Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ranger'ı bıraktım,Animist açtım!

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Ranger bana çok sıkıcı gelmeye başladı. Hiçkimseyi öldürememem de cabası,çok güçsüzüm. Öte yandan herkes puştluk peşinde arkadan gelme falan filan bene animist açtım anasını satayım hem level atlaması kolay hemde bg'de beleşçilik yaparım :D En pis yerlere yerleştirecem böyle turretları sonra ben başka yere gidicem milleti nukelicem :)[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

Sensible şimdi böyle diyorsunda NF de çok eglenceli olucak
ilk baslarda zorlanirsin normal o bosver sens kas sen :)
bak leathas halinden nefret ediyormu NF yi bekliyor degil mi lethi :D[signature][hline]L50 Cleric Chelir [Geçmişte Kaldı]
L32 Skald Aapy [Geçmişte Kaldı]
L50 Druid Aepy 4L0
Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 24 Ağustos 2004 14:03 tarihinde demiş ki:
animist i uber itemlar olmadan 10 bile yapamazsın
rvr da sadece leach yaparsın
Animist Rvr'de de gayet iyi is yapiyor duzgun bir temp/ra kombinasyonuyla, 'animist pve farmcidir, rvrde bir ise yaramaz' gibi bir kliseyi benimsemeye gerek yok.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Attackda da baya iyi spelller var hani. Nuke var bitane,elemental summon büyüleri var sonra güç düşüren çeşitli büyüler var. Vurkaç taktiğiyle turretlara adam çekersen zaten öldü o adam[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"

[Bu mesaj Sensible tarafından 25 Ağustos 2004 05:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh hakkaten yaw
ben animistlerin öyle ezik öğk bir sınıf olduğunu ilk defa duyuyorum, bir albion olarak animistler benim için bir üzünç kaynağı çünkü ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Övgüler için teşekkürler :p

Benim moralimi bozan konu NF'de keep ve tower ların tepesine bomber yollanamaması. Bomber'lar aşağıdan yukarıyla bir yol izleyemiyor. Bütün TL reportlarda yer almasına rağmen tek lvl50 base nuke'u olmayan mage'de animist. Bu yüzden NF'de bazı dezavantajlarımın olucağını düşünüyorum.

Halen benzer büyülerdeki cast time lar animist'de diğer mage'lerde olanlardan daha uzun ve buna karşılık NF'de mota kaldırılıyor. Tamam diğer mage'lerin cast time'ı aşırı hızlı oluyordu ama animist zaten yavaş bir caster ve mota kalkınca %10 toa bonus çok fazla yardımcı olmaz diye düşünüyorum.

Diğer bir konuda gördüğüm kadarıyla diğer bütün mage'lere en az 1 özel ra + rr5 free ra verilirken animiste sadece rr5 free ra verilmiş.

nerf'lerken ellerini çok hızlı tutmalarına rağmen düzeltmeler konusunda çok nazlanıyorlar.

Umarım dediğiniz gibi NF'de de animist'lerin durumu iyi olur.[signature][hline]Borges
Enchanter
Kerghan lvl50 Animist ML10
Duman lvl50 Valewalker
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 26 Ağustos 2004 21:10 tarihinde demiş ki:
animistler shroom oluyolar bide, free ra mi parali ra mi bilmiyorum.
direk "forest heart" seklinde dolasiyolar bi sure, isimleri filan yazmiyo tepelerinde, target edince ismi yaziyo ancak.

rr5 ra si o sanırım[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...