eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 daha önce eski pcde oynuodum. şlmdi yeni pcme yükledim. steamden aldıım için ordan dl yaptım. vs vs. oyunu çalıştırırken cd key istior bende benimkini giriorum. bu zaten kullanılıor dior... evet ben kullandım. biri yardım etsin nası oynıcam kendi oyunu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 eski makinadan silersen çözülür kanımca. bu sınırlı key kullanımı zımbırtısı var gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Eski makinenden oyunu kaldırırken, key'ini de kaldırmak istiyor musun diye sorar, yap onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 o pcye format atıldı bikere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 o zaman mail fln at ulaşmaya çalış. yada soğuk su ve bu korsan koruma zımbırtılarına laflar hazırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar