Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

tunca

Öne çıkan mesajlar

brit banktan aşağı doğru in. tailoruda geç gri çatılı büyük bi bina. tam 2 tane köprüyü geçmeden ortasında
orda bar var bi tane içinde baş harfi Q olan bi adam vardı galiba kırmızı kıyafetli
7 gün geçtiyse join yaz gir. sonra reg falan çal. hatta pislik yap makrodaki adamları öldür. çok zevkli bişi. insanlar ağlayıp makro yazıyolar senin için. ağlamalarını görmek çok zevkli. beni kovalıyo warriorlar bandajı bitiyo dönüyorum kesiyorum 30 fencingle ashgdas. magelerin regi bitiyo dönüp zaten her türlü kesiyom hahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Saol ya thieves guild diye arıyorum deli gibi inn'deymiş. Quark ı buldum gm ama 7 gün geçmedi henüz giremedim :/

Recep Tayyip diye thief açtım =) Çok eğlenceli gözüküyor stealing ve healing 50 aldım hide'ı 65 yaptım şimdilik.

Dışarılarda da çok daha iyi şeyler bulunabiliyor. Evlerinde falan macro yapanlar ya da evin kenarında box yapanlar uyuyorlar bide tam çalmalık ama çalamadım işte
Sosyal ağlarda paylaş

geçer geçer
sen skillini kas o sırada zaten
illa hemen girmene gerek yok. benim 85 stealing 65 70 75 ken bile zorlanıyodum çalarken.
ama şimdi çatır çatır faillemeden götürüyosun. hatta ben boş boş duracağıma bakıyorum sağa sola. ezikler oluyo sağda solda gidip makrolarını bozuyorum falan.
thiefsen her türlü psiliği yapcaksınki millet sağda solda ağlasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...