Creus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bu dex için çözüm bulmak lazım. hide gm olcak dex 60-70filan olcak herhalde bu gidişle. forumlarını kurcalayalım shardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 unt makro ama işte yün topladığım için attmış, rage yaptım afsfd. Dedi zaten bu uyarı amaçlı, bir dahakine direk ban yiceksin dedi dedim eyw çıkardı ama gitti zoo'ya kafeslerin içine attı stuck çekiyim diye asfdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 50 heal 50 resist açmak ideal midir birde skillcap kaç x yoksa free mi açıcam charı yardım edin aaa kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 aynen öle aç 7x sanırım skill cap. ama ztn ulaşması baya bi zor olucaktır sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 tamamdır toplaşma nerde peki gireyim oyuna nick bomzis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yunusemre said: ya ben brit de citizen olmuşum madenciyle ordan çıkıp minoc'a uye olmak istiyorum, nası yapcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 page at abi bilen yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 vatandaşın olmak istemiyorum yazıyorsun şehirde, 3 gün sonra diğerine kaydoluyorsun ama tam nasıl yazıyordun yazsın biri işte pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 boşolboşolboşol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 "I revoke my citizenship" ahan buldum, thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 tam yazmaya geldiydim. ben vazgeçtim bu dex durumu umudumu yitirtti ya. mf ile 10sn de bir vuruyorum resmen. bu halde nasıl skill kasıcaz bilemedim caniler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 global chat eklendi oyuna =P custom channel yoktu demin ama açılırsa paticik kanalı kuralım bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 30 dexle basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 pati guild'i yok mu ya? Kuralım olmadı bi tane (ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sıçmaya hesabı)Communication olayını çözebiliriz bu sayede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 2 account legal dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 1. geleneksel brit-wrong sporumuzu yaptık beyler hiç yaratk kesmeden sırf koştuk deli dex geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ahaha wrongu severdim ya, hala orda deer mask orc mask falan dusuyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bir kaç tüyo verem abi size.Magery ve Hidin kasın.Bu nooblar gibi her tarafa yürümek zorunda kalmazsınız.Zaten ağlıyor millet at yok diye yürünürmü okadar yol diyo.Magery teachle diyorum e skillcap bozulcak diyo sanki arkadaş 7x warrior :D Hide ve Magery suan için vazgeçilmeziniz skiller yükseldikçe düşüşe alırsınız Anlatamıyorum sunu kimseye sonra yattım ben, dex olmadan wilderness akmam,Cure yapamıom diye ağlarsınız yani oyunu rahat oynayın diye diyom yoksa banane ne yapıyorsanız yapın tabi. Birde dungeonda lütfen wowdaki gibi pull denen olayı yapın ya çekiyorsunuz 200 300 tane mob.Gerçi şuanda durumumuz iyide, yeni gelen arkadaşlar için diyorum.Moblar çok uzaktan görüyor sürekli add oluyor ayar oluom :D Dungeonlarda yürünmüyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 SAKSI DEĞİLİM BEEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 doğrudur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 keşke saksı olsa adam liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 evet pull için dövmenize gerek yok attack verdiniz mi creep geliyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 2. acca healer açtım taktm peşime troll ettin falan bulduğum melee monsterla boks yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 box biz yapıoruz jhelomda gelseydin keşke =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 box var dediler D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar