Bloodless Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Her gün uyanır uyanmaz bakıorum hepte connection lost görüyorum sabahları güne 1-0 yenik başlıyorum asdfzxcvz. Bu arada stat olayına bir açıklık getireyim. 700 skillcap'e kadar teach ediyoruz rastgele skilleri. arttırmak istediğiniz statı aldığınız skilliniz 0 kalacak ve bir skillinizide yani diğer kasmak istediğiniz stat skillinide 10'a kadar teach ediyoruz. 700 skillcap'i bu şekilde doldurduktan sonra. 0 olan ve 10 olan skiller hariç hepsini kilitliyoruz. 0 olan skillinizi yani stat almak istediğiniz skillinizi "up", 10 olan skillinizi "down" yapıyoruz. 0 olan skill 10 olunca tam tersini yapıyoruz. bu şekilde tekrarlayarak hızlı bir şekilde stat kasılıyormuş. Örneğin dex için snooping,hiding. str için lumberjacking, mining, int için sprit speak skillerinizi bu iş için kullanabilirsiniz. kaynak: http://forums.uosecondage.com/viewtopic.php?f=42&t=230 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben de gece bıraktım 1 dex gelmiş ama stat cap'e vurmul olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bu serverda cok güzel piclik yapilir :D Gelicem bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abaoww 700 skill teach etcek paramız olsaydı tey tey :) hatta abi bs karakteri arms lore'a bırakmıştım gece 22 str, 2 dex, 4 int gelmiş. Totalde 28 ediyor. Şöyle bir durum olabilir tabi, 51, 11, 11 başlatıyorsa bazı serverlarda boyleydi 21, 1, 3 olur bu durumda totalde 25 alıp cap'e vurmuş diyebilirim bs için bakalım akşama kadar kalsın da görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Abi ben 2 client açıp makroya bıraktım çıkıcam şimdi sakata gelmeyiz dmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben her gün 3 client'i macroya bırakıyom afzxv bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yunusemre said: abaoww 700 skill teach etcek paramız olsaydı tey tey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 3 client mi.. nasi bi gaz abi o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 var mı boksa bırakmak isteyen bir 4-5 saatligine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bs macrosuna mı bırakmak o kadar ingot nerden buldun abi adfzxv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bs derken arms lore abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi anatomy, hiding ve müzik macrosuna bıraktım aynı anda asdkjaldjasldad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bloodless said: Her gün uyanır uyanmaz bakıorum hepte connection lost görüyorum sabahları güne 1-0 yenik başlıyorum asdfzxcvz. Bu arada stat olayına bir açıklık getireyim. 700 skillcap'e kadar teach ediyoruz rastgele skilleri. arttırmak istediğiniz statı aldığınız skilliniz 0 kalacak ve bir skillinizide yani diğer kasmak istediğiniz stat skillinide 10'a kadar teach ediyoruz. 700 skillcap'i bu şekilde doldurduktan sonra. 0 olan ve 10 olan skiller hariç hepsini kilitliyoruz. 0 olan skillinizi yani stat almak istediğiniz skillinizi "up", 10 olan skillinizi "down" yapıyoruz. 0 olan skill 10 olunca tam tersini yapıyoruz. bu şekilde tekrarlayarak hızlı bir şekilde stat kasılıyormuş. Örneğin dex için snooping,hiding. str için lumberjacking, mining, int için sprit speak skillerinizi bu iş için kullanabilirsiniz. kaynak: http://forums.uosecondage.com/viewtopic.php?f=42&t=230 abi hiç gerek yok buna ben box yaparak sağlda solda gezip macera yaşayarak ve akşamları düz hide-music veya hide-snoop(dex) veya evaint-spiritspeak-anatomy macrosuna bırakarak kastım şu an 225 olmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 sipeyskeyk said: abi anatomy, hiding ve müzik macrosuna bıraktım aynı anda asdkjaldjasldad olmuyor bu. hiding ile anatomy stacklenmiyor kasarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 evet şimdi pause koymaya çalışıyorum araya bir 10 saniye falan düşündüm de pek verimli olmayacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 neyse anatomy-music bıraktım gidiyorum, bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bloodless said: Her gün uyanır uyanmaz bakıorum hepte connection lost görüyorum sabahları güne 1-0 yenik başlıyorum asdfzxcvz. Bu arada stat olayına bir açıklık getireyim. 700 skillcap'e kadar teach ediyoruz rastgele skilleri. arttırmak istediğiniz statı aldığınız skilliniz 0 kalacak ve bir skillinizide yani diğer kasmak istediğiniz stat skillinide 10'a kadar teach ediyoruz. 700 skillcap'i bu şekilde doldurduktan sonra. 0 olan ve 10 olan skiller hariç hepsini kilitliyoruz. 0 olan skillinizi yani stat almak istediğiniz skillinizi "up", 10 olan skillinizi "down" yapıyoruz. 0 olan skill 10 olunca tam tersini yapıyoruz. bu şekilde tekrarlayarak hızlı bir şekilde stat kasılıyormuş. Örneğin dex için snooping,hiding. str için lumberjacking, mining, int için sprit speak skillerinizi bu iş için kullanabilirsiniz. kaynak: http://forums.uosecondage.com/viewtopic.php?f=42&t=230 hacı amaç oyunu oynamak ya, zaten oynarken gelio bişiler. İskeletlerden korkuorm olm o derece 2 tane dadandımı dayak yıorm ehehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ya boks yaparken yapacaksın onu işte. en verimli şekli o oluyor. onun dışında hide-music'ten başka iyi kombo yok. macroya bırakmaksa amaç. yoksa tunca'nın dediği gibi maceraya akmak daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bana hem okula gidip hem maceraya akacak bir yol gösterebilir misin SEXGIN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 /follow me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hem işteyim hem de cep telefonumdan remote control. /win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 sezgin sadece şunu söyle, işe giderken makroya bıraktın mı charı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hayır. çünkü stat cap yedim gece 3 saat bıraktım macroya. yani 3 saat uyudum ve işe geldim. FML. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Ben gidemedim yine, isteyen varsa 30dk sonra dungeon vs. birşey yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar