Marty Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 resmen ozendim bi hirsiz da ben mi acsam
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 açın açın hepiniz hırsız açın ağlayığ sızlayanlar bile hırsız açıp "adını saklıyorum :D:D:D" diye geziyolar sizin neyiniz eksik.
Marty Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 aciyorum. stealing ve magery mi acayim? ne acayim?
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 1k mesaj hayırlı olsun marti panpa
Marty Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 aa madalyam oldu. zor oldu, uzun surdu ama basardim. MAGERY MI ALAYIM LAN NE ALAYIM
Dayman Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bu guards neden çalışmiye? baya kovalıyo crimler böle gz'ye giriyorum gardz gardz diye bağırmaktan ses telleri rektumundan falan sarkıyo karakterin. bir eallan kulu gelmiyor. nedir?
Lorac Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Kermit ozel mesaj attim la cvp verir insan Evi naptin Baslatmayin abi thiefe o ne yaa ne gerek var
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 hacı siz alın evi ben şu aralar giremiyorum adam gibi oyuna pc falan yalan olduğundan siz ufak alın ben kasarsam daha büyüğünü alırım benden bişi beklemeyin bu aralar.
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Dayman said: bu guards neden çalışmiye? baya kovalıyo crimler böle gz'ye giriyorum gardz gardz diye bağırmaktan ses telleri rektumundan falan sarkıyo karakterin. bir eallan kulu gelmiyor. nedir? adam sadece sana krimdir kanka guard çağırdığındada guard "senin meselen birader, beni bağlamaz" diyip gelmiyo. global krim olsaydı gelirdi ama
Lorac Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Tmmdir o zaman Ben bi small house alirim bugun yarin
elesso Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sorularım hide, snoop falan fatigue olunca kasmaya devam etmek mantıklımı beklemekmi lazım reste kadar stealingi nasıl kasıyonuz bi detaylı anlatsanıza makrosunu felan birde disarm varmı wrestlingde?
elesso Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bide gece yatarken makroya bıraktığımda nden geldğimde hep disconnected buluyorum :(
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 eğer kasacak bişeyin yoksa bırak kassın sonuçta reg istemiyo bişi istemiyo hiding ve snoop ama kasacak başka şey varsa onları kas o sırada restedlansın. stealing şöyle kasılıyo bi pack lama alacaksın sağ tıklayıp all guard diyeceksin sana gri olması lazım. eğer olmadıysa tekrar stable a koy claim de bu sefer olacaktır. skilin 50 ise (5 stonemuydu 6 stonemuydu) bi item koycaksın hatta şöyle yap boş bi çanta al ve onun içine koy itemi. razor ile makronu yap. makroyuda şöyle yap. recorda bas, sonra stealinge basıp lamayı targetla (bu sırada çanta lamada olsun ve noş olsun içi, çünki hafif şeyi çalma yüzden daha yüksek. saksısful dediyse makroyu yapmaya devam et. eğer fail dediyse durdur makroyu baştan record et.)çanta lamadan senin çantana geçtiği anda çantayı alıp lamaya tekrar koy ve stop de. sonra razora geç. waitfortarget zımbırtısını kaldır. onun yerine çantayı koyduktan sonra yada hepsinin en başına 5 sn pause koy. sonra çantanın içinden aldığın itemi (hani 5 stone 6 stone olsun dedimya ağırlık bakımından onu pack lamadaki çantaya at) makroyu başlat. anlamadığın yer varsa sor tekrar karma karışık yazdım aceleyle. ha bide vendordan elma falan al 20 30 tane arada 5 er 6 şar lamaya yedirki tameden çıkmasın.
Marty Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 wrestlingde disarm yok ama wrestlingin ne kadar yuksekse karsindaki adamin da sana vurma sansi dusuyo. mus.
Lorac Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Marty said: wrestlingde disarm yok ama wrestlingin ne kadar yuksekse karsindaki adamin da sana vurma sansi dusuyo. mus. kaynak ?
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sabrınız ve kalbiniz varsa açın bazen çok sıkıcı gelebiliyor bazende adamdan bişi çaldığın anda, kulaklık takılıyken guard geliyo ve o çıkan ses ile ben her seferinde yerimden zıplıyorum. çok ani geliyo =/
Marty Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 http://inporylem.com/codex/index.php?title=Wrestling
Lorac Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Marty said: http://inporylem.com/codex/index.php?title=Wrestling hmm iyiymiş sevdim
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 elesso said: sorularım hide, snoop falan fatigue olunca kasmaya devam etmek mantıklımı beklemekmi lazım reste kadar stealingi nasıl kasıyonuz bi detaylı anlatsanıza makrosunu felan birde disarm varmı wrestlingde?her skilli exhausteda kadar kasmakta fayda var bence
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 rested olması saatle alakalı bu arada. 23 saatte bir sıfırlanıyor, ne zaman kasarsan kas farketmiyor. istersen sıfırlanır sıfırlanmaz 1 saatte hemen exhausted olsun. sonra kalan 22 saat durmadan kassan bile yine sıfırlanıyor zamanı gelince.
elesso Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sağolun cevaplar için kermit ayrıca sağol, yardırıyorum.
Öne çıkan mesajlar