smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kedim güçlü, cinsel yönden sağlıklı bir erkek pet.Beş aylık, bombay cinsi.Gelin görün ki mart ayına yaklaşmış olmamıza rağmen hala herifte tık yok.Ne miyavlıyor, ne agresif davranıyor, ne dişi istiyor.Anlamadım gitti.Acaba bu cinsler için erken mi yoksa bizim herifte mi sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sırası gelince azıcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Normalde bu civarlarda delirmeleri gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Hormonlarında bi bozukluk vardır belkim shjkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 evde sürekli salsam mı acaba dışarıya? belki dişi görür çalışır hormonlar sonra mokoko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 valla benim kedi 1 yaşına girdi.genelde sabahları azarlarmış öyle bazn sabah 8-10 arası miyavladıgı olmustu.bi kaçdefa koluma tecavuz ettiydi ama sora hiç olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=105421896179229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 benim ki battaniyeye saldırıyordu.arkadaşa söyledim videosunu da izlettim anne özlemi çekiyor ondan dedi.cinsel yönden bi tek bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 osbir çekmeyi öğret o zaman. başka çare yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 erkek kedilere saldırmaya başladı.ne biçim kedi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 eşcinseldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Kediler eşcinsel olabilir mi? Özellikle erkek kedilerin erginleşme döneminde erkek kedilerin hemcinslerine yönelik çiftleşme ritüelini andıran davranışlar sergilediği zaman zaman görülmektedir. Yine yetim kalan yavru kedilerin erkek kardeşlerinden birini anne yerine koyarak süt emmeye çalıştıkları da görülmüş manzaralardandır. Bütün bunları eşcinsel eğilimler olarak yorumlayabilir miyiz? Bir bakıma evet bir bakıma hayır. Cinselliğin doğadaki diğer canlılarca algılanışı ile insanoğlunca algılanışı arasında kalın bir fark vardır. Cinsellik doğadaki insan dışındaki canlılar için romantizmle karışık da olsa en temelde soyun sürdürülmesine ve biyolojik rahatlamaya yönelik içgüdüsel bir eğilimdir. Bu içgüdüsel eğilimi de oldukça doğal ve yalın bir şekilde ortaya koyduklarından dolayı olsa gerek cinsel sorunlarından dolayı rahatsızlanan insanoğlu dışında pek bir canlıya rastlayamazsınız. Tabii çiftleşme dönemi geldiği halde engellenen canlılar hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Çok eski bir konu vardı paticikte kedim topmu diye gülmekten yarılıyordum geçende 2 saat (lafın gelişi değil harbi 2 saat) google ve patinin araması ile tüm konulara girdim bulamadım bu konu ile bağlantılı olacağını düşünüyorum bulabilen bir arkadaş varsa bende aramaktan kurtulmuş olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Kedileri bilmemde bizim muhabbet kuşu vardı canlı cansız erkek dişi yavru ve varsa tecavüz ediyordu sapıktı bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar