DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Ya var ya zamaninda iyi oyuncuyuz diye takilirdik Simdi ise moongate nerde diye millet ten yardim istedim lol Rezalet e bak neyse Bir kac güne Isin pirriiiii oluruz gine =oP
cemss Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 diab gelsenize imporyleme patiler orda takılıyor.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 tmm da once skill kasmak gerekmezmi hehe cok comezim yaaaa Agac kesemiyorum nedeeeeeeeeeeen???
cemss Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 skill kasmak derken?im por ylem başka bir sunucu yabancı.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Haaa ne bilim biz World of UO diye bir yere girdik Oraya nasil gircez =o)))
Smanchi Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 edit yapan varsa geliim scriptlerimi veririm lol :)
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 inporylem2 adli shardda baya adamiz galiba.
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 gelmeyinn gelmeyinn acıların çocuuna döndük 2 stat kasıcaz diye :) nebula'nın ilk zamanlarında zor skill stat gelio fln derdim lol haha ilk sayfayı okuyunca gördüm, bux dışında 2 katlı vendor evimiz vardı 8 kişilik guild'imiz, metalon'u az kişi gördük mü höplerdik tepelerine, net kafede oynuyoruz tabi o zamanlar, bi gece evde action yaparken kendimi metalon'da bulmuştum, kafedeki arkadaşlarım bi süre benle konuşmamıştı lol :) ne günlerdi yaa bi de şey dicem edit'le herkes iyi oyuncu olurdu .. üfff :P Braveheart Middle / Xante Leona Montera
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi direk inporylem yani. statlar skillerden cok daha zor, skiller gayet normal sayılıcak zorlukta. baymıyo, gelince sevindiriyo
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Biz sizin server e gelelim bari burda skill kascam diye maymun oldum Repair nasil yapiliyor onu bile unutmusum... LOL 2001 de birakmistim tam 10 sene olmus hey gidi günler heeeeeey
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 inporylem e girdim Nickim Diablesse Rud Duyurulur =oP
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 LOL guild'ine alalım senide :D linuzde gelsin ama
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Olur da bence Luniz su an Ikizlerinin altini degistirip gaz cikartmakla mesguldur =o)))) Wendigoca gelecek 1-2 Güne Laroux da gelcek Smanchi de bu aksam geliyor
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ilk basladigim gun minocta afk duran bi diablesse gormustum, aha baslamislar diye sevinmistim. sen deilmişsin demek ki :D hosgeldiniz. simdilik LOL guildindeyiz, baska turk arkadaslarla, ama paramiz olunca patiyi kurariz
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ben afk im :) ama ilk firsatta gelicem yaniniza.
sw0d Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 wou'ya yeni başlayan arkadaşlar oyuniçi nicklerini msj atarsa yardımcı olabilirim. @diab zegna da wouda :)
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ya evet bu ne ya nasil kascam para? Archer bower fletcher actim Agac kesiom simdilk? Kolay yolu varmi? Alin benide guilde öksûz kaldim =oP Britteyim hehe
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hehe para mı? kasamıycaksın sanırım, biz skeleton'lardan 5'er 10'ar toplaya toplaya bayramlık armor fln alıyorz anca :P bs ve ins'de hiç para yok açtım denedim zararına çalışıyorlar resmen asf
sw0d Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 muhabbet inporylem hakkında sanırım :) orda kasmak 1 yıl sürüyor sanırım 10 sene sonra okdr zor sistem yorar insanı wou'ya gelen olursa pm atsn
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ok gelceklerle konusim de kendi basima karar almim lol 1 GP plzzz
sw0d Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 tamamdır finansal olarak sıkıntı çektirmem karakterleriniz hazir olana kdr, gelirseniz :)
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bilae bolme forumu ya! sdfs gel sen de buraya. en azından 10 patiyiz hazır
sw0d Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 :) baba biraz durup düşün hak vericeksin bana onca sene sonra 1 skill gmlemesi 1-2 ay süren serverda zor yani :) mis gibi sunucu var ortam var wouda :) Hem Seraphim gibi efsane karması bir guild var :) playerlar kaliteli yani zevkli aksiyonlar oluyor sürekli bir event var ayrıca kale kuşatma sistemleri falan Sunucunun sahibide baya iyi yazıyor scpler sonuç olarak güzel bi ortam var yani maksadım bölmek degil :)
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi aos ama işte yok kıç yüzüğü yok bilmemne + %20 bilmemne yüzüğü o kadar kafa yorası gelmiyor insanın.hani 2 günde 7x olsanda bi işe yaramıyor o skiller :)
Öne çıkan mesajlar