Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler bende başladım buraya fakat herşeye yabancıyım.Öncelikle stat kasmanın en kolay yolu dummy midir yoksa muzik aletleri mi? Mage kasmak çok mu zor direk warrior mu kasayım ? para için fletching onerilmiş bu hala geçerli mi ? birde guildiniz var mı yardımlaşabileceğimiz bende geleyim aranıza
Mesaj tarihi:
Dex için hide-snoop, str için anatomy-armslore-combat, int için eva-spirit speak-mage-music. Magery kasmak masraflı combat skillerini kasmaya başlayıp mageryi ağırlıklı olarak skill scrollarla artan zamanda makroyla kasmanı öneririm. En temiz para pvmde fletching çok bi para getirmez ama idare eder diğer craft skilleride aynı şekilde veya ingot/log toplayıp satabilirsin renkli ingotları bilmiyorum ama ironlar 1.8-2gp arası çok rahat gider hatta daimi müşterin olabilirim.
Mesaj tarihi:
Crematorium said:

Dex için hide-snoop, str için anatomy-armslore-combat, int için eva-spirit speak-mage-music. Magery kasmak masraflı combat skillerini kasmaya başlayıp mageryi ağırlıklı olarak skill scrollarla artan zamanda makroyla kasmanı öneririm. En temiz para pvmde fletching çok bi para getirmez ama idare eder diğer craft skilleride aynı şekilde veya ingot/log toplayıp satabilirsin renkli ingotları bilmiyorum ama ironlar 1.8-2gp arası çok rahat gider hatta daimi müşterin olabilirim.

renkli ingot derken ?
Mesaj tarihi:
liseli said:

anatomy kendi üzerinde kasılıormu artık?

Birde sabri: ))))) hahahaAHAHAHAHAHAHAHA

Pardon ya geç saatte kafa kalmamış kendi üstünde kasamazsın anatomyi.Banka gibi kalabalık yerlerde target nextli makroya bırakabilirsin.
@Lorac
Son patchle beraber renkli ingotlar eklendi. Renkli setlerin farklı yaratıklara karşı bonusu var ama bu bonus nedir hangi yaratıklarda etkilidir bilen yok.
Mesaj tarihi:
Moonglowda Sabri için oylama yarın sabah 6ya kadar devam edecek. Hayırlısı.

Bende Moonglowdakilere ve guilddekilere yardım etmek amaçlı bir crafter açtım, baya masraflaymış :)
Mesaj tarihi:
kascağın stat varsa direkt diğer diğer statları kapat apti apti artıyor statları kitlemeyince.Hadi ya renkli setler mi gelmiş Sorj a geri mi dönsem :P Ravşan Evlilik teklifimi kabul et döneyim MÖUHAUHAUHA
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...