Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Juka , Hurrem Sultan , HocaEfendi(ben) dün gece covetus yaptık ii skill gain aldık para falanda kastık..

ortak ev alıp guild falan kurmayı dusunuyoruz.

gtalk an haberleşiyoruz(yazışıyoruz).

türk guildi olucak ismi falan türkleri toplucaz..

oyun içinde türk görüyorum selam falan veriyorum ama bir çoğu away.

Lol guildi varmış ama oynayanı görmedim.
Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar bende bütün gün oyundayım genellikle macroda :)
Charin son durumu şöyle.
Eva:76,2
Mager:84,7
Medi: 95,8
Music:91,6
Provo:86,3
Resist:78,3
Wrest 72,5
Böyle bir pve buildi yaptım.
Mesaj tarihi:
Bir araya gelmedikçe herkes yalnızlıktan sıkılıp bırakır tabi. Herkes istiyor birisi Castle alsın, guild kursun bize de yardım etsin falan filan...

Aslında oynayan çok kişi var ama herkes makroda.. adamın yanına gidip bekledim, artık beklemekten sıkıldım dungeona gittim geldim adam hala orada... sabahtan akşama kadar öyle .. herkes biraz oyunun başında olsa, sonra tek çatı altında birleşsek, herkes beraber dungeonda kassa, (artık dungeonda skill gain %300 olmuş) sonra gitsek paladin görevlerini yapsak, toplu aksiyonlara girsek fena mı olur ?

Bırakın dungeon'ı sadece mezarda skeleton keserek 10 K para yaptım ki 5K'ya guild kuruluyor... Bazı vendorlarda da 5-6K'ya small houselar satışa konuluyor. Herkes biraz çabalasa guildde kurulur, herkes ev sahibi de olur... herşey olur.
Mesaj tarihi:
HocaEfendi said:

Juka , Hurrem Sultan , HocaEfendi(ben) dün gece covetus yaptık ii skill gain aldık para falanda kastık..

ortak ev alıp guild falan kurmayı dusunuyoruz.

gtalk an haberleşiyoruz(yazışıyoruz).

türk guildi olucak ismi falan türkleri toplucaz..

oyun içinde türk görüyorum selam falan veriyorum ama bir çoğu away.

Lol guildi varmış ama oynayanı görmedim.

hoca efendi haklı çok iyi skill ve para geliyo organize çalışsak 1 haftada kale bile alırız.o gün bize bitek mage lazımdı :)
Ben Hurrem Sultan:)-D
Mesaj tarihi:
:)

mage şart.
hele res yapacak biri şart :D

-----------

ev alıp guild kurucaz az kaldı.

oyunda HocaEfendi,Juka,Hurrem Sultana ulaşabilirsiniz.

Gtalk'ım
fatihzorlu07 gmail com

ekleyebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
geyiks said:

küçük küçük büssürü evler kurup sitemi yapsak acaba :?

Bir tane tower çevresine de küçük küçük evler.. Köyümüz olur işte orası .. :)
Mesaj tarihi:
ya bu t2ada pvp dengesiz diye bir şey yok. en iyi neyse onu yapacaksınız abi. kendinizi sınırlamayın warriordü magedi falandı filandı diye. pvpde en iyi skillbuild ve itemler neyse onu yapacaksınız yani. pvp yapmak istiyorum diyecekseniz ayrı bir char düzeceksiniz
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

aka provocation / musicianship charla pvp yapmaya çalışıp dayak yiyince ağlamayın

Provo charla pvp yapmaya calistigimi kim soyledi ? Dexxer`im war fenc archery pvp icin kastigim. Ben pvp yapamiyorum demiyorum pvp yok diyorum 2`si ayri seyler.
Mesaj tarihi:
en son bıraktığımda archery fix yeni gelmişti servera. onun öncesi dexxer şakaydı zaten. pvp gayet vardı o aralar. şu an ne durumda bilmiyorum ama. kırmızı mısın?
Mesaj tarihi:
Hayir degilim ama olmayi dusunuyorken biraktim. Cunku uo`nun temel mantigi sandbox. Yani istedigimde aksiyonu kolaylikla bulmam gerek ama birkac tane crim disinda hicbisey bulamadigim icin biraktim. Server US oldugu icinde sorun yasiyor olabilirim cunku ben sadece aksamlari girebiliyorum
Mesaj tarihi:
Sonütücü said:

Hayir degilim ama olmayi dusunuyorken biraktim. Cunku uo`nun temel mantigi sandbox. Yani istedigimde aksiyonu kolaylikla bulmam gerek ama birkac tane crim disinda hicbisey bulamadigim icin biraktim. Server US oldugu icinde sorun yasiyor olabilirim cunku ben sadece aksamlari girebiliyorum

gecenin biraz daha ilerleleyen saatlerinde ekşınların kudurduğuda oluyo şehir savaşları flnda oluyo.ama işte yakalayabilmek kolay değil.şu sıralar bi 10 gün daha devam edecek krallık seçimlei var (kralı neden seçtğimizide anlamadım gerçi ama) akabinde yine kıyametler kopar
Mesaj tarihi:
Juka said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?65,5425109,5788037#msg-5788037
geyiks said:

küçük küçük büssürü evler kurup sitemi yapsak acaba :?

Bir tane tower çevresine de küçük küçük evler.. Köyümüz olur işte orası .. :)

o zaman guild master değil köy muhtarı olsun bizim ekibin başı :)
Mesaj tarihi:
geyiks said:

Sonütücü said:

gecenin biraz daha ilerleleyen saatlerinde ekşınların kudurduğuda oluyo şehir savaşları flnda oluyo.ama işte yakalayabilmek kolay değil.şu sıralar bi 10 gün daha devam edecek krallık seçimlei var (kralı neden seçtğimizide anlamadım gerçi ama) akabinde yine kıyametler kopar

1100 kişinin oldugu bir serverda çoğu yerde pvp olması lazım ama bukadar kişinin pve'ye kaptırmış olmasıda çok garip. Dün baya bir gezdim hiçbir yerde pvp'yi bırak oyuncu göremedim özellikle buc'sda 1 kişi bile yoktu 1100 kişi onlineken. napıyo bu insanlar server açılalı 6 ay olmuş :S
Mesaj tarihi:
1100 un yarısı buffbot,Crafter vs düşün hatta 3 client açan manyaklar vardı benim gibi.Serverda toplasan 500 player anca var :D

Pvp arıyorsanız grief yapcanız yada adama vurup kaçıp tekrar saldırmasını bekleyeceksiniz.Kral seçimide şehirdeki gardların derecesini vs ayarlıyor falan fıstık
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...