sürekli birbirimizi heallıyoruz, ben provoke ile cc olayına kasıyorum. derken ecel terleri dökerek saatler geçirdik. çünkü serverda skill gain zor olduğu için (aslında gunluk limit olduğu için yoksa zor sayılmaz) kimsede res yok. ölen adam honesty ye koşup reslenip cesede ulaşmak için geri sağsalim o yolu koşmak zorunda. recall olmadığı için üstümüzde ganimetler paralar, bi yandan ölürsem cesedi alamam yada başkası lootlar korkusu derken sabaha kadar takıldık. arada 1 kere gemiye gidip ganimetleri bıraktık. hani o kadar keyifliydi ki arada tracking kullanıp pk yada başkaları var mı yakında diye kontrol ediyorduk falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 deciete bir ev kurarsın böyle bir sorun yaşamazsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ah bi para olsa..su anda zor bela gemi parası denklestirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 imamizer said: valla bende uo nun pvm sinden hiç bu kadar keyif almamıştım. zaten olayım hep bi an once tum skilleri kasıp aksiyona dalmaktı. burda ise olay gerçekten farklı,yıllar sonra tekrar uo nun hakkını verip oynuyoruz. hatta kısaca dünkü anımı anlatayım: geçen gün gemiye atlayıp ice island a gittik.occlodan yola çıktık. gemi ile giderken guild dan katılmak isteyen oldu moonglowa gemiyi yanaştırdık kıyıdan aldık adamı. ice island da recall mark çalışmadığı için gemiyle gitmek durumundadaydık. varınca ordan deceide'a daldık. deli gibi yaratık kestik. sürekli birbirimizi heallıyoruz, ben provoke ile cc olayına kasıyorum. derken ecel terleri dökerek saatler geçirdik. çünkü serverda skill gain zor olduğu için (aslında gunluk limit olduğu için yoksa zor sayılmaz) kimsede res yok. ölen adam honesty ye koşup reslenip cesede ulaşmak için geri sağsalim o yolu koşmak zorunda. recall olmadığı için üstümüzde ganimetler paralar, bi yandan ölürsem cesedi alamam yada başkası lootlar korkusu derken sabaha kadar takıldık. arada 1 kere gemiye gidip ganimetleri bıraktık. hani o kadar keyifliydi ki arada tracking kullanıp pk yada başkaları var mı yakında diye kontrol ediyorduk falan. Güzel bir UO günüymüş gerçekten. Özledim bu güzel oynu oynamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 imam hangi guilddesin? Var mı alım eğer yabancıysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 LC diye bi guild da takılıyorum. ama çok memnun sayılmam. pek aksiyon yapmıyorlar ama onun dışında deli gibi crafter, item gibi destekleri var. sürekli online oluyorlar ve soru sorunca yanıtlıyorlar vs. orcs diye bi oluşum var. adamlar bildiğin orc güdüsüyle hareket ediyorlar. canı isterse maviyede dalıyorlar bazen topluca dungeon'ları basıyorlar, vent kullanıyorlar vs. bi char ile oraya el atmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 clientı kurup güncelledikten sonra verifying accountta kalıyor,bu sorunu yaşayan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 forumlarda şöyle yazmışlar : said: If you're stuck at Verifying Account... Make sure you have a Classic Client version 7.0.10.3 or higher. Make sure your login.cfg says "playipy.com" and not "login.owo.com". Restart your client. Try a different account name (it might be taken). If all else fails... try to connect with Razor to address: playipy.com port 2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rethaliot Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Ya bu çantadaki para hareket etmiyor ve teach yapmam gerek. İlla yerden mi toplayacam bu parayı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rethaliot Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bowcraft menüsü hangi malzemeyle açılıyor ? Shaft a iki kere tıklıyorum açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Başlangıç parasını sadece alışverişte kullanabilirsin, teach için para kasman lazım. Bowyerlarda arrow fletching diye aletler var onunla açabilirsin menüyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar