Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Ya ben de başlayım dedim hafiften de oyunu tamamen unutmuşum. Scroll nasıl yazıyorduk. Inscription Magery 50 ile başladım. Edit : Hallettim.. Edit2: Bu serverda mage başıma nasıl para yapıcam ben. Scroll başına 15 altın harcayıp, 5 altına satabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Citizen muhabbeti var, I wish to become a citizen demen lazım veya şehrin sınırlarına gir çık yapınca sana soruyo. Vatandaşı olduğun şehirden kralın koyduğu vergiye göre alışveriş yaparken, vatandaşı olmadığın şehirden 3x fiyatla alışveriş yapıyosun. Scribeı kasmadım ama craft skilleri vendora satarken para kazandırmaz anca kendini döndürür. Para kasmanın en temiz yolu donation yapıp lotto alıcan güzel bi rare çıkarırsan anormal fiyatlara satıcan. Donationı salla diyosan craftta para yok pvm de para var. Mage başıma nasıl para yapıcam demişsin, herhangi bi dungeona gidip blade spirit spamliycen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mage'e para yetiştirmek için bir tane başka bir karaktere ihtiyacım olduğunu anladım ^^ Az önce mace fighting,healing,anatomy aldım yola koyuldum. İlk önce statları tamamlıcam, sonrada skillere bakarım. Mace seçmekle iyi mi yapmışım ? Daha kasmadım sorun değil fencing'e de çevirebiliriz. Karakteri genel olarak pvm de kullanıcam. Not : Birde en son oynayalı çok uzun yıllar geçti. Program olarak artık neler kullanılıyor ? Automap'tir Macro ayarlarıdır, reg gösterenlerdir, neler kullanıyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capple Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 scribe spheredeki gibi degil. scribela para kazanmak icin vendor acman gerekiyor. master scroll toplaman gerekiyor. baya zahmetli. afk olarak en kazanclisi fishing, o da sadece gm fisherman oldgunda, yani en azin 20 gun sonra. yeni char ac derim, 50 mage 50 resist, bir ara seni oyunda bulalim, guilde alalim, sana tank mage kastiralim hemen, yaninda da 50 mage 50 provo bir char ac. dungeonlarda parayi saglayacak bir char olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capple Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 tank mage (mage/warlock) kasacaksan swordmans veya mace fighting, dexxer yapacaksan da her hangi birini acabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 razor baya iyi o sorduğun işler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Valla kafamda şekillendi karakter. Mace Fight. Healing Anatomy Tactics Resisting Spell Archery Bowcrafting kendim pişirip kendim yicem. Magery yaparsam ayrı yaparım. Ayrıca server stat kasmak ne kadar zor. 70 Str yaptım, dexterity 35 oldu anca. Musicianship kasıyorum, skill 0'dan 16-18'e falan geldi gram dexterity kazanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Eğer britain'de "ultima is the best mmo eveeer" diye koşan bir tip görürseniz o benim. Az önce moonglow da hazine çaldığı için sürülmek üzere oylama yapılan bir hatun kendisi için oy atmamı istedi. Kendisine moonglow vatandaşı olduğumu ama idama/cezaya karşı olduğumla başlayaraktan 15 dk konuştuk. Moonglow vatandaşlığından çıktığımı 2 gün sonra britain'e geçeceğimi, sürgün tarihinden önce yetişebilirsem kesinlikle oy kullanacağımı söyledim. Kısacası özlemişim lan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 1 haftan var işte doya doya oyna ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Niye ki server mı kapanıyor yoksa? Lan , lan lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 yok la bu serverda 1 haftadan fazlası bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 belli bi süre girmeyince karakter siliniyor mu? dfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 yok silinmiyor. duruyor benimkiler hala 1 aydan fazla girmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 benim duruomudur baya oldu 70 sw vardı 1K PARAM VARDI. bu oyunda büyük para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 he iyi bari, sonra yine uom gelir bi ara kesin. bf3 + ps exclusiveleri çıkıyor giremem artık bi süre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 1k ne olm 5 dakkada çarpıyodum onu ben britte dolanırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 1k para ne abi sdfsf. tek başıma 2 günde 3k yaptım ben warrior başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Multiple client'ın ağzını kırıyorum. Bir yandanda hafif rp yapıp hafif dolaşmak için thief'imi kastırıyorum. De anladığım kadarıyla tek seferde gm olsam bile max. 300-400 altın çalabiliyormuşum. O kötü olmuş. Neyse daha 1 hafta sonra anca giricem guilde o zamana kadar 70-80 yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 beyler biz pure uo da başladık arkadaşlarla gelen bulabilir beni arvizu family :d www.pureuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bu dexi nasıl kasıyoruz ya bi beceremedim imporylmden bahsediyorum pureden degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 afk hiding,snooping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Ben bıraktım, 2 hafta önce, bu hafta gene başladım. Biriniz gelsin, aktif oynayalım artık. Provocation Mage kasıyorum. Bir tane de afk fisherım var. Paranın gözüne vurucam. Ortak olsun birisi bana. Tank'a ihtiyacım var :( Edit : Magery 65 fln oldu diğerleride resisting hariç gm'e yakın. Statlar full fln. gelin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 fazla yavaş skilller ya, provo 76te tıkandı resmen fully rested olmasına rağmen ne dungeon ne mg zooda ilerlemiyo baydım pvp mage kasmaya ömrüm yetmez heralde diye bıraktım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Valla en son 10 yıl önce oynamıştım, 3 günde magery'i 0.2-0.3 arttırdığımda sevindiğim günleri hatırlıyorum. Burada 3 günde magery'i 70 yaptım. ^-^ Gene 3 günde prov. 80 oldu benim. Edit: 80'le de bugün denedim drake falan prove edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 oraya kadar bişey yok da ordan sonrası zor zaten. yada en azından ben bıraktığımda öyleydi. şimdi değiştiyse sistem bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar