DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 nickiniz ne :) kırmızı robelu görürsünüz beni oradayım
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 illuvatar var bide gece diye 2 karakter var kırmızı robelu burda gece burda olursa odeon belki bi dungeon gideriz.
Capple Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 moonglowa vatandaşlık edinin, LoLa gelin :) bekliyorum sizleri - [email protected] tabi bir de, yarın seçimler var Moonglow'da - Moonglow vatandaşı iseniz Sabri için oy vermeyi unutmayın :)
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 moonglow citizenıyım ben bugün oyundayım hep dungeona gidecek arkadaşlar mesaj atsın
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ulan adam crimdi daldı guard gelmedi noldu anlamadım kovaladı 2.5 saat en son sıkıldım al kes dedim bi hırsız bi bu 2k gold gitti 2 dakkada bahattin keşke kalsaydın bari sana verseydim goldu ölmeden :D neyse
bahattin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ben sana dedim ama bankaya yada resciye koş diye sen dolandın ortalıkta :)
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 görmedim valla neyse şu skiller fatiguedan çıksın da önemli olan skill kasmak para pek işe yaramıyor şu an :)
Capple Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 oylama bugün, oyuna girerseniz bankanın yanındaki taşa gidip Sabri için oy atmayı unutmayın :)
Capple Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 2aydan sonra ilk kez shard down..vay be
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 capple senmisin sabri ? birde bu adres ne adresi msn mi ? [email protected]
Capple Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 evet Sabri benim.. oda bir msn adresi.. Crematorium, mapusa girdiini simdi yeni gordumde, genelde gune gore degilde, online gm oldugunda cikiyorsun disari. 15 kez fln mapusa girdim, farkli charlarla farkli nedenlerle, pacayi bir tek az tikadiginda kurtaramadim, 2 banli account var onun disinda Tilly cok rahat bir sekilde cikariyor seni mapustan. irc'den pm atman yeterli
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 o şerefsiz az beni de atmıştı jaile. 1.5 saat falan kaldım sonra çıkardı başka biri yalvar yakar asdfsa
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Dungeonda safe spotta stealth kasıyodum, townda makroya bırak 24 saatte zar zor exhausted olur dungeonda 3 saat sürmüyo. Çıkalı bayaa oldu ama 2. de üzerim dedi.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ya 3 accountla aynı anda oynuyordum ben o ara. biri maden kazıyor biri odun. ben de diğeriyle deceit destard falan takılıyorum guildtekilerle. bi ara işte action döndü dungeonda, kovalaştık falan elemanlarla. tam o sıra bu ipne az benim miner chara gelip sormuş botmusun bilader diye. cevap yazmayınca da götürmüş direk. anlatamadım da lavuğa. allahtan diğer eleman acımasız değildi bunun gibi asdfs.
tunca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 toplu pvp yapan bi guilde mensup olanınız varsa beni de alın pls =P
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ya diyorum da keşke sw kasmasaydim mf+archery kassam gül gibi, indir adamın stamını sıfıra sonra uzaktan vur vur indir işte zaten üşengeçlikten poisoning de kasmam sw archery heal anat tact res.spell kasicam 60 hide 40 da mage. ek bi karakter açıp onla zehirlicem 5-10 zehirli katanayla çıkarım sahalara fıstık gibi
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 pklıkta loss varmı bulamadım forumlarda. yoksa kan aksın artık bence : P
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Stam 0a inince yürüyebiliyosun ama koşamıyosun bi de en fakir adam bile total refresh potion taşır mutlaka ama mf-archer en güzel dexxer. Silaha poison sürünce her vuruşta poison vuramıyosun ama her isabetli vuruşta 1 poison chargeı düşüyo, yanında poisonlı silah taşımak bazen yetersiz kalabilir. Hide yerine mageryi 100lemen daha çok avantaj sağlayabilir cure ve healı hem fizzle etmez hemde daha verimli olur. PKlarda skill loss var ama yalnızca paladin tarafından öldürülürsen. Short term sayısına göre %5-%15 arası skill loss var veya kill başı 1k ödeyip skill lossa uğramadan reslenebilirsin her ikiside short termi 4e indiriyo. Normal bi maviye rede veya npcye ölmen durumunda her hangi bi kayıp yok.
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ciddi ciddi oynuyorsanız geliyim bende yaf. /cute
Cute Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Söyle canım ben combat karakter kasıyorum,gel sende ,türke denk gelmedim hala.Oynayanlar var ise ses edin beraber takılalım.Stat cap 24 saate bir yoksa 12 saate bir mi 0'lanıyor.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 akşam maçtan sonra girerim ben, shame falan yaparız bahattin sabri gelirse deceit falan yapsak iyi olur aslında.
Cute Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Olur Sabriye ulaştım girdim guilda.Maganda nickim,kasıyorum şimdilik warrior pve için sonra Mage geçerim az para yapayım.Maçtan sonra oyunda olurum ben haberleşelim.
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Yarım saat içinde provoke ile deceite gidicem gelmek isteyen varsa moonglow bankadayım.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 indirdm bende herşeyi başlıyorum şimdi. evet başladım. ulan ne uzun zaman olmus su ekranı gormeyelı. para falan nasıl kasmalıyım napmalıyım biraz beginner advice alabilirmiyim
Öne çıkan mesajlar