Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pingu :D neymiş söylesene hahah Cartography mi? :D

cartodan iyi para kırıyordum valla skill yükselince 1 verip 4 almasya fln başlamıştım Sabri kral oldu mu? ıssız ajun olti mu
Mesaj tarihi:
bi girdim bedava skill scroll falan verdi 83 mage 90 sw 76 resist oldu =P
nasıl giriyoz guilde ? bi de şu para kasma bugını söleyin de kasalım =P
Mesaj tarihi:
hala oynuyo musunuz abi

10 sene sonra bu işkenceye 1 hafta katlanabildim.2gp 2gp para biriktirme.atsız hayvan gibi ordan oraya yürü çekilir çile değildi

stat artmaz 40 str ile gez
Mesaj tarihi:
lan bırak bok gibi server 2 saat oynayıp çıktım ben de baydı zaten çok kötü, efektlerin bi çoğu yok. En kötü serverda bile gm BS kasma isteğim olurdu ne kadar zor olursa olsun second age tr de bile gm lemiştim hatta ilk gm bs karakterdi ( serverın kötülüğü değil zorluğu örnek:) ). ultima online bu değil. gelin siz stones uo oynamak istiyosanız sfgsd
Mesaj tarihi:
tunca said:

TL deyim hala ama tek basımayım galba =D

ahaha TL nası satış koyduydun bize laaaann :D almayın bunu guilde tez kellesi vurula moonglow'a Exile edile. moonglow kralıyım artık olm Sabri reyiz :D
Mesaj tarihi:
magelere karşı pvpde kendinizi nasıl savunuyorsunuz? warlock warriorlara kafa kafaya bile giriyorum ama mageler ne oldugunu anlamadan bir anda kesiyor. paralyze atıyor corp por atıyor onu yememe rağmen hareket edemiyorm arkasından gene corp por falan filan.
mage adamlarla değil kapışmak kaçma dahi şans vermiyorlar. buna ne yapabilirim warriorla?

makelast tipi makroları nasıl yapıyorsunuz?

makroman çalışıyor mu serverda?

bunlara cevap verirseniz sevinirim
Mesaj tarihi:
haha kürt magelere denk gelmişsin An ex por explosion enegergy bolt direkt kürt emo noob pvpsi :D Trapped pouch yaptırıyorsun bol bol yanında cure heal stam str pot taşıyacaksın warriorsan başka hiçbir şansın yok cünkü.

isim osmanthefate bu arada görürsen falan seslenirsin
Mesaj tarihi:
kürt pvpsi belli hareketlerinden ama pot içsen pot içme şansın yok adam o derece alışmışt takır takır hallediyor. resist ne derece etki eder bu tip adamlara
50 tane tp taşıcam tinker kasıp bu iş böyle olcak yoksa delirticekler insanı

birde makelast lazım bs alchemy gibi onları nasıl hallediyorsun
Mesaj tarihi:
Capple said:

Osman olm kendi charinla oynasana :D

Hani char kasaagim diyorsan da, bir tane tamer kasalim.. Fire Dungeonde 1saatte 45k kasiyorlar sinir oluyorum :)

pk yaptın nası oyniyim :D orç olcak dion :D tamam sen skilleri söyle kasiyim ben Bard tamer mı kascam?

M4gn3t!c said:

az önce bi tane mage vas ort flam + corp por combosunu yaptı. kaldı 20 hp bişeyim. kendimi dahi savunamıyorum. naapmak lazım bunlara beyler ?

Abi pot taşı yanına :D bandajla heal saçmalık + magery de olsun biraz greater heal atarsın adam manasız kaldımı kaçmaktan başka birşey yapamicak zaten senın mage kasman şart resisting spells de olsun pek bişey olmuyor ilerde o energy boltlar max 15 ile 30 arası vuruyor
Mesaj tarihi:
tame mage aç, hatta ben işten dönünce açarm, stat kasarız ilk, sonra tame... 5x mage + tame + animal lore gibi bir şey olacak galiba, yada ( 5x mage + healing )
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...