Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 abi renkli zırhta yokmuş sanırsam? en azından craft edilmiyormuş doğru mu? süper lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 foruma uye olsak yetıomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 gerek yok, cliente yazdığın hesap acılıyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 vesper mezarda rare skeleton buldum oh jea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ellerim kırılaydı da bu topiği açmayaydım tam unuttum bitti uo diyorum yeniden hatırlatıyorsunuz yav işten girerim yarın artık böeh B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 orası destard sipeyskeyk said: Bir dragonun önünde koşarak kaçan 7 tane pati düşünün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 synthesizer said: orası destard sipeyskeyk said: Bir dragonun önünde koşarak kaçan 7 tane pati düşünün... Bizim koşarak kaçtığımız dragon Despise'teydi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 evet 1 tane dragon koymuşlar numunelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 hea gorduk cesedini bugun :D ben fantaziden bahsediyo sandım. boks yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 oscarlar suresince bi box olaydı ya kimse yok mu?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ben yatıorum şimdi yarın yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bi de 3-4 gündür kasıyoruz skiller fena olmadı, yarın şöyle güzel bi hazırlanıp bi dungeon yapalım hep beraber, gidebildiğimiz kadar gidelim. hem eğleniriz hem para kasmış oluruz, ev-guildstone olaylarına biraz hazırlık yapmış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ben boksa bırakırım yapacak varsa, hon falan oynıcam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Arkadaşlar bugün oyunda rastlaştık, ben Phoncible. Valla patileri görüceğim hiç aklıma gelmezdi. Çok uzun süre olmuş son gireli buraya. Biz de geçen hafta başladık. 4 Türküz. Hepimiz de eski patiyiz (inci, minci başka bi yere kaçmadık sadece seneler içinde çok bakamaz olduk). Guild kurucakmışsınız öyle dedi biriniz ama aradaki bağı bozmayalım. İsterseniz bizim de bi ev/guild var katılın kullanın istediğiniz gibi. Bu reddit postu da işte evin yerini filen anlatıyo, direkt NW Brit GY. Herhangi bi yardıma da ihtiyacınız olduğunda çekinmeyin sorun birimize. Aslında ben de biraz noobum, esiken bizim arkadaşlar kadar oynamamıştım o nedenle onlar daha iyi yardımcı olabilir. Oyunda görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Ev için para kasıyorduk biz de, tunca ile bir konuşun ayarlayın birşeyler bari güzel olur tabi. 10 kişi varız zaten, 15-20 olsak serverı ele geçirebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 boxta adam var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 e hazırda guildiniz varsa girelim tabi guildchat falan iyi olur baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Günaydın gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 geliyor olabilirim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 adam download etti valla uoyu şaka maka gelecek DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 günaydın herkeşe, var mı atraksiyon? yoksa vesper mezarda takılayım tek başıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 60 üstü weapon skill varsa shame e git earth ele kes boşver mezarı. britten moongatee giderken evlerden birinin içinde rune var shame e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 recall icin magery kasmak gözümde büyümese gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bende 36 magery var çatır çatır scrollsuz atıyorum recall bişiyi yok =P 30 teachleyince de atılıyodur. biraz fizzlelar am atarsın yani. zaten 60a kadar rahat artıyo skiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar