Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedime ne oldu?


smrnoff

Öne çıkan mesajlar

Kedim güçlü, cinsel yönden sağlıklı bir erkek pet.Beş aylık, bombay cinsi.Gelin görün ki mart ayına yaklaşmış olmamıza rağmen hala herifte tık yok.Ne miyavlıyor, ne agresif davranıyor, ne dişi istiyor.Anlamadım gitti.Acaba bu cinsler için erken mi yoksa bizim herifte mi sorun var?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kediler eşcinsel olabilir mi?

Özellikle erkek kedilerin erginleşme döneminde erkek kedilerin hemcinslerine yönelik çiftleşme ritüelini andıran davranışlar sergilediği zaman zaman görülmektedir. Yine yetim kalan yavru kedilerin erkek kardeşlerinden birini anne yerine koyarak süt emmeye çalıştıkları da görülmüş manzaralardandır. Bütün bunları eşcinsel eğilimler olarak yorumlayabilir miyiz? Bir bakıma evet bir bakıma hayır. Cinselliğin doğadaki diğer canlılarca algılanışı ile insanoğlunca algılanışı arasında kalın bir fark vardır. Cinsellik doğadaki insan dışındaki canlılar için romantizmle karışık da olsa en temelde soyun sürdürülmesine ve biyolojik rahatlamaya yönelik içgüdüsel bir eğilimdir. Bu içgüdüsel eğilimi de oldukça doğal ve yalın bir şekilde ortaya koyduklarından dolayı olsa gerek cinsel sorunlarından dolayı rahatsızlanan insanoğlu dışında pek bir canlıya rastlayamazsınız. Tabii çiftleşme dönemi geldiği halde engellenen canlılar hariç.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok eski bir konu vardı paticikte kedim topmu diye gülmekten yarılıyordum geçende 2 saat (lafın gelişi değil harbi 2 saat) google ve patinin araması ile tüm konulara girdim bulamadım bu konu ile bağlantılı olacağını düşünüyorum bulabilen bir arkadaş varsa bende aramaktan kurtulmuş olurum :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...