Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. statlarım şu anlık str 93,dex 99 int 11. yani kötü degiller. magery i de in lor , cure için teach etmiştim artık diğer skilleride kullanayım madem.
Mesaj tarihi:
Makromane gerek yok, razordan makro kaydediyosun tonga çift tıkla > makelasta tıkla makroyu durdur, tonga tıkladığın satıra sağ tıkla tipe göre tıklamalı yap herhangi bi gumpı bekle satırlarını elleme sağ alttan loop kutusunu da işaretlemen yeter. Tpleri tinker yapmıyo provisionerlerden pouch alıp magic trap büyüsü atıyosun paralyze yiyince çift tıklaman yeterli. In lora da gerek yok razorun genel ayarlarında solda bi liste var kuzu köpek sesleri vs diyo orda aşağı in "light levels"a tik koy. Razorun tuş ayarları kısmında hızlı arm/disarm, potion kısayolları gibi bi çok kolaylık var kısacası razoru kurcalaman lazım oyunu inanılmaz kolaylaştırıyo.
Mesaj tarihi:
Beyler 50 meyç 50 taming açtım 66 anim lor music fln var :D akalım ortamlara 1 2 scorpion tameleyip daldıram millete

şuan britte takılıorum hem statlar hem skilleri kasıorm
Mesaj tarihi:
balıkları pişirmek için çimenlik bir alana gitmen gerekiyor.üstünde de beyaz tunic olmalı.

in por ylemde sistem öyle

sonra ateş yakıyorsun.öyle pişiyor
Mesaj tarihi:
Mageryi veya diğer skilleri kasmanın bi diğer yoluda skill scrollar. Melee skillin varsa mageryi skilline göre scroll düşürücek mobların olduğu bi dungeona git, scroll drop ratei arttırmak için party kur. Makroyla magery kasmaktan çok daha ucuz ve hızlı.
Mesaj tarihi:
http://inporylem.com/codex/index.php?title=Skill_Scroll_Drops

Bu linkten bakabilirsin, mageryinin 30-50 arası olduğunu varsayıyorum despisea git ne bulursan kes. Party olayınıda adam bulamazsan 2. bi char aç maini followla biraz zahmetli oluyo gerektiğinde ona da bandaj basması falan ama değiyo.
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun, occloda yememiş içmemiş hazineye mi saklamış. Bsyi gmledim sırada carp ve tinker var moonglowu town of carpenters yapmışsın nüfusu moonglowa aldırıyorum. Militanın set silah vs ihtiyaçlarını karşılayabilirim.
Mesaj tarihi:
Para acayip sıkıntı yahu mage kasıcam iskelet kesiyorum canım çııktı :(, birde medi ölümcül yavaş geliyor mana dolmuyor falan filan...Ha birde stat sorunu var hala 11 dex'im 59 str'em var :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...