Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 selamlar, daha once farkli bir arac almayi dusunuyordum, fiyat sinirim daha yuksekteydi ama bazi ekonomik durumlar nedeniyle biraz asagiya cekmek durumundayim simdilik. bu yuzden de mini cooper s almaya karar verdim yakin bir zamanda ( 1 1 bucuk ay icerisinde ) bu kararimda da aradasimin cooper s ine binmem baya buyuk rol oynadi. daha once cok kucumserdim bu araci ama cok hosuma gitti. simdi bilenlere sormak istiyorum... mini cooper s olarak dusunuyorum sadece. jcw de olabilir. r53 ve r56 arasinda cok buyuk farklar var mi sizce. cunku ikinci el dusunuyorum ve manuel alicam ayrica. kesinlikle otomotik triptronik steptronik vesaire istemiyorum. 100 bin km civari bir mini alirsam bana problem yaratir mi. 2002 modellerde sanziman ve bazi ufak problemler oldugunu duydum, bu yuzden en eski 2003 hatta 2005 model dusunuyorum. bu araci alirken nelere dikkat etmek gerek, ne gibi parcalarini nerelerde ustalara gostermek gerek? son olarak da chiple vesaire beygir gucu yukseltilmis modifiyeli bir model almayi dusunuyorum. ama duz fabrika cikisi al ilk basta sonra chip taktirirsin diyen varsa da gorunuse saygiliyim. ve renk olarak da siyah ya da fume dusunuyorum sadece. simdilik sorularim bu kadar. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 selamlar, /summon paramecium saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 evet baya bilgili zaten kendisi moderator =) onun da fikirlerini bekliyorum acikcasi. ayrica mini cooper hastasi arkadaslar varsa forumda onlardan da fikir almak amaci icindeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 buraya eksisozlukteki agamemnonu transfer etsek çok güzel olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 aklıma sheldon cooper gelio hep mini denince :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 2005 altı almayarak başla işe. bütçen nedir bir de onu da sölersen ona göre tavsiyeler gelsin ilanlı olarak. r56 dedigin zaten yeni kasa, 2002 falan yok yani o kasada r53 vs r56 google is your friend r53 supercharged, dusuk beygirli ve benzin içen eski model r56 turbolu, yuksek beygirli ve benzini daha verimli kullanan yeni model. chipli alma, chip neredeyse eşittir gazcı, o da motorun omrunu yemiş demektir. stock al sonra kendin yaptırırsın. hele ki chipli ve 100k km alırsan elinde kalmaması imkansız gibi bişey o motorun kısa zaman içinde. zira cooper sler feci yaygınlıkla gazcı genc aracıdır. imajı kotulemek icin degil, araclarda genel olarak bu yonde kusurlar cıkabilecegine uyandırmak amacıyla soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Sagol, simdi butce 40 ile 50k tl arasinda maksimum o da. Aslinda 35k ya bakiyordum da dusuk kmli yok o fiyata pek. Dediklerinfen yola cikarak r56 kasa ve chipsiz bir model aramakta yogunlasmam gerek sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 otherwise hiç almaman daha akıllıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ciddi gazlamak istyosan ve konfordan, kullanisliliktan odun verebilirsen ve benzine harcayacak paran varsa, iyi bi servis kontrolu sonrasında cooper gp cooper s 2008 32k km cooper s 2008 35k km Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-43000-km-sahibinden-42097129/detay bi bak derim , mini filan kovalayacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 eski konsol, twinscroll olmayan motor. beş para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 cooper gp cok iyi zaten onu dusunuyorum. bu arada sari cooper s de cok iyi ama soylemeyi unuttum daha solid renkler ariyorum; siyah fume ya da duz beyaz gibi, en kotu gumus gri. ama sari gercekten iyimis fakat benim tarzima hitap eden bir renk degil. bu 2006 gp cok iyi bunu bi izlemeye alayim ben, 1 bucuk ay icerisinde parayi denklestirince hala duruyorsa alabilirim bunu. scirocco hic dusunmuyorum. ic tasarimi cok sade ve hot hatch sadece mini cooper dusunuyorum, yoksa esas almak istedigim araclar aslinda a5 ya da yeni gelecek slk idi ekonomik durum olsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ya mini cooper = kiz arabasi ben anlamiyorum bu gaz nedir bu araba ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 sensin kiz arabasi http://www.youtube.com/watch?v=U6M0bMkEq_g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abi sarı renkli olan çok tatlıymış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 sarı rengine hayranım ya coopers in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 matama said: ya mini cooper = kiz arabasi ben anlamiyorum bu gaz nedir bu araba ustuneferrari de gorgusuz arabası ama bu aracın guzelliginin gercekligini degistirmiyo degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Cooper çok leş. 50k ya s2k al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 s2k dusunuyordum bi aralar cok seri arac ve performansi belki de en iyisi o fiyat araliginda ama ici les cok bos. o beni vazgecirdi bir de ustu acik kisin fln kullanissiz olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 hardtopunu da alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abi zevkler renkler muabbeti tamam da,su araba 40 k kesinlikle etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 50k ediyomu$ 2. eli hatta sifiri 80k ediyo. oyle acikli bi araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 s2k ne abi, alma o arabayi, ne bicim isim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 haaahha hiç ole dusunmemistim. esikibin diyuduk hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 alet iyiymis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar