CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Oyun 1)EviLChiLd 2)EviL 3)AbjuratioN 4)KuTsaL FasuLyE 5)Deli Fasulye 6)Nükleer Baslıklı Kız 7)Ayseciin alpellaya doyduu an Msn 1)-=EviL=- 2)KuTsaL FasulYe 3)Karafatma Man 4)Hunted Demon 5)Slayer of the Stalingard 6)Nukleer Baslıklı Kız 7)Ayseciin Bni optuu an cukulatalı agzıyla(ıyyyy) ICQ neredeyse hepsı bı de MalfiriuoN bu kadar hatırladıgım kadarıyla daha da vardır bınlerce arada degıstırdıgım ama hatırlamıyorm saygılar...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narmolanya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mirc : Fearless , Blackgod , cyn1caL , krisiun , cobain icq : Fearless , Livingdead Msn : look into limgb my gun barrel , elros narmolanya[signature][hline]if you will gonna die,you die, if I'll gonna die,I die, if i am afraid of dieing, i wasn't born. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Msn ve forumlarda UltraPsycho İcq 'da falan KoZaLuCk[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sufi Elphame Xiao Bao Sui Mishakal[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Mum_Chamber, 04 Eylül 2004 19:12 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 04 Eylül 2004 18:58 tarihinde demiş ki: Murat2000 Murat2001 zuhaha kısa murat 2000 box aliym..[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 İlk nickim: KafaKoparanus Hmm sonra: Endospastik_retikulum.. baktım çok uzun oldu Endospastik olarak kısalttım. 3. olarak: Gillette Ve en son olarak: NuKe Ancak icqda : BullSHiT kullanıyorum.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 DeviL|may|Cry Fredy Throne Darkness Lebron Zombie Requiem Xharloan[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Estel_Anorien, 04 Eylül 2004 21:12 tarihinde demiş ki: Querquobad Quane bi anda büyü hocamı hatırladım nedense:-p[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 counter-strike ilk geldiği sıralar: bombman sonra bombman i deiştirdim: Mr.Bomb. mümkün olan heryerde bu nicki kullanmaya çalışırım. kaydolduğum bütün forumlara bu nickle kayıt olurum. (Mr.Bomb, MrBomb, -MrBomb-, .Mr.Bomb. gibi küçük deişiklikler gösterebilmektedir forumdan foruma) icqda bi ara Quandalonis die kafadan salladığım bi nick kullanmıştım sonra ekşisözlük gibi büyük harf kabul etmeyen yerler için bay bomba ortaya çıktı we icq ile msnde de bunu kullanmaya başladım, hala da bunu kullanıyorum bi de star wars galaxies karakterim için kendi adım we soyadımdan türettiğim "Ottkoo Jeliyeer" wardır. ii ingilizceleştirmiş miyim adımı soyadımı?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 05 Eylül 2004 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Forumlar : Llama Uo Ve dıyer oyunlar : Metall Msn : Llama-uçan çük-da[Llama][signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ilk nick'im AVP 'idi soralari avp 'ye dönüştürdüm =)[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 1996 yılında bir modem bağlanır... Bilgisayarcı amca sorar,"Nick ne olsun diye" Muminin aklına direk olarak Lostman gelir..Bilgisayarcı amca Lastman yapar. Ardından Mumi,nasıl nick değiştirileceğini öğrendiğinde MUMİ yazar... 97-98-99-00-01-02-03-04... Sadece "birşey" onu yarım yapar...HalfMumi olarak kalır öyle...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 diğer yarın kızda kaldı dimi ;)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 tazmanyak.[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 XaRePhoNiC DiaBoLiC ........... UO: Loviathar Magull Theodoric Beren William Ironhead Jack Swordfist[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Chiptech, 05 Eylül 2004 02:12 tarihinde demiş ki: diğer yarın kızda kaldı dimi ;) Güzel düşünce ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deux Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Deux..[signature][hline]Sirius Inferno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 rota gerrard korn hans zulmthu dennis dnz rotten bayhan acılı ayhan gwhorg dooman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben pek değiştirmedim bi ara gambler'di bide şimdiki işte :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 doomknight (irc nicki) gerçi ilk degil ama o nickle bir sitede yazım vardı lol aklıma geldikçe gülerim o yüzden rezil olmayalım ehe q2- knight, colombia uo- ilk accountta doomknight( sonra nolduysa o account bloke edildi açamadım bir daha)ikinci ve son accountumda popeye ve hep popeye kaldı diger her yerde[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 kovboy(yaş 11=mirc) uo:cyan bloodbane sora burada ws msn de de 1 yılı aşkın sly-one onun dışında berem icq dahil her yerde 4 senedir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 $u zamana kadar bi silent-killer vardi [evet cs cok oynuyodum zamaninda =p] sonrada disappear geldi ba$kada yok =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Disapper sen sakın bizim eski DmC'deki I_DiSaPPeR olmayasın? oyum dersen çok gülerim.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SLasH_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bu disappear bizim quaker disappear mı yoks ?? Hell Side of Heaven Clan founderi..? şu ana kadar 1 tane nick kullandım SLasH 9.5 senedir kullanıyorum. slashli bişey görürseniz %50 benim 5 senedir lakabım olursa ilerde ismim de olacak.[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Vicious (cowboy bebop çalıntısıdır) Merciless (benim kendi eserim orjinal nickim) Senarious Mir'zealous (frp adımı hep Mir'zealous Merciless koyuyorum millet kısaca mir diyor)[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar