Cons Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 26k ingot var bilg yok monaco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Cons said: 26k ingot var bilg yok monaco anlamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 7k ingotla heater shield yaparsan 20k para gelir ama onu da unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bilgisayar yok diyom basamiyom bisey bosa akiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Aluriel said: 7k ingotla heater shield yaparsan 20k para gelir ama onu da unutma yok 12k falan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 kacta %100 oluyo heater yapma sansi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 74 bs ile %99.4 oluyor heater shield. real skill değil ama, shown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 miner charı olanlar bir ev alıp şehir dışındaki bir maden kenarına koymayı planlıorum da yardımcı olun düzgün bir madene koyalım birlikte takılırız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 benim param yok hic. Ama ev koyarsaniz beni de friend falan edin. ilerde zengin olursam gorurum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 gidin minocun kuzeyine koyun işte temiz, kapılarında forge da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 baya kalabalık oluyor oralar yalnız. kazarken sıkıntı oluyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 eet gm falanda cok ugruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 yeni hedefim small stone tower almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 52k small stone tower Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Minoc ustune baktim 8 kisi vardi Baska bir yer olsun forge aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Aluriel said: kermit said: lamayla all guard me deyince lamanın gri olması lazım değil mi bana? olmuyor şerefsiz all guard dediğinde krim olmadıysa sana tekrar stable a koy, sonra tekrar claim de bi daha dene. oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Britte thieves guild yok mu ya? Bulamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 brit banktan aşağı doğru in. tailoruda geç gri çatılı büyük bi bina. tam 2 tane köprüyü geçmeden ortasında orda bar var bi tane içinde baş harfi Q olan bi adam vardı galiba kırmızı kıyafetli 7 gün geçtiyse join yaz gir. sonra reg falan çal. hatta pislik yap makrodaki adamları öldür. çok zevkli bişi. insanlar ağlayıp makro yazıyolar senin için. ağlamalarını görmek çok zevkli. beni kovalıyo warriorlar bandajı bitiyo dönüyorum kesiyorum 30 fencingle ashgdas. magelerin regi bitiyo dönüp zaten her türlü kesiyom hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ağlayıpta makro yazanlar çok komik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Saol ya thieves guild diye arıyorum deli gibi inn'deymiş. Quark ı buldum gm ama 7 gün geçmedi henüz giremedim :/ Recep Tayyip diye thief açtım =) Çok eğlenceli gözüküyor stealing ve healing 50 aldım hide'ı 65 yaptım şimdilik. Dışarılarda da çok daha iyi şeyler bulunabiliyor. Evlerinde falan macro yapanlar ya da evin kenarında box yapanlar uyuyorlar bide tam çalmalık ama çalamadım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 geçer geçer sen skillini kas o sırada zaten illa hemen girmene gerek yok. benim 85 stealing 65 70 75 ken bile zorlanıyodum çalarken. ama şimdi çatır çatır faillemeden götürüyosun. hatta ben boş boş duracağıma bakıyorum sağa sola. ezikler oluyo sağda solda gidip makrolarını bozuyorum falan. thiefsen her türlü psiliği yapcaksınki millet sağda solda ağlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 dusuncelihayvan said: stealth ve healing 50 aldım hide'ı 65 yaptım şimdilik. stealthi nasıl 50 aldın ? stealing olmasın o ? stealth alamıyosun çünki. hiding 80 olmadan train bile edemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 yanlış yazmıştım tam düzellttim farketmişsin fdsg snoop macrosunu nasıl yapıyoruz? denemedim gerçide çanta açılınca nasıl kapatıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kapatmana gerek yok açık dursada skill gelir. snooping hiding ikisini bi arada bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar