sw0d Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bende ilk haftalarda zorlandımda aos öncesinde hiçbir ayrıntı yoktu giy studded seti kop aksiyona idi şimdi en azından propslar var belirli sistemler var oyunu dahada güzelleştiren ilk bakışta bende bunelan demiştimde zamanla daha güzel sistemler olduğuna kanaat getiriyorsun :)
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kötü demiyorum kesinlikle fakat bu saatten sora uoda o kadar detaya gerek yok skill kas seti giy git öl gel en güzeli :).belki uo ilk cıktıgında aos olarak cıksaydı bilemem ama ben düz basit uoyu daha çok seviyorum
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Abi ipy nin keyfi farkli ztn, uo yu ilk oynadiginiza yakin bir keyif aliyorsunz, 5 kisi gidip bi skeleton, harpy fln kesince mutlu oluyunuz, destarddan cikan 4 k loot u paylasirken ss alip foruma koyuyosnz fln, guzel tarafi bu ztn
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi inpor, runuonun foolprooflugu ve spherein basitliginin birleşimi. ideal kombinasyon. vendordan alısveris yaptım da bye demeden gittim server coktu falan gibi sacmalıklar yok. herşey calısıyo mis gibi, ama hiç bi süs püs yok bildigin nebula. ayrıca woudaki playerın 8 katı insan var burda, o yuzden de osi gibi gerçekten sosyal bi dunya tadı alabiliyosun. nereye gidersen insan goruyosun, en ucra ormanda bos bıraksan 1 saat sora biri gelip kesmis olabiliyo seni. 1900 online var yahu
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 swod, wou'da forum nicki ne senin? birkaç ay oynadım sonra bıraktım; zegna da çağırmıştı da istemedim sonradan.
sw0d Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 --- Ben yeni kasarken sen bırakmıştın sanırım hatırladıgım kadarıyla
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mümkün, çok deli gibi efor sarf etmeden bir şey yapılamayan bir serverdı; yönetimi ya da işleyişi güzel ama çok çok uzun vadeli bir server olacağını sanmıyorum halen. AoR'u kurmuştuk yine orada; tamer ve df-archer oynadım zaten çoğunlukla.
sw0d Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 belirli bir seviyeye gelmek kolay ama en üst seviyeye çıkması zor olan bi server orası doğru, türkiyede sunucular max 3 ay dayanırken 8.ayına giriyor ve hala akşamları 300+ kullanıcı bence daha gider en azından yaz sonuna kadar
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yani aynen, 500k para kasabilirsin ama düzgün bir pvp karakteri oluşturacaksan en az sete silaha bile en az 10m harcaman gerekiyor. makro da kasamıyordum şahsen, 10m yi de elle kasamayacağıma, df de çok zor olduğu için çaba - gelir oranı beni tatmin etmediği için bıraktım.
sw0d Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ya bireysel zor işte gelseydin keşke zegna çağırdıgında guildce yapılanma olursa herşey daha rahat oluyor set tamamlaması vs
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi pvpde çok kötü bir adamım ben, tutunamayanları oynardım, ondan gelmedim =)
sw0d Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 mage olmadıktan sonra sıkıntı yok :) her türlü bodoz warrior olursun ehaue
khala Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Yeni görüyorum başlığı bende, gelmeye çalışıcam. Bu arada facebook sayfasının ihalesi bana kalmış nasıl olduysa :).
Smanchi Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 tamam geldim brit bankin önündeyim hangi delikanlı gelio alio beni ve yardımlarını esirgemeyip büyütüo :)
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Alper ne aramion be Bende arican da oyuna gircez diye bekliodum =oP Bende geliom ehehe
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bu serverde acaip lag mi oluor benim makinemi cozuttu?
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Jhelomda boxtayız gelin sizde ee hadi
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 10 sene oldu birakali nasil geliniyor ben biliyormuyum heheheh 2001 de oynadim en son =oP Sudan cikmis balik gibiyim resmen =oP
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 brit köprüden ciktim Moongate ariyorum yana yakila
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 :P güneye doğru yardır yolu takip et ama kaybolma yılanlardan uzak dur
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Moongate i buldum... Liste filan cikmadi nerdeyim bilmiyorum? Lol
Öne çıkan mesajlar