Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 militia'ya katılınca noluyor tam olarak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 asker oluyosun olm wikiyi okusaniza yeaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 gençler gemi kontrollerini özellikle security optionlarına nasıl gireceğimi söyler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 security derken ? gemiden indiğin zaman gemini kitlemeyi unutma yeterli eskiden öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 lan llama gri olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 tipin teki bindi gemiye. ben indim gemiden. aldı ve gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ah o gemide sen de olsaydın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 apuhuauhauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 geminin yedek veya normal anahtarı bankanda vardır, ona recall at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 dagger islanda gitmek için gemim olması mı lazım nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 anahtar bende nası recall ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 recall diye bi büyü var, onu anahtarın usutne atıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 olursa baya sevinicem ama şu anda atamıyorum. baya oyunda istediğin adaya götürebilirim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 aquila said: lan llama gri olmuyo. olm anlattım o kadar hiçmi okumadın ya gri olmuyosa stable a koy tekrar claim et tekrar guard yap oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Dayman said: olursa baya sevinicem ama şu anda atamıyorum. baya oyunda istediğin adaya götürebilirim seni olm seni oynarken videoya çekmem lazım ya böyle oyunda. yani o mezarlıkta benim gidip adamı lootlarken benim yakınıma doğru koşarak gelmen, sonra bone mage i görüp geldiğin gibi tekrar aynı yönde topuklaman. gz ye kadar koşman. "lan nereye gel buraya" dediğimdede "ABİ ANLAMADIM BİŞEYLER YAPTIN ORDA KARAMBOL OLDU SEN NAPIYODUN ?" demen hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 recall attım. adamı kestim. cesedini parçaladım. gemiyi kitledim. açıkta bıraktım gemiyi. hide oldum bide. böle beklicem senelerce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kermit said: aquila said: lan llama gri olmuyo. olm anlattım o kadar hiçmi okumadın ya gri olmuyosa stable a koy tekrar claim et tekrar guard yap oluyo Stablela alakasi yok all guard yazinca olmuyo ustune tiklatip yapinca oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 51 olmus stealing viyviyviy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 off hirsizin adini keske snoop dogg koysaydim. snooping kasarken aklima geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 aquila said: kermit said: aquila said: lan llama gri olmuyo. olm anlattım o kadar hiçmi okumadın ya gri olmuyosa stable a koy tekrar claim et tekrar guard yap oluyo Stablela alakasi yok all guard yazinca olmuyo ustune tiklatip yapinca oluyo. şükrücüğüm okumuyosun sonra çok bilmişlik yapma 2 sayfa önce ne yazmışım bak bi istersen kermit said: bi pack lama alacaksın sağ tıklayıp all guard diyeceksin sana gri olması lazım. eğer olmadıysa tekrar stable a koy claim de bu sefer olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 karakter kaç günlük varmı görmenin bir yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 elesso said: karakter kaç günlük varmı görmenin bir yolu? karakter pencerenin yanındaki scrolların birinde yazıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 accountun günü yazıyo orada :( thief guild için karakterin günü galba önemli olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 elesso said: accountun günü yazıyo orada :( thief guild için karakterin günü galba önemli olan. bilmiorm o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 oyunu 0dan ögreniyormuşum gibi hissediyorum abi hiç bir bok hatırlamıyorum resmen şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar