sacrolash Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 pcye format atmadan once wowu kopyaladım formattan sonra tekrar girmeye calistigimde game.dll hatasi aliyorum gg mi oldu 30gb download bayar = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 repair.exe'yi calıstır wow klasorundeki, o halleder. ha bide format atmışsın, directx yükle, ekran kartı driverlarını yükle yapmadıysan, gerçi onlarla ilgili oldugunu sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Windows 7 ile ilgili bir sorun olmaması lazım, bende yakın zamanda aynı senin yaptığın gibi yaptım ve bir problem olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 32 bit ten 64 bit e falan mı geçtin ? ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 mani said: 32 bit ten 64 bit e falan mı geçtin ? ondandır. Ondan değildir, ben geçtim bir sorun olmamıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yok repairlede duzelmedi realm liste kadar hersey duzgun calisiyor login ekraninda 10%a gelince wow error geliyor game.dll bisi tam olarak bakamiyorum bile hemen error form geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar