Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

tunca

Öne çıkan mesajlar

Citizen muhabbeti var, I wish to become a citizen demen lazım veya şehrin sınırlarına gir çık yapınca sana soruyo. Vatandaşı olduğun şehirden kralın koyduğu vergiye göre alışveriş yaparken, vatandaşı olmadığın şehirden 3x fiyatla alışveriş yapıyosun. Scribeı kasmadım ama craft skilleri vendora satarken para kazandırmaz anca kendini döndürür. Para kasmanın en temiz yolu donation yapıp lotto alıcan güzel bi rare çıkarırsan anormal fiyatlara satıcan. Donationı salla diyosan craftta para yok pvm de para var. Mage başıma nasıl para yapıcam demişsin, herhangi bi dungeona gidip blade spirit spamliycen.
Sosyal ağlarda paylaş

Mage'e para yetiştirmek için bir tane başka bir karaktere ihtiyacım olduğunu anladım ^^

Az önce mace fighting,healing,anatomy aldım yola koyuldum. İlk önce statları tamamlıcam, sonrada skillere bakarım.

Mace seçmekle iyi mi yapmışım ?

Daha kasmadım sorun değil fencing'e de çevirebiliriz. Karakteri genel olarak pvm de kullanıcam.

Not : Birde en son oynayalı çok uzun yıllar geçti. Program olarak artık neler kullanılıyor ? Automap'tir Macro ayarlarıdır, reg gösterenlerdir, neler kullanıyorlar ?
Sosyal ağlarda paylaş

scribe spheredeki gibi degil. scribela para kazanmak icin vendor acman gerekiyor. master scroll toplaman gerekiyor. baya zahmetli. afk olarak en kazanclisi fishing, o da sadece gm fisherman oldgunda, yani en azin 20 gun sonra. yeni char ac derim, 50 mage 50 resist, bir ara seni oyunda bulalim, guilde alalim, sana tank mage kastiralim hemen, yaninda da 50 mage 50 provo bir char ac. dungeonlarda parayi saglayacak bir char olur..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kafamda şekillendi karakter.

Mace Fight.
Healing
Anatomy
Tactics
Resisting Spell
Archery
Bowcrafting

kendim pişirip kendim yicem. Magery yaparsam ayrı yaparım.

Ayrıca server stat kasmak ne kadar zor. 70 Str yaptım, dexterity 35 oldu anca. Musicianship kasıyorum, skill 0'dan 16-18'e falan geldi gram dexterity kazanmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer britain'de "ultima is the best mmo eveeer" diye koşan bir tip görürseniz o benim.

Az önce moonglow da hazine çaldığı için sürülmek üzere oylama yapılan bir hatun kendisi için oy atmamı istedi. Kendisine moonglow vatandaşı olduğumu ama idama/cezaya karşı olduğumla başlayaraktan 15 dk konuştuk. Moonglow vatandaşlığından çıktığımı 2 gün sonra britain'e geçeceğimi, sürgün tarihinden önce yetişebilirsem kesinlikle oy kullanacağımı söyledim.

Kısacası özlemişim lan ...
Sosyal ağlarda paylaş

Multiple client'ın ağzını kırıyorum. Bir yandanda hafif rp yapıp hafif dolaşmak için thief'imi kastırıyorum.

De anladığım kadarıyla tek seferde gm olsam bile max. 300-400 altın çalabiliyormuşum. O kötü olmuş. Neyse daha 1 hafta sonra anca giricem guilde o zamana kadar 70-80 yaparım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Ben bıraktım, 2 hafta önce, bu hafta gene başladım.

Biriniz gelsin, aktif oynayalım artık.

Provocation Mage kasıyorum. Bir tane de afk fisherım var. Paranın gözüne vurucam. Ortak olsun birisi bana. Tank'a ihtiyacım var :(

Edit : Magery 65 fln oldu diğerleride resisting hariç gm'e yakın. Statlar full fln. gelin işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...