Crematorium Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Ben mi patlattım aga pcyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 LAN OYUNA GİREMİYOM SAPIK FEYYAZ BULURUM OYUNDA SENİ ÇALARIM HERŞEYİNİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Bi res at kendine gelsin makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dur lan dalga geçme uğraşıyom işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 sokarım böyle crim sistemine lan bu ne ya adam reglerimi çalıyor tepesine attım iki yıldırım kaçtı sonra geldi dövdü geri kalanlarıda aldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 olm brit stable a gidip baksanıza ben onlinemıyım hala pack lama duruyomu işyerinde bıraktıydım pcyi açık makroda hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 seni kesip tecavuz etmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 aras da cekmis plateleri, kilic kalkan, suslenmis puslenmis kosturuyo ortalikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 aptal abi o güzel giyindiğini falan sanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kermit oyuna girebiliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 aquila said: aras da cekmis plateleri, kilic kalkan, suslenmis puslenmis kosturuyo ortalikta. çok iyiyim abi yaratıkları dövüyorum hep çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 benim yaratığıda dövdü geçen :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Hocular is bilgisayarıma da yukledim uoyu. Box yapmak isteyen olursa haber edin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Crematorium said: Kermit exceptional katana, halberd yapabiliyo musun? ben yapabiliyorum 77.1 BS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 hem buraya üye oldum hem servera başladım sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 burdan değerli benden büyük miner abilerime sorarım nerelerde kasıyorsunuz para kasıp runebook falan alıp dışarıdaki mine larda mı takılmak lazım nedir işin püf noktası bi de bu bs de nasıl para kasılır hacı abi imanım gevredi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 heater shield yapıp vendora sata 38 gold normali, 47 gold exceptional olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 valla önce forgeun yakın olduğu bi yerde ingot kas 10 20 k sonra patch gelcekmiş patchi bekle patch ile minocta %200 den daha fazla bs artışı için bonus alcakmışsın. bsde sonra 60 a kadar cutlas falan ile kas. sonra heater shield ile para kasarsın. bi anda para kasılmıyo. cutlass ile heater shield aynı skilli istiyo ama birisi 18 ingot diğeri 8 ingot. cutlassları yapınca satma eritip tekrar yap. 60 dan sonra heater shield zaten %80 şansla yapılıyo hemde skill gaini var iyide para kasarsın. önce 60 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ayrıca umarım sende bazı aptallar gibi mining + bs açmamışsındır. miningi train edip 1 günde 50 yapabilirsin çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 baydım bre, hırsız accı olupta şifresini paylaşmak isteyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Saatlerdir boks yapıyorum wrest hariç herşey gelmiş bişeyi yanlış mı yapıyorum? @Aluriel Yarına 10ar tane except. katana ve halberd yapar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 tavsiyeler için teşekkürler zaten öyle yapıyorum ben de yok öyle yapmadım bs tinker açtım mine teachledim şuanda mine 70 olmak üzere bu akşam yapıcam bs de 56 peki maden olarak nasıl yapıyorsunuz runebook alıp teleport falan mı takılıyorsunuz pack lamalarla yoksa minoc ya da cove da falan lamayla mı kazıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 runebook olayına girişmedim ben girişecektimde pc patlayınca projem yalan oldu minoc cove civarında takılıyom mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Pack horselarıda yanında götürmek için gate mi açmak gerekiyo yoksa recallada geliyolar mı? Bi de 7. sayfa büyülerini satan bi vendor biliyo musunuz ama çok tuzlu olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 hmm ben girişeyim o zaman tavsiyeler için teşekkürler hah son soru oreları tek tek ayırıp eritmekle toplu eritmek gain olarak fark doğuruyor evet ama gm miner ile expert miner arasında renkli ore olmadıgı için bir fark yok o yüzden tek tek eritmek bir nevi zaman kaybı olarak görülebilir di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar