Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

tunca

Öne çıkan mesajlar

onca sene uo oynadım bu kadar sefil takıldığımı hiç hatırlamıyorum ama inanılmaz eğleniyorum.hatta şoyle diyim, bandaj bitince kasmak için kıyafetimi kestim asdagasd

binek olmayınca pvm bile bi başka oluyormuş. yoksa binekle dragona bile dokundurtmadan kesmek çocuk oyuncağıydı.

int için eval. int gayet hızlı gain veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

guild yok sanırım. pati ahalisinden baya bi insan oynamış hevesini almış gibi.

minoc madene yardırırsan olur tabi ki. ama 2 hesap ac derim ben. birinde bs yi makrolarken digeriyle para kasarsin. provoke, peacemaking bi charla eğlenirsin.

yoksa sanmıyorum 21. yy da gainlerin bu kadar kıt olduğu bi server da üstelik bs gibi bi skilli kasabilecek sabırda insan kalsın :P
Sosyal ağlarda paylaş

beyler craft falan acmakla ugrasmayın craftta para yok
en iyi para pve de
ney oynamak istediğinize baglı char olarak pvp için tank mage en iyisi deniyor ama ben rouch mage oynuyorum
pve için ise mage-provoke iyi iş görüyor
başlangıcta para için ise tank mage oynayacaksanız baslangıc olarak brit mezarda takılıp sorasında despise e giderek hem para hem skill gaini gayet kolay bulabilirsiniz

isteyen bana öm ile msn ini atsın eklerim yardımcı oluruz elimizden geldiği kadar
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende uo nun pvm sinden hiç bu kadar keyif almamıştım. zaten olayım hep bi an once tum skilleri kasıp aksiyona dalmaktı.

burda ise olay gerçekten farklı,yıllar sonra tekrar uo nun hakkını verip oynuyoruz. hatta kısaca dünkü anımı anlatayım:

geçen gün gemiye atlayıp ice island a gittik.occlodan yola çıktık. gemi ile giderken guild dan katılmak isteyen oldu moonglowa gemiyi yanaştırdık kıyıdan aldık adamı. ice island da recall mark çalışmadığı için gemiyle gitmek durumundadaydık. varınca ordan deceide'a daldık. deli gibi yaratık kestik. sürekli birbirimizi heallıyoruz, ben provoke ile cc olayına kasıyorum. derken ecel terleri dökerek saatler geçirdik. çünkü serverda skill gain zor olduğu için (aslında gunluk limit olduğu için yoksa zor sayılmaz) kimsede res yok. ölen adam honesty ye koşup reslenip cesede ulaşmak için geri sağsalim o yolu koşmak zorunda. recall olmadığı için üstümüzde ganimetler paralar, bi yandan ölürsem cesedi alamam yada başkası lootlar korkusu derken sabaha kadar takıldık. arada 1 kere gemiye gidip ganimetleri bıraktık.

hani o kadar keyifliydi ki arada tracking kullanıp pk yada başkaları var mı yakında diye kontrol ediyorduk falan.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

valla bende uo nun pvm sinden hiç bu kadar keyif almamıştım. zaten olayım hep bi an once tum skilleri kasıp aksiyona dalmaktı.

burda ise olay gerçekten farklı,yıllar sonra tekrar uo nun hakkını verip oynuyoruz. hatta kısaca dünkü anımı anlatayım:

geçen gün gemiye atlayıp ice island a gittik.occlodan yola çıktık. gemi ile giderken guild dan katılmak isteyen oldu moonglowa gemiyi yanaştırdık kıyıdan aldık adamı. ice island da recall mark çalışmadığı için gemiyle gitmek durumundadaydık. varınca ordan deceide'a daldık. deli gibi yaratık kestik. sürekli birbirimizi heallıyoruz, ben provoke ile cc olayına kasıyorum. derken ecel terleri dökerek saatler geçirdik. çünkü serverda skill gain zor olduğu için (aslında gunluk limit olduğu için yoksa zor sayılmaz) kimsede res yok. ölen adam honesty ye koşup reslenip cesede ulaşmak için geri sağsalim o yolu koşmak zorunda. recall olmadığı için üstümüzde ganimetler paralar, bi yandan ölürsem cesedi alamam yada başkası lootlar korkusu derken sabaha kadar takıldık. arada 1 kere gemiye gidip ganimetleri bıraktık.

hani o kadar keyifliydi ki arada tracking kullanıp pk yada başkaları var mı yakında diye kontrol ediyorduk falan.

Güzel bir UO günüymüş gerçekten. Özledim bu güzel oynu oynamayı.
Sosyal ağlarda paylaş

LC diye bi guild da takılıyorum. ama çok memnun sayılmam. pek aksiyon yapmıyorlar ama onun dışında deli gibi crafter, item gibi destekleri var. sürekli online oluyorlar ve soru sorunca yanıtlıyorlar vs.

orcs diye bi oluşum var. adamlar bildiğin orc güdüsüyle hareket ediyorlar. canı isterse maviyede dalıyorlar bazen topluca dungeon'ları basıyorlar, vent kullanıyorlar vs. bi char ile oraya el atmayı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

forumlarda şöyle yazmışlar :

said:

If you're stuck at Verifying Account...
Make sure you have a Classic Client version 7.0.10.3 or higher.
Make sure your login.cfg says "playipy.com" and not "login.owo.com".
Restart your client.
Try a different account name (it might be taken).
If all else fails... try to connect with Razor to address:
playipy.com

port 2593
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...