Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Yahu bi ton para verdim yeni bilgisayar yaptım eskisi yanınca. win 7 yi kuruyorum şu ana kadar bir sıkıntı yok. denetim masasından ses kontrollerinden test ediyorum speakerları ses veriyor test sırasında. ondan sonra bir mp3 çalayım yok efendim bir video açayım internetten hiçbir şekilde sesi çıkmıyor bu aletin. hayır daha önceden eski makinada win7 kullanırken paşa paşa ses geliyordu bu spiikırlardan. nedir sıkıntısı anlayamadım. var mı bir fikri olan?
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sağ alttaki ikondan mixer ı açıp bak bi. ordan bişeler kısılmış olabilir.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mixerde de kisik birsey yok. Mixer uzerinden test yapinca da ses aliyorum ama sorun hala devam ediyor
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ses sistemini söküp yeniden taktım tanıttım çözüldü mevzu.
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Aklınızda bulunsun. Ses simgesine sağ tıklayın, Playback devices (ingilizce kullanıyorum win7'yi)'a gir. Oradan hangi aygıtın varsayılan aygıt olduğunu kontrol edin. Sorun orada olabilir. :P
quixef Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sorun o değilmiş ama yine de iyi ki İngilizce kullanıyorsun, yazık bize..."Kayıttan Yürütme Aygıtları" o nedir ya?!?
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 nası çevirsin ki adamlar başka ehueh
quixef Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Ya motomot çevirirsen elbette başka bir opsiyon yok. Ben de tabi tam bilemiyorum ama ne olursa olsun, isterse "Sesin Çıktığı Yer İşte" olarak çevirsinler ama "Kayıttan Yürütme" :P, neyse "Geri Çalma" dememişler, sanki o da vardı bir yerlerde. Du bakali ne olabilir hmm.. - Ses Çıkışı Ayarları - Ses Çıkış Aygıtları - Ses Kaynağı Ayarları - Biraz sonra bu aygıttan ses duyacaksın, sakın şaşırma - Bas veren candan, tiz veren maldan - Sesten susa her türlü ayar vb.
Öne çıkan mesajlar