Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

tunca

Öne çıkan mesajlar

Her gün uyanır uyanmaz bakıorum hepte connection lost görüyorum sabahları güne 1-0 yenik başlıyorum asdfzxcvz.

Bu arada stat olayına bir açıklık getireyim.

700 skillcap'e kadar teach ediyoruz rastgele skilleri. arttırmak istediğiniz statı aldığınız skilliniz 0 kalacak ve bir skillinizide yani diğer kasmak istediğiniz stat skillinide 10'a kadar teach ediyoruz. 700 skillcap'i bu şekilde doldurduktan sonra. 0 olan ve 10 olan skiller hariç hepsini kilitliyoruz. 0 olan skillinizi yani stat almak istediğiniz skillinizi "up", 10 olan skillinizi "down" yapıyoruz. 0 olan skill 10 olunca tam tersini yapıyoruz. bu şekilde tekrarlayarak hızlı bir şekilde stat kasılıyormuş.

Örneğin dex için snooping,hiding. str için lumberjacking, mining, int için sprit speak skillerinizi bu iş için kullanabilirsiniz.

kaynak: http://forums.uosecondage.com/viewtopic.php?f=42&t=230
Sosyal ağlarda paylaş

abaoww 700 skill teach etcek paramız olsaydı tey tey :)

hatta abi bs karakteri arms lore'a bırakmıştım gece 22 str, 2 dex, 4 int gelmiş. Totalde 28 ediyor.

Şöyle bir durum olabilir tabi, 51, 11, 11 başlatıyorsa bazı serverlarda boyleydi 21, 1, 3 olur bu durumda totalde 25 alıp cap'e vurmuş diyebilirim bs için bakalım akşama kadar kalsın da görelim
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodless said:

Her gün uyanır uyanmaz bakıorum hepte connection lost görüyorum sabahları güne 1-0 yenik başlıyorum asdfzxcvz.

700 skillcap'e kadar teach ediyoruz rastgele skilleri. arttırmak istediğiniz statı aldığınız skilliniz 0 kalacak ve bir skillinizide yani diğer kasmak istediğiniz stat skillinide 10'a kadar teach ediyoruz. 700 skillcap'i bu şekilde doldurduktan sonra. 0 olan ve 10 olan skiller hariç hepsini kilitliyoruz. 0 olan skillinizi yani stat almak istediğiniz skillinizi "up", 10 olan skillinizi "down" yapıyoruz. 0 olan skill 10 olunca tam tersini yapıyoruz. bu şekilde tekrarlayarak hızlı bir şekilde stat kasılıyormuş.

Örneğin dex için snooping,hiding. str için lumberjacking, mining, int için sprit speak skillerinizi bu iş için kullanabilirsiniz.

abi hiç gerek yok buna ben box yaparak sağlda solda gezip macera yaşayarak ve akşamları düz hide-music veya hide-snoop(dex) veya evaint-spiritspeak-anatomy macrosuna bırakarak kastım şu an 225 olmak üzere.
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodless said:

hacı amaç oyunu oynamak ya, zaten oynarken gelio bişiler.
İskeletlerden korkuorm olm o derece 2 tane dadandımı dayak yıorm ehehea
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...