ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Acaba 50sw 50parry bi charda spectre'ye bir vurdugunda (longswordla) spectrenin bir seferde olmemesini spherechar_evil'dan mı yapcagız bir de olunce cesedinin yok olmamasini nasil saglayacagiz?[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Her undead koyacagin isik ayarini bozmana gerek yok, sphereevents.scp'de [events e_undead] bolumunun icini temizle, sadece tepesi kalsin. Bininci topic sanirim ayni konuda.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 yanliz tek sorun arama yaparken sonuc 0 olması millet basliki yardim -bi bakın -neden olmuyor -niye boyle oluyor -sorun var seklinde acinca bende boyle duzgun bir baslikla aciim dedim[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 undead diye arar misin bi :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Elessar demüşkü - Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard Nücotün Derkü MUTLUYSAN HERYER CENNET[hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: Baggio, 15 May 2003 21:33 tarihinde demiş ki: undead diye arar misin bi :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 oooooo olme essegim olme aklima gelecekde undead diye aratcam sole delikanlının biri [ben :D ] gelip cesed yok oluyor diye thread acsa bi daha bole olmas :D[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard
Öne çıkan mesajlar