Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkeklermi kızlarmı?

kermit

Öne çıkan mesajlar

öyle 1 dk lığına kafama takıldı, hazır kafama takılmışken neden topic açmıyorum ben, niye oturuyorum burda diye duramadım yerimde.
kafama takılan soru şu
erkeklermi arkadaşlıklara daha bağlı, kızlarmı ?

yani 3 kuruş için, yada menfaat için, yada sırf kendilerini tatmin etmek için vs. aklınıza gelebilecek her konuda erkeklermi daha fazla satış koyar daha leştir, kızlarmı.
ben düşünme yeteneğimi kaybettim saat 11e kadar bu gün işyerinde duracağımı öğrendikten sonra.
anketlik bişi değil. sadece görüş lazım.

de ve da lar, mi ve mı lar bitişik güzeldir.
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube said:

erkekler.
kadın erkeği sevdimi, onun herşeyi erkeğidir.
erkek kadını sevdi mi, kendisine artı katmıştır.

sorum aşıkolmaya sevmeye göre değil.
arkadaş olayı

@yav
arkandan ense traşını gördüğüm günler geldi bi ara
yine o günleri görmek güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

valla birgüne kadar oda arkadaşı olan en iyi arkadaş gibi gözüken kızların bir günde bozuşup hemen diğerinin arkasından sanki onu hiç sevmemiş gibi konuştuğuna şahit oldum bir kaç kere. kızlar genellikle kendilerine ufak bir squad kurup onun dışındaki kızlarla pek muhattap olmuyor ancak erkekler çok büyük bir problem olmadıkça her zaman her kişiyle takılır. kavga edenler de genelde meseleyi çok anlatmak istemez aralarında tutar. benim tecrübelerim bu şekilde. lisede de böyleydi, şuan üniversite okuyorum; gördüğüm kadarıyla burda da öyle.

sebebi hakkında çok düşünmedim ama sanki erkekler daha samimi, kızlar biraz daha tiyatrocu.
Sosyal ağlarda paylaş

niye gayler
artık sistem tarafından ötekileştirildikten midir yoksa feminen yapılarından mıdır bilemiyorum, daha canayakın ve anlayışlı oluyolar. türk kızları gibi burnu havada, herkes beni istiyor havalarında değiller. kıskançlıkları, çekememezlikleri nadir. erkekler gibi de sidik yarışına meraklı değiller. kız konusunda güvenilmez değiller.
kişilik problemlerini, buhranlarını falan bir kenara bırakırsak arkadaşlıkta gayet ideal şimdiye kadar tanıdıklarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızlar acayip kıskanç olur ayrıca.

Erkeğin biri araba adlı mı en çok kıskananı bile max şunu der : "Vay monaco herif araba almış pıy." der. Ama aynı durumda bi kız etrafından biri çöp alsa yirmi milyar cümle kurabilir konuyla ilgili, kıskanıyorsun dediğinde de seni yalancı çıkarmak için yirmi milyar saçma cümle daha kurar.

Yakışıklı bi kız/erkek arkadaş yapsa bi kızın arkadaşı, nasıl çatlar. Yok "ahmetin sevgilisi çok çirkin aptal gülüşü çok kötü dişleri çok bilmemney"

"edanın çocuk yakışıklı ama öküz konuşmayı bilmiyo giyinmeyi bilmiyo sıçmayı bilmiyor lölölö"

erkek ise böyle bişey yapmaz pek. Tabi genelleme yapmıyoruz ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...