Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ranger bana çok sıkıcı gelmeye başladı. Hiçkimseyi öldürememem de cabası,çok güçsüzüm. Öte yandan herkes puştluk peşinde arkadan gelme falan filan bene animist açtım anasını satayım hem level atlaması kolay hemde bg'de beleşçilik yaparım :D En pis yerlere yerleştirecem böyle turretları sonra ben başka yere gidicem milleti nukelicem :)[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 iyi etmissin.NF den sonra gorecegim seni ben animistle[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 rangerı lvl atlatmak zor yaw... ama zor olduu kadar eğlenceli, ya bide şu nfdeki passive true sightın radiusun son durumu ne iice nerflenmedi dimi? :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Sensible şimdi böyle diyorsunda NF de çok eglenceli olucak ilk baslarda zorlanirsin normal o bosver sens kas sen :) bak leathas halinden nefret ediyormu NF yi bekliyor degil mi lethi :D[signature][hline]L50 Cleric Chelir [Geçmişte Kaldı] L32 Skald Aapy [Geçmişte Kaldı] L50 Druid Aepy 4L0 Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben halimden chari actigimdan beri memnunum :),tabi bazen hayal kirikligi yasadigim yerlerde oldu[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 animistler NF de de manyaklar?[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 saçma sapan işler yapıyosun animist denilen adam 3 tane shroom yapyıo 5 sn cast time ile mana biriyo[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 1hafta sonra sensible daoc u birakir diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ver lan sana verdiğim okları geri animist i uber itemlar olmadan 10 bile yapamazsın rvr da sadece leach yaparsın[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 animist nf de uber. ornek : egu, hib/kay[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Abi Thidranki'de bi adam vardı,herif köprüdeki kuleler varya onların arkasına koymuş turretları biyandan da kendi nukeluyo adam 3 kişi aldı köprüde.[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 peki savaşlar köprüde olmadığı zaman napcaksın thidranki ye bakarak karaktermi açılır be kas o ranger ı kıracam kafanı[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 animist diger lt casterlarin yaptigini da yapar. tek olayi shroom degil ki? bas moc'u lt yi, biter iste.[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Haha bu animistle level kasmak nekadar kolaymış :) Hiç efor sarfetmiyorum hemde hızlı kasıyorum, tek seferde oj çekiyorum[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Proxa, 24 Ağustos 2004 14:03 tarihinde demiş ki: animist i uber itemlar olmadan 10 bile yapamazsın rvr da sadece leach yaparsın Animist Rvr'de de gayet iyi is yapiyor duzgun bir temp/ra kombinasyonuyla, 'animist pve farmcidir, rvrde bir ise yaramaz' gibi bir kliseyi benimsemeye gerek yok.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 doğru,özellikle kale defansında acayip işe yarıyo[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Attackda da baya iyi spelller var hani. Nuke var bitane,elemental summon büyüleri var sonra güç düşüren çeşitli büyüler var. Vurkaç taktiğiyle turretlara adam çekersen zaten öldü o adam[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 25 Ağustos 2004 05:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Animistin ae nukunden kaçıcam diye fgnin içine girip tüm grubu patlatan adamları izlemek çok zewkli=)[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 eheh hakkaten yaw ben animistlerin öyle ezik öğk bir sınıf olduğunu ilk defa duyuyorum, bir albion olarak animistler benim için bir üzünç kaynağı çünkü ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 animistin en sevdigim ozelligi pet gondermesi, nuke atinca adamlar hemen kaciyolar olduremiyosun ama animist uzakdan 5 tane pet gonderiyo sana daha 1. si sana ulasmadan, fark edemeden oluyosun butun petler patladiginda.[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Övgüler için teşekkürler :p Benim moralimi bozan konu NF'de keep ve tower ların tepesine bomber yollanamaması. Bomber'lar aşağıdan yukarıyla bir yol izleyemiyor. Bütün TL reportlarda yer almasına rağmen tek lvl50 base nuke'u olmayan mage'de animist. Bu yüzden NF'de bazı dezavantajlarımın olucağını düşünüyorum. Halen benzer büyülerdeki cast time lar animist'de diğer mage'lerde olanlardan daha uzun ve buna karşılık NF'de mota kaldırılıyor. Tamam diğer mage'lerin cast time'ı aşırı hızlı oluyordu ama animist zaten yavaş bir caster ve mota kalkınca %10 toa bonus çok fazla yardımcı olmaz diye düşünüyorum. Diğer bir konuda gördüğüm kadarıyla diğer bütün mage'lere en az 1 özel ra + rr5 free ra verilirken animiste sadece rr5 free ra verilmiş. nerf'lerken ellerini çok hızlı tutmalarına rağmen düzeltmeler konusunda çok nazlanıyorlar. Umarım dediğiniz gibi NF'de de animist'lerin durumu iyi olur.[signature][hline]Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist ML10 Duman lvl50 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Sadece keep alirken tepeye (250 unit ve uzerine) bomber dikilmiyor benim bildigim, savunurken dikilebiliyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 animistler shroom oluyolar bide, free ra mi parali ra mi bilmiyorum. direk "forest heart" seklinde dolasiyolar bi sure, isimleri filan yazmiyo tepelerinde, target edince ismi yaziyo ancak.[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 nasılsa o animist 50 olmicak bg larda dediğim gibi[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: thanatos, 26 Ağustos 2004 21:10 tarihinde demiş ki: animistler shroom oluyolar bide, free ra mi parali ra mi bilmiyorum. direk "forest heart" seklinde dolasiyolar bi sure, isimleri filan yazmiyo tepelerinde, target edince ismi yaziyo ancak. rr5 ra si o sanırım[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar