Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu shardda az bi paranın bile değeri var. gerçi afk fisherlar biraz piyasanın dengesiyle oynuyor ama despise'e gidip yarım saat takılsan 1k yapıyorsun ve ufak ev 18k (kuracak yer yok o ayrı dsfs)

aslında pvpye çıkana kadar çok da para lazım olmuyor eğer ilk mage kasmaya başlamazsan. exceptional leather set 400 gp civarı ve silahlar da 30-70 gp arası player vendorlarda. zaten yolunu buluyorsun her türlü.

illa para kasıcam diyorsan lockpicking kas dungeonlardaki chestlerden çıkan itemları sata sata para yaparsın, üstüne kartografi kas işte.

ama çok sıkıcı bence direk bi pvm charı yapsan bard, daha iyi.
Mesaj tarihi:
ben dexer actim ilk olarak gm olmak uzere . new guildine girdim dummy char var east bankta 70 ish olana kadar skiller macroya biraktim dummyde sonra yavas yavas shame' e gitmeye basladim.
2 3 saat civari takilip 3.5k + jevelery toplayip 500 600 gp yapabiliyosun. boyle boyle simdi skiller 95 civari 15 gun oluyor chari acali.
birde mage actim butun para oraya akiyor benim su anda. saolsun yardim edenler var biraz ayakta kalabiliyorum yani .

olurda mage acacak olursan sonradan sakin sehirde macroya birakma bosuna reg yakarsin.
ben dungeonda bi spot bulup orada macroya birakiyorum onundede dexerla def yapiyorum :d
su ana kadar sorun olmadi ama gm ler sorun cikarirmi bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
bi tane warrior açtım inceden inceye onu kasıcam pvm güzelmi zevklimi yani ne bileyim pvm zevklimi iş yaptırıyomu dungeon champion sistemi falanı filanı varmı bilmedigim için soruyorum

@doruk ö.m kutun dolu mesaj çekmeye calıstımda olmadı neyse bard derken anlamadım provoke ile mobları birbirine öldürtmek amacıyla falanmı? çook uzun zaman oldu ben uo ya elimi atmayalı herşeyi unutmuşum gibi bişey.
Mesaj tarihi:
pvm seven adam için iyi, ben pek sevmem ama burda zevkli olabiliyor. aynen dediğin gibi, güzel bi pvm charı yapıp para yaparsan daha sonra pvpde yöneten bi tank mage buildi kasabilirsin. bu serverda mageler aşırı güçlü kimse kusra bakmasın, ben zamanında hep mage oynayıp infinite baygınlık geldiği için mage oynamıyorum şu an.

dexxer olarak da çok sağlam oynayabiliyorsun skil stat gmleyip pot tp set tam teşekküllü meydana çıkınca, ama açıkçası mage oynamak çok daha kolay gördüğüm kadarıyla. ya da bana kolay geliyor zamanında her hitte fizzle eden büyüler fast casting yokken corp por için 4 saniye beklemeler neler çekiyormuşuz mage olarak..
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

pvm ile para kasıp pvp için char kasmalı diyosunuz yani. bide dexi ne ile kasabilirim?

Aynen doruk.

Hiding,snoop.Dex sprit speak int, armslore ve herhangi bir pve combat yeteneği ile str.

Statlar 20-25 limit vvar 24 saatlik bu.Skillerde ise 60 dan sonra limit var onuda anatomye tıkla üstüne tıkla görüceksin.

hızlı kasayım mantığı ile kasma kasamazsın, akışını bırak eğlene eğlene günde 2 max 3 saat yeter bu arada ıp başına 3 account zaten 3 client açabiliyorsun.

Hiç bir monsterı hafife alma,statlar bitmeden artistlik yapma :) heleki npclere çünkü box larlar stam yetmez itemezsin gang bang.

Yardım lazım olursa yaz ufaktan bende yardım ederim.Bir kaç arkadaş var burada sağolasunlar onlarda bana ediyor zincirleme gideriz.
Mesaj tarihi:
5-6 kişi falan oynuyor heralde şu anda bizden süreklide buraya bakan ınsanlar olmadıgımız ıcın bırbırımızle bir iletişimimiz yok. o yüzden ne biliyim mirc'e falanda geliceğini sanmıyorum insanların.

edit : şey yok galiba sanırım burda dandik 8x türk serverları gibi pure warrior yapıcam diyelim sw-mf-fens falan hepsini kasmama gerek yok sanıyorum. sw ile tactic i kastıktan sonra ne bileyim musician falan kasmalımıyım? mobları birbirine dövdürebiliyomuyum?
Mesaj tarihi:
selamlar arkadaşlar 13 sene sonra uo ya adam gibi başlıyım dedim serverda ping olucak diye at yok run uo yu geçtim sphere oynayalım dedım serverda binek yok ayrıca para nasıl kasıcaz bu serverda koyun kestim 1 yün cıktı yüzüp kestim hiç cıkmadı oda para etmıyor onu geçtim TR adamlar nerde serverda bir ton insan var dilimizi konusacak bir tane adam bulamadım zoruma gitti :)

atsız pvp yapamam ben reyis senelerdir at at at :)
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

5-6 kişi falan oynuyor heralde şu anda bizden süreklide buraya bakan ınsanlar olmadıgımız ıcın bırbırımızle bir iletişimimiz yok. o yüzden ne biliyim mirc'e falanda geliceğini sanmıyorum insanların.

edit : şey yok galiba sanırım burda dandik 8x türk serverları gibi pure warrior yapıcam diyelim sw-mf-fens falan hepsini kasmama gerek yok sanıyorum. sw ile tactic i kastıktan sonra ne bileyim musician falan kasmalımıyım? mobları birbirine dövdürebiliyomuyum?

hepsini kasmana gerek yok ne kullanacaksan onu kas yeter. musicianship + provocation/peacemaking çalışıyor serverda. PvE de baya işe yarıyor.

at olmadığı daha iyi ya işte pvp istiyorsan. koyun keserek falan gelmez para bu arada.
Mesaj tarihi:
mirc super fikir. yani sahsen beni en cok mircde coolapple adli nickle yakalayabilirsiniz.. msn e bile bazen dikkat etmedigim oluyor :)

kendi kanalimizi da rahatlikla kurabiliriz. tek komutla kaydedebiliyorsun.

ben genelde stratics te #ipy #ipytrade #pirates kanallarindayim.

burayada cok nadiren bakiyorum kusura bakmayin :) ama sag tasak sagolsun, herkezi iyi besliyor :)

bs ve tailor gm oldu, set silah ihtiyacnz varsa mesaj atin ircden msnden bir ara o setleri silahlari yapip sizi bulayim :)
Mesaj tarihi:
mircte şu anda kanalımız var..

straticsin detayları şunlar:

Description: Stratics IPY2
irc server: irc.stratics.com
Port: 6667

LoL'un kanali : #lol

Ipy kanallari: #ipy , #ipytrade

baglanmada sorun yaşarsanız haber verin.. loldakileri buraya davet ediyorum :)
Mesaj tarihi:
bizim nette sorun olduğundan bir süredir giremiyorum

en son adamın biri oyunu bırakırken bir sürü artılı set falan attı yere, bankamda yer kalmadığı için az şey alabildim cep de doldu yürüyemiyorum hehe
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...