Sensible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Harika ya herkes beni grubuna almak istiyo paylaşamıyolar :) 16 oldum bu arada -ki 5 gün tatile gittim. O 5 gün kassam 24 falandım heralde [signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 02 Eylül 2004 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bugün ae nuke'ümü aldım,valla çok süpermiş yanlız bu animist biraz abartı galiba ama her realmda bi overpowered char var yani. Animistlere nerf gelsin diye boşuna ağlıyo albler. O fire wiz midir nedir herif beni 2 vuruşta alıyo.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Sensible, 05 Eylül 2004 18:39 tarihinde demiş ki: Bugün ae nuke'ümü aldım,valla çok süpermiş yanlız bu animist biraz abartı galiba ama her realmda bi overpowered char var yani. Animistlere nerf gelsin diye boşuna ağlıyo albler. O fire wiz midir nedir herif beni 2 vuruşta alıyo. Animist iyi guzelde range classlara karsi hic sansi yok casterlarin. Benim main char scouttu. Baska serverlarda oynayinca caster anladim ne kadar sinir bozdugumuzu. Ama sinir bozmak guzel bisi, o ayri :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar