7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://i1102.hizliresim.com/2011/2/24/11229.png orgy yaptık bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 harbiden öyle oldu tek kız karakterde benimki asdfxcvasdf bukkake dfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 tam olarak neredesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 köprüden çıkışta ilerde dağlar arsında bi yol var ya ordann dagın dibindne asagı doru gel yola girmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 naptınız dağıldınız mı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hide - music macrosuna bıraktım ben yatıcam birazdan. yarın 5-6 gibi gelirim kasalım yine. dungeon falan yapabiliriz fena olmadı skiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kalabalık olunca iyi eglence cıkıyor he ahaha hala journeyman olamadım gelin oynayın suan cıktık ama ayrıca gült stone 12k imiş beyler pamuk eller cebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Maddi olarak cozumsuzluk icindeyim Bowyer/Fletcher kasiyorum ama gel gelelim vendorlar almiyorlar productlarimi. Horse olmayinca moongate traveling o kadar zahmetli ki. Orclar kovaliyor pesimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ben 30 tane tahta buldum satamadım onu. vallahi bu server yuzunden 3gp hesabı yapar olduk ama eglenceli.herkesin nub olması güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yapçaz bişiler artık, bakalım kader kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ayni anda hem calisiyor hem okuyor olmasam gozumu karartip kuracagim yeni RunUO sunucu, o zaman konusacagiz old skool atli oluyor mu olmuyor mu diye ama gel gelelim cok zaman caliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yani 1600 kişi olmasıda tabi extra bi zevk.hadi bunun bi kısmı 2-3 acc açanlardır ama yinebaya bi kişi var her köşede adam var o çok zevkli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mezarlıkta iskelet kesemiyorsun mesela tertemiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 GM'ler cok yardim sever, Jhelom mezarligi bayagi bir panayira cevirttirdim. 8-9 spawn koydular =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bahattin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Beyler box varsa bende gelirim yeri ve saati söylerseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 gold satanlar çıkmış ortaya 1ksı 3$ mış euhe baya değerli yani şu an gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 beyler başladıysanız akarım lan noluo ABABAV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0xOVHcFnsBA lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 pvp ye giriştiniz mi hiç pvp durumları nasıl oluo hep böle çok ii skilli adamlar kapşııo siz bakio musunuz yoksa sizin skill elvelınızdaki adalar da böle kapışıo mu politik durumlar nasıl sırf order vs chaos modunda mı geçio yoksa guidller arasında savaş vs de var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 tüm gece hiding macrosundaydı 1 dex gelmiş sadece asdfasxcv mesela dün gece birisi bizi rahatsız ediyordu önce atını kestik sonra kendisini asdfxcv ama 10 vs 1 yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mortis said: pvp ye giriştiniz mi hiç pvp durumları nasıl oluo hep böle çok ii skilli adamlar kapşııo siz bakio musunuz yoksa sizin skill elvelınızdaki adalar da böle kapışıo mu politik durumlar nasıl sırf order vs chaos modunda mı geçio yoksa guidller arasında savaş vs de var mı dur daha ne pvpsi 1 gün oldu başlayalı =P 3 kişi coveteousa gitmiştik adamın biri burda kasmayın bizim yerimiz burası dedi, hadi lan ordan dedik, 3ümüzü birden kovaladı sonra tek başın ahaha rezillikti resmen.(silahında poi olduu ve cure edemediimiz için =P) ama byaa kötüydük o sırada =P ben britte gördüm kapışan 3-4 kişi. order-chaos du galba ama guild savaşı da olabilir. zaten şehirlerin militialarına katılıp şehir savaşları da olucakmış sanırım, diğer şehirlerin treasureını çalma falan geyikleri varmış. yani 80 weapon skill 40-50 magery(cure ve zor durumda kalınca in vas mani için) falan yapıp silaha da app bi poisoner açıp poison sürüp her türlü pvpye girilir diye düşünüyorum ben. yapanların da çoğu o seviyededir yani muhtemelen.(gm yok serverda herhangi bi skillde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bloodless said: tüm gece hiding macrosundaydı 1 dex gelmiş sadece asdfasxcv mesela dün gece birisi bizi rahatsız ediyordu önce atını kestik sonra kendisini asdfxcv ama 10 vs 1 yani =) hiding + musice bırak bana gelmiş öyle baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 senin statlar ne alemde şuan tunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 unattended macro yapabilion mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar