Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Capple said:

Beyler nasılsınız? Oynamaya devam ediyorasnız, beni msninize ekleyin [email protected] ...

Turk gralini secmek uzere sizi Moonglowa davet ediyorum.

Bu cumartesi secimler olacak ve Lord Sabri'nin size ihtiyaci var..

sabriyi bi kaç kez oyunda gördüm selam falan verdim ama afk idi hep.

irtibatı koparmayalım

ben 1 haftadır az girebiliyorum ama Juke hep oyunda. onunla para kasıyorduk en son
Mesaj tarihi:
Valla bir süredir ben de giremedim çünkü cisco projelerim vardı. Hep kısa süreli olarak girip girip çıkıyorum, şimdilik pek bişey yaptığım söylenemez...
Mesaj tarihi:
Günlük skill gain limiti arttırıldı, renkli orelar eklendi, fire dungeon açıldı(girişi Windda), bazı şehirlerde ki boş binaları ogre coinlerle kiralayabilirsiniz. Yakında trackingi de fixliycekler şimdiden bi stealth archer hazırlamaya başladım.
Mesaj tarihi:
Charı pk yapmayı düşünüyorum ama hangisi daha iyi bilemedim.
Archery
Tactic
Heal/Magery
Anatomy/Eva
Resist/Medi
Hide
Stealth

Sinsi sinsi dungeonlarda gezip canı azalana xbow-exp-eb mi yapsam yoksa heal-anat-resist alıp göğüs göğüse çarpışsam mı bilemedim
Mesaj tarihi:
Tamam da heal-anat-resist mi mage-eva-medi mi alsam ona karar veremedim. Stealthten çıkıp adama vurunca ardına bakmadan kaçar gibime geliyo e sadece oklayarakta nasıl kesicem. Hatta fence-poi-anatomy de alabilir mişim aslında off hepten kafam karıştı
Mesaj tarihi:
pklar için statloss sistemi burda var mı ? varsa pk olmadan önce baya bi geliştirmelisin kendini, teknik açıdan. ayrıca aksiyonun ortasında bağlantı koparsa falan bütün gün masayı yumruklarsın statlosstan
Mesaj tarihi:
Çatır çutur adam doğrıycağımı sanmıyorum, benim amacım hiç ummadıkları anda instant çekmek oturduğu yerden zıplatmak zaten önceden mavi charla bi kolaçan ederim ortalığı kim var kim yok biraz takılırım oralarda en kötü 1k falan kasarlar herhalde o zamana kadar
Mesaj tarihi:
Crematorium said:

Paladin tarafından öldürülürsen var veya kill başı 1k ödüyosun ama short kill miydi long muydu karıştırıyorum.

statlossu etkileyen short kill. 5 ve üstü olunca sanırım statloss oluyordu.
Mesaj tarihi:
puhaha son mesajına koptum.. crema ne var ne yok :) moonda göremiyorum seni :) buyrun gelin. çay ikram edeyim.

kulemdede 65runebookluk bir kütüphane var.. dilediğiniz yere götürür... kule marble islandda , sizi oyunda gördüğümde bir rune verir hizmetimi türk halkına açmış olurum :)
Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar, oy zamanı... Oylar yanılmıyorsam yarın 7:00- Cumar 7:00 arası verilebilecek. Moonglow vatandaşı olmayı unutmayın. Her şey sizin elinizde :)

http://inporylem.com/forum/showthread.php?16600-Vote-Sabri-for-King-of-Moonglow
Mesaj tarihi:
Para harcıyorum tabi de geri dönüşü oluyo.Bs vendorlardan iron alıyorum skilli kastıktan sonra heater yapıp satıyorum skill arttıkça karda artıyo bikaç k içerdeyim ama 2 3 güne onuda kapatırım, bi de her seferinde exhausteda kadar zorlamıyorum bazen 0.1 skill için 1k ingot yiyo. Günlük sell limiti var crafterın ki dolunca diğer charları getirip onlarla satıyorum bazen onlardan almıyo ama razor x itemı şu paraya sattım diyo o zmn modem resetliyip satıyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...