Craven Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Estel_Anorien, 08 Mart 2003 02:18 tarihinde demiş ki: Süpürge yanimda.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] evet öylesin:) Bundan böyle sana Süpürge Fetişisti ünvanını adıyorum[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 08 Mart 2003 02:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 super olur bence lagim faresi odamda[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Iyy... Amerikada fazla varmış ya al istersen timsah falan atıyorlarmış yılanda besleyemiyince amerikalılar ii fikir ha ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Simofle, 08 Mart 2003 02:10 tarihinde demiş ki: Onlar yusufcuk dımı?, kuyruklarına dokunurduk anında kuyrugunu bırakıyorlardı,bıde o kuyruk kurt gıbı oynuyordu ahhahaha[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- hayır onlar da kertenkele türü bir hayvan işte yusufçuk 4 kanatlı uçan büyük hedeler biz tayyare mustafa deriz kendi aramızda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Süpürge Fetişistligiyle alakasi yok. Sadece o tip hayvanlari öldürmekte etkili bir silah süpürge.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 *Reklam* Sevmediğiniz şeyler mi var? Haşerattan nefret mi ediyorsunuz? Ota, böceğe karşı tiksintiniz mi var? Sizin için en uygun korunma yöntemini biz geliştirdik! OTBOCEK OLDUREN 2003: Farklı türler için farklı şekillere girebilen çok işlevli bir alet olup, aynı zamanda ateş yayıcı(flamethrower?), süpürge, terlik vs. gibi şeylerin de yerine geçmektedir. Daha fazla bilgi için: otbocek a.ş. henuz daha fazla bilgi verememektedir(?¿) (ne alaka ya?) :-P[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 eheheh kirpi süper yaaa ama diken degil de tüy olsaydı daha da süper olurdu :P benim sevdigimn hayvanlar böle alcaksın sıkcaksın yanaklarını böle oynicaksın sevceksin fln :P benim köpegim de alman kurdu tombul bisidi böle yanaklartını fln sıkardım :) :) :)[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Yok ben hala ıguana ıstıyorum[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Bakımı çok kolay fakat başta biraz masraf ediceksin.Gerçekten beslemeye karar verisen bana özel mesaj at yardımcı olurum sana.Ben bu entryi girerken benimki monitorun ustunden bana bakıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 farelerin kapıları vurma olayı çok ilginç. akçay'da yazlığımızın 2. katında balkon kapısına vuran birşey duydum, yan odanın balkonuna çıkıp baktım, fare kapıyı tırmalıyordu resmen. 2. kata da sarmaşıktan çıkıyorlar, nasıl yapıyorsa koca fare. fare deyip geçmemek lazım. tabii sonra aynı yere ertesi gün fare zehirlerini koyduk, mefta oldu haycancağız. craven civciv olayları süper hakkaten.. ben de çok beslemiştim bir aralar. çılgınlar yahu. hele 2 tane olunca, birbirlerini görünce bir depar atarlardı birbirlerine..[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Mirage, 08 Mart 2003 22:11 tarihinde demiş ki: 2. kata da sarmaşıktan çıkıyorlar, nasıl yapıyorsa koca fare. . [hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz heh fare deyip geçme manyak hayvan onlar heryerde yürürler dana gibi fareler gemi halatlarının üzerinde dans ederek giriyolar gemilere :)[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ben koala istiyorum :)[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 teddy versek ? :P[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 koalaya ayı dedin lol. şimdi buraya ünlü bi mertyaman lafı yazardım ama neyse icq na bak sen eheue.[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Valla kirpiyi hiçbisiye deismem. Anneme gösterdim kirpinin resimlerini çok hoşuna gitti bi tane almayi düsünüyo..[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Zehir pahali abi. süpürge bedava[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 disp o hayvani hayvan zehirlenmez bence ya... onda bildigim kadar zehir falan vardı... ıyy.. :( *!İğrenir*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 You must respect my authoritaaaaa![hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Bugun tekrar pet shopa gıttım ve tarantulaya tekrar hamster verdıler,fazla bakamadım,ama sunu soyleyım muhtesem bır hayvan ya super[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Fiyatı neydi yaşama ortamı falan?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 İguanayla ilgili 167 mesaj yazabilebildiğiniz için sizi tebrik ediyorum.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ehehe saol :) Nereden nereye araya bir komodor ejderhası,kirpi, vs. vs. karışınca :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Kendimi dalginligim için tebrik ediyorum. orc Komodor ejderhasi diil lan öküz :) amiga ejderhasi :P komodo[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 09 Mart 2003 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar