Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Her sey bugun tesadufi bir sekilde internette karsima Stones'un cikmasi ile basladi :) Dinler dinlemez huzun basti dort bir yanimi. Facebook ta stonesu paylasmamla bir anda ultima ozlemi ile bulduk kendimizi. Facebooktaki Metalon n0x Ba's grubunda da paylastigimiz gibi, bir reunion gecesi yapalim diyoruz. Prime`Xar Marco Fallout , Slainie Reun , Elliot , Alexi Septimus Eternal Metcalf Ekinoks Suu Sein Michael Silent Geem, Slay, Cret, Nightwish Requiem, Griswold, Kane, Pega, Enrique Lynx Razeo Sorceress An`ves Silvian Stan Lorath Nukem Verite Seldar Bluepear Kitiara Seizfen Damned Seizfen Shelwish L`eta Elliot Gilthoniel Kain De`javu Penthesilia Razor Argus Woltamord Deatha De`javu Storm Revenge Wraith Felix Farbright Ismayil Ucanpehlivan Mara Roth Axa en Deth Deadric Xharosh Jerosh Whiteshadow Khala Disorder Gaelf James Haart Scott Caecillia Desparado Faedrhas Majeire Prophet Ctulhu Julias Roth Viernce Matt Rottingchain Punk Elite Excal Elite Inferno Razor Miral Black Sansar Tiara Satiris Zegna Rud Dedekorkut Illuin Rud Mehanix Norton Fred Rhadamantis Cross Rhadamantis Montague Caldwell Matt Caldwell Rui Satricorn Diablesse Rud Balthor Darkmoon Damien Darkmoon Duron Silverz Luniz Griz Chris Metcalf David Metcalf ve adini hatirlayamadigimiz bircok kisi; bi gece toplanalim bir shardda, ne dersiniz? :)=
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Varim varim varim! =o) Diablesse Rud From Nebula =oP
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Yahu ben sizlere göre yeni yetmeydim ama geleyim mi? :D
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 uo yuklu değil öyle bişi ocaksa hemen 800mb çekeyim listeyi nerden buldun bide :)
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 liste copy paste :P linkteki facebook grubundan :)=
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 http://www.facebook.com/group.php?gid=6362381844 Burdan buldu Dre nin msg si yani Ender Cabuker Ana linki vermiyor?
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Bu arada burada da yazayım. Astral Meggy Da Rappa Lirien Baenre Gromph Breche :D @ locus
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 dyna açıcam diodu server orda toplanırız :)
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 locus mu? :( fdjlkfjsd. seramana'lar vesaire ne yapar acep. oynuyorlar mi? sphere daha uygun sanirim bu liste icin, runuo'dan ziyade. revo ve pyramid var gozume carpan. bir baksin insanlar vs. karar verilsin?
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 nebula nin facebook sayfasina da yazmistim da silmisler nedense? ne acaip ulan bu insanlar. su yukarida adi yazan insanlar sayesinde en guzel gunlerini gecirdiler haberleri yok. neyse biz dalgamiza bakalim. ben diyorum ki eski sehrimizin oldugu yerde mangal yapalim :P
cemss Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 quann oyuncusuyduk ama yeriniz varsa katılmak isteriz geceye :)
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 locus quann olayina isinamamistim ben ;/ silver serpents falan acildi sonra zaten. oynadigim en zevkli serverdi :D
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 blacksmith mage nerdesin? sesime gel :P
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Locus Quann cikti biz sonra biraktik Nebula tek serverken muhtesemdi... Ama bence herkez gelsin!
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ztn liste serverın yarısı :) ben gelirim dediğim gibi server olarakta dyna pati serverı falan diyoırdu bi topicte orda toplanırız yakın zamanda acıyosa tabi.pyramid bi garip geldi bana magic arrow iyi ama bomboş
tunca Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 dyna'ya baskı kurun açsın da oynayalım =P
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 aaa doğru yahu nebula north zamanında da oynamıştım ben ama ne nickimi ne karakterimi hatırlamıyorum
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 hissediyorum Laroux gelecek :P
Laroux Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Halen renaissance mi kullaniliyor? Daha direkt sormak gerekirse; bugun oynamak isterse edinmemiz gerekenler nelerdir? Biraktigimdan bu yana neler oldugunu pek takip edemedim. =)
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 evet evet. zaten server'a gore patch'i kendi kendine yapiyor. 2d 3d client ayrimi falan var oyunun.
Öne çıkan mesajlar